2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808263 بازدید | 6396 پست
بابای مهربان علتشو نمیدونم اما دکتر پسر من میگه من آزمایشگاه آلمانو قبول ندارم هرجند مخض اختیاط میفرسته اما میگه آزمایشگاه تهران اسمشو الان یادم نیست دقیق تره و البته بچشم هم دیدم که بچه ای که با جواب آزنایش الملن تشخیث متابولیک گرفته ولی اینجوری نبوده و بالعکس
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
بابای پیگیر من تعریف دکتر سرور اینالو رو زیاد شنیدم شما که شیرازی چرا نمیبری پیش ایشون
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلی خانم بچه منم تا سابریل خورد هم شل شد هم گلوش خرخر میکرد اما با نیترازپام بیشتر .یه دکتر متخصص اطفال بهم گفت داروی تشنج نباید بچه رو شل کنه. گفت تشنج باید کنترل بشه اما بچه شل نشه دارویی که بجه رو شل کنه یعنی به بدن بچه نساخته.
Lilypie Maternity tickers
درمورد آزمایشهای متابولیکی هم که بابای مهربون سوال داشتن ما تهران انجام دادیم . آزمایشگاه زند. دکتر اشرفی برا آزمایشهای متابولیک میفرستن اونجا. اونا خودشون انجام میدن . آزمایشهای متابولیکی ماهم خداروشکر مشکلی نداشت.
حالا دوستانی که اینجا هستید یه سوال دارم لطفا اگه میدونید راهنمایی بفرمایید آیا اگه بچه ای زمینه تشنج داشته باشه یعنی مستعد باشه برا تشنج با تب تشنج میکنه؟؟؟؟؟ اخه بچه ی من واکسن میزد تب میکرد اما تشنج نداشت. حالا این دکتره هی میگه کاردرمانی باعث ایجاد تشنج نیست تشدید کرده . حتما مستعد بوده و زمینشو داشته یا تشنج داشته و شما متوجه نمیشدید. خب اکه داشته پس چرا با تب تشنج نداشت؟؟!!!!گفت اگه تا صبح جلوی من این لامپها چشمک بزنن وقتی مستعد نباشم و مشکلی نداشته باشم تشنج نمیکنم. گفتم ولی دکتر اگه به من خیلی فشار عصبی بیاد و خسته بشم سکته میکنم که. مگه میشه فشار و خستگی باعث ایجاد تشنج نشه. کلا یکی از عاملهای ایجاد تشنج همون فسار و خستگی و بیخوابی هست.
من نیترازپام بچمو به گفته ی دکتر کم کردم اما حساسیتش به صدا باز داره زیاد میشه . زود با یه صدا میترسه و میپره. مثلا توی بقلم شیر میخوره اگه من به عطسه کردم همچین میترسه و مبپره که دلم میسوزه. یا توی خیابون یه دفعه یه ماشین بوق میزنه بد میترسه. به نظرتون چرا ؟؟؟؟؟آیا نگران کنندست این وضعیت ؟؟؟
خانم بن یو، اتفاقا وقتی اسپاسم های دخترم شروع شد اولین دکتری که بهش مراجعه کردیم خانم دکتر اینالو بودن. (البته این مطلب رو به حساب عدم قابلیت ایشون نگذارین چون هر کسی ممکنه اشتباه کنه.) قبل از اینکه اسپاسم ها شروع بشه دخترمون رو پیش ایشون برده بودیم (6 ماهگی) چون کمی تاخیر تکاملی داشت. ایشون برای دخترم کاردرمانی نوشتن. توی کاردرمانی خیلی اذیت می شد و نهایتا بعد از چند جلسه پرش هاش شروع شد (7 ماهگی). دوباره به دکتر اینالو مراجعه کردیم و فیلم اسپاسم ها رو بهشون نشون دادیم. نوار مغز گرفتن و گفتن تشنج داره و با فنوبارب شروع کردن. یک ماهی گذشت و جواب نداد. بعد کلونازپام رو اضافه کردن بازهم اسپاسم ها کمی کم شد اما دوباره زیاد شد. دوباره مراجعه کردیم پردنیزولون اضافه کردن. ما تا اون موقع از بیماری دخترمون چیزی نمی دونستیم اما وقتی داروی آخری رو دادن و توی اینترنت جستجو کردم و فهمیدم این دارو رو معمولا برای صرع مقاوم به درمان میدن دیگه به ادامه درمان با ایشون ناامید شدم. این شد که اول به دکتر اشرفی و دو روز بعدش به دکتر محمدی مراجعه کردم که ایشون گفتن بیماری دخترم سندروم وست یا همون اسپاسم شیرخوارانه. در ضمن دکتر اشرفی آزمایش متابولیکی رو برای آزمایشگاه زند نوشتن که بعدا دکتر محمدی گفتن نتیجه این آزمایش رو قبول ندارن.
سلام به همگی، بابای پیگیر بابت پاسخ ممنونم. دکتر محمدی بیمارستان پارس رو برای آزمایش متابولیک معرفی کرد؟ خانم سحر، این نکته رو دختر ما هم تا یکی دو ماه پیش داشت و الان داره بهتر میشه، متاسفانه ترسی که بچه های ما دارن به خاطر تاخیر تکاملی هست، به عقیده دکتر دخترم، این ترس تا یک ماهگی در بچه ها وجود داره و طبیعیه اما بعدش دیگه باید کم بشه و از بین بره، در حقیقت بچه ها همه می ترسن، اما این ترس با قرار گرفتن تو محیط و تطبیق با صداهای موجود باید کم بشه و سیستم غربالگری مغز به طور کامل فعال بشه، البته شما میگید با عطسه شما (حدس می زنم شدید باشه) و یا بوق ماشین که احتمالا" بلند و ناگهانی هست میترسه که شاید طبیعی باشه و بهتره با دکترش مشورت کنید...
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
خواهش می کنم بابای مهربون. دکتر محمدی اصلا نیازی به آزمایش متابولیک نمی دید که من علتش رو نمی دونم. شاید به این دلیل که علت بیماری هر چی باشه روشهای درمانی همین چند روش شناخته شده است ولی خارجی ها تاکید دارن که تا حد ممکن دلیلش مشخص بشه. اون آزمایش رو دکتر بدو نوشتن که توی بیمارستان پارس انجام شد و برای آلمان ارسال کردن.
سلام به همگی ، سحرجون امیرعلی هم تا حالا با تب تشنج نکرده و همچنین با واکسن و تا حالا همه تشنج هاش بدون تب بوده . در مورد ترس دخترتون باید بگم امیرعلی هم اینطور بود ، توی خیابون با بوق ماشین وحشت میکرد و گریه طولانی داشت و حتی الان که 21ماهشه ، نمیتونم جایی برم ولی الان حساسیتش به صدا مثل قبل نیست خیلی بهتر شده ، همین هفته گذشته رفتم مولودی ، به غلط کردن افتادم چون امیرعلی با دست زدن خانمها و دیدن جمعیت وحشت کرد و گریه میکرد و من باید بغلش میکردم و می ایستادم چون اگه میشستم گریه میکرد . دختر شما هم با بزرگ شدن این مشکلش حل میشه انشااله.
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
بابای مهربون امیرعلی با وجود سیناکتن بازم تشنج داشته و اتفاقا تشنج های اخیر در سه مورد بعد از تزریق آمپول سیناکتن بوده و دیشب دکتر محولاتی سیناکتنو قطع کرد و داروهای پسرمو تغییر داد و راجع به عوارض سیناکتن قبلا هم خدمتتون عرض کردم کف دستها و پاها و سر پسرم داغ میشه و به دکتر محولاتی گفتیم وایشون گفتن چاره ای نیست و مشکلی ایجاد نمیکنه و دیشب که این آمپولو قطع کردن البته گفتن ممکنه دوباره براش استفاده کنن و ریفلاکس پسرم خیلی با این آمپول تشدید شد که امپرازول دیگه تأثیر نداشت و در طول شب گریه میکرد و بی قرار بود و رفتم پیش دکتر نجفی و ایشون نکسیوم داد و از اون شب راحت خوابید و ریفلاکسش کنترل شد و همچنان نکسیوم 20 میلی مصرف میکنه با دوز نصف صبح و نصف شب . یه سری از دکترا مثل دکتر مهری نجفی ثانی و دکتر رزاقی آذر آزمایشگاه مسعودو قبول دارن و یه سری هم پارسو . آز متابولیکو از طریق آزمایشگاه پارس میفرستادن آلمان و آز pku جدید که دکتر بدو نوشته بود رفتیم آزمایشگاه انستیتو پاستور انجام دادیم البته دکتر معتمد اونا دکتر ستوده بود که دوباره این خانم دکتر نوشتن و اونجا انجام شد .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
مرسی منیژه خانم، راستش من از اینکه دکتر با حوصله کار میکنه نگرانم، اونور معمولا بعد از دو هفته (به خصوص در مورد سیناکتن) اگه تشنج ها قطع نشه (یعنی حتی یک تشنج هم اتفاق بیفته) سریع دارو رو عوض میکنن(البته در مورد اسپاسم عرض می کنم) و میرن سراغ سابریل، معمولا" اول سیناکتن میدن بعد سابریل اما ما اینجا دو ماه هم سر ب6 و پردنیزولون از دستمون رفته، من مطمئنم که با قطع تشنجها دخترم تکاملش به سرعت بر میگرده(البته قطع کامل) چون بعضی کارهایی که میکنه مثل غلت خوردن (البته نه غلت کامل) و ... رو در حین تشنجها شروع کرده، متاسفانه هنوز گردن نگرفته و این خیلی منو نگران میکنه، شما خیال منو راحت کردید چون من فکر می کردم داغ شدن انگشتان دست و پاها که همراه با داغ شدن سر هست، شاید دلیل متابولیکی داشته باشه، یه سوال دیگه: برنامه تزریق پسرتون در چه مرحله ای بود که قطع شد؟ یعنی هر چند روز یه آمپول میزد؟ خانم منیژه، شما راجع به داروهای گیاهی هم تحقیق کردید؟ یکی از دوستان خانمم از همسایشون شنیده که بچه ای داشته که تا 8 ماهگی تاخیر تکاملی همراه با تشنج داشته و کنترل هم نمی شده اما بعد از مراجعه به دکتر گیاهی تو قزوین و استفاده از داروهای اون، بچه تشنجهاش قطع و الان تو سن 17 ماهگی راه میره و خوبه خوب شده، متاسفانه هنوز خانمم نتونسته با همسایه دوستش صحبت کنه، چون می خوام ببینم مورد تشنجش دقیقا" چی بوده، یه مورد دیگه که این روزها دارم بهش فکر می کنم (دکترها هم زیاد سوال می پرسن) اینه که شما تو اعضای خونواده خودتون و یا همسرتون مشکل تشنج یا سایر مشکلات مغز و اعصاب داشتین یا نه
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com