سلام به روی ماهت .دختر من ۶ ماهش بود با تیک شونه و سر به سمت هم بردیمش دکتر ام آر آی و نوار مغزی دادیم بعد دکتر لوبل داد گفت اگه باز تشنج کرد بیارینش بستریش کنید مفید. خلاصه که حدود ۶ ۷ ماهش بود بردیمش بستریش کردیم حدود یک هفته انواع و اقسام دارو ها رو روش امتحان کردن در نهایت رسیدن به لیسکانتین و کلوبازام اوایل که دارو رو میخورد باز هم تک و توک داشتن در ماه . اونم به صورت تک ضربه ولی قطع کامل نشده بود تا اینکه رسید از یکسال پیش تا الان شکر خدا هیچ تشنجی حس نکردیم و سه ماه قبل دکتر شروع کرد به کم کردن داروش. با اینکه نوار مغزیش همچنان تشنج رو نشون میده و قراره باز هم این ماه بریم پیش دکتر.
آزمایش خاصی بعد از اون ننوشتن هرچی هم بود تو همون بیمارستان انجام دادن به دکتر اعتماد کنید .
دختر من الان ۳ سال و نیمه هست و در تمام این سالها دارو مصرف کرده حتی در شرایطی که لیسکانتین نایاب بود و قیمتش اگرم پیدا میشد رو ۳ و نیم میلیون بود بازم قطع نکردیم و سفارش میدادیم اقوام از آلمان برامون بفرستن.باید تو این راه ثابت قدم باشی اصلا نترس
تشنج دختر گلت چطوریه ؟شدیده؟
در مورد اون آزمایشی هم که گفتی من از دکتر سه ماه پیش پرسیدم گفت نیازی نیست اون آزمایش واسه مواردیه که تشنج کنترل نمیشه و هرچی ما اصرار کردیم اگه لازمه انجام بدیم گفت نه