2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808265 بازدید | 6396 پست
سلام دوستان  من اومدم از تجربه خودم بگم شاید به درد کسی خورد  پسر من ۴ بار تو یه ماه حال ...

سلام عزیزم.. دخترمن تشنج داره یعنی تو نوار گفتن تشنج... این متنت برام جالب بود دختر من بیشتر اوقات تشنج نداره ولی بعضی روزها یهو تشنج ها نشون میده خودشو ک متوجه شدم از غذاهاست ک میخوره ولی از کدوم نمیدونم.. و اینکه از اول کولیک شدید داشت تا یکسالگی. الانم موقع دفع خیلی زور میزنه بااینکه یبوست نیس

بنظرت امکان داره مشکل کودک شما و داشته باشه؟ 

سلام عزیزم.. دخترمن تشنج داره یعنی تو نوار گفتن تشنج... این متنت برام جالب بود دختر من بیشتر اوقات ت ...

عزیزم ازمایش متابولیسم ندادی؟ تو اون مشخص میشه ک بر اثر چی بوده و رژیم غذایی ک باید رعایت کنه چیاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانای گل چرا این تاپیک انقد خلوته؟ 

ما مامانایی ک جدیدا بچه هامون تشنج کردن واقعا ب راهنمایی و دلگرمی قدیمیترها نیاز داریم.. 

من خودم دوماهه ک شب و روز ندارم خداروشکر فعلا تشنج دخترم قطع شذه اما با داروها به شدت عصبی و بدخلق شذه. دایم دستش رو لبشه و میگه لبم میسوزه.. یک موقع هایی هم با گریه پاشو میگیره و در حد پنج تا ده دقیقه نمیتونه راه بره از درد اما بعدش کامل خوب میشه و انگار ن انگار. ب دکترش اینا رو گفنم دفعه پیش ک ویزیت شد ولی چیزینگفت. ازمایششم پروتیین خون بالا بوده

ولی هرچی تو نت میزنم علت پروتیین خون بالا همش سرطان و هپاتیت و ایدز و اینا رو مینویسه دیوونه شدم از فکر و خیال دوماه دیگه نوار مغز مجدد داره 

خودم حال روحی ندارم الان دوماهه نرفتم مغازه سر کار همش تو خونه هستم حوصله هیچ کسو ندارم حتی جواب تماسای دوستامو هم نمیدم... وقتی دختزم گریه میکنه یا عصبی میشه یا زیر چشماشو میبینم ک گود افتاده بس ک این مدت اذیت شده دلم میخواد همه درداش بیاد ب جون من و اون خوب بشه. دلم میخواد بمیرم و این روزا رو نبینم😭😭😭

همش دلهره و اضطراب دارم... شبهادندون قروچه گرفتم بخدا از بس تحت فشارم خودم و همسرم میترسم بلایی سرمون بیاد و بچه ام سخت تر بگذره بهش

نمیدونم چیکار کنم اروم بشم شماها بهم بگید😭😭

مامانای گل چرا این تاپیک انقد خلوته؟  ما مامانایی ک جدیدا بچه هامون تشنج کردن واقعا ب راهنمایی ...

عزیزم خیلی سخت داره می گذره بهتون  شاید بتونم تا حدی درکتون کنم .

اول اینکه این جور بیماری ها غیر قابل درمان نیستند وقتی تحت کنترل باشند و با گذشت زمان و طی کردن درمان درست و به موقع، بچه ها خوب خوب می شوند .پس اگر فرزندتون در این مرحله است خدا رو شکر کنید برای اینکه فرزندتون با وجود آگاهی و پیگیری شما داره درمان رو می گذرونه.و فقط فقط فقط بسپرید به خدا چون همه چیز دست خداست و بهش اعتماد کنید که هر چیزی داره اتفاق میفته برای شما خیر هست و تلاش شما تکیه بر توکل به خدا دوم اعتماد به خدا و شکر برای داشتن سلامتی خودتون و همسرتون که می تونید برای دخترتون تلاش کنید و آنچه که لازمه ،داره براش انجام میشه و ازش بخواید بهترین خیر رو براتون جلو راه تلاشتون قرار بده.

دوم اینکه این اتفاق و افتادن تو این مسیر بیماری نیاز به پذیرش داره تا سخت تر نگذره بلکه با قدرت و امید ادامه داد و وقتی درمان فرزندتون روند  مثبت رو داره طی می کنه و آسیبی ندیده و یا کنترل شده و پیشرفتش رو در آینده  ببینید مطمئنا شما کار خودتون رو به نحو احسنت  انجام دادید که البته این امر جز با گذشت زمان میسر نمی شود.

توکل به خدا در کنار  امید به خدا و پذیرش و آرامش مادر و پدر به نظرم چیز هایی که هر کدوم از ما بهش نیاز داریم.

مطمئنا این روز ها می گذره برای همه💜💜به امید سلامتی همه ی بچه ها.

عزیزم ازمایش متابولیسم ندادی؟ تو اون مشخص میشه ک بر اثر چی بوده و رژیم غذایی ک باید رعایت کنه چیاست

اره نگاه کردم دادیم 

هیچ مشکلی نداشته

وای خدا چرا خوب نمیشه پس بچم

1ونیم سال شد دارو هی تغییر دادیم هنوز خوب نشده داره تشنج

سلام خدمت والدین گرامی.

خواهش می کنم موضوع مهمی مد نظرتون باشه . طبق اتفاقی که برای یک نوزاد افتاده ، نباید انتظار داشت سایر نوزادان هم همون مسیر رو برن . موضوع تشنج نوزادی خیلی خیلی پیچیده هست . لطفا صرف مطلبی که در این تاپیک درج میشه تصمیم نگیرین . فقط طبق نظر یک پزشک باتجربه و مورد قبول پیش برین . تاکید می کنم . پزشک باتجربه و مورد قبول .

مامان رررویااای عزیز 

اگه نوار مغز تشنج رو نشون داده پس تشنجه 

برا پسر من نوار مغزش سالم بود 

من نظرم اینه برا کسایی که تازه بچه هاشون تشنج کردن  یا مشکوک به تشنج ان اول کار نظر چندتا دکتر و بخوان و بعد از اثبات تشنج  زیر نظر یه پزشک به درمانشون ادامه بدن 

مامانای گل چرا این تاپیک انقد خلوته؟  ما مامانایی ک جدیدا بچه هامون تشنج کردن واقعا ب راهنمایی ...

عزیزم تمام حس و حالت و درک میکنم و میدونم بیشتر از بچه ت این تو مادری که داری زجر میکشی ولی چاره ای نیست و باید بپذیری و قبول کنی و باهاش کنار بیای ، باید تو این مسیر قوی باشی تا بتونی پناه دختر گلت باشی ، اکثر بچه ها که تشنج میکنن با دارو بعد یه مدت مهار میشه  ، انشاله که خدا پشت و پناه تو و دختر گلت باشه ، این روزهای سخت هم میگذره 

سلام به همگی .امیدوارم حال بچه های عزیزتون همیشه خوب باشه و خدا بهشون سلامتی بده .دوستان عزیز میخواس ...

سلام عزیزم باآرزوی سلامتی برای فرزندنازنینت یه راهنمایی از میخوام میشه بگی تشنجش چطوربود شدیدبودیاخفیف؟پسرمنم یک هفته پیش دوشب تب داشت شب سوم که اصلا تب نداشت تاصبح هرچنددقیقه یکبار دستوپاش میپریدمثل پرش های اووایل خواب شب بعدش کامل خوب شدبه دکترش گفتم گفت بخاطربیماری بوده ولی من خیلی نگرانم 

قنادخونگی🍰

سلام عزیزم باآرزوی سلامتی برای فرزندنازنینت یه راهنمایی از میخوام میشه بگی تشنجش چطوربود شدیدبودیاخف ...

عزیزم تشنح دختر منم متاسفانه خیلی طول کشید و توی بیمارستان احیاش کردن .موقع تشنج هم چشاش رفت و تمام بدنش سفت شده بود 

عزیزم منم دخترم سه سالشه از ۶ ماهگی دچار تشنج میوکلونیک شده البته الان بیش از یکساله که شکر خدا هیچ موردی ندیدیم لیسکانتین و کلوبازام میخوره میخواستم ببینم این آزمایش متابولیسم برای چه بچه هاییه چون دکتر تقدیری اسمی ازش نیاورده.ممنونم

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
عزیزم منم دخترم سه سالشه از ۶ ماهگی دچار تشنج میوکلونیک شده البته الان بیش از یکساله که شکر خدا هیچ ...

عزیزم برا پیدا کردن دلیل تشنج چون بچه من ام ار ای سالم بود و ازمایشات معمولیش هم سالم بود ازمایش متابولیسمگرفتن ک اجرای خون رو بررسی کردن

عزیزم برا پیدا کردن دلیل تشنج چون بچه من ام ار ای سالم بود و ازمایشات معمولیش هم سالم بود ازمایش متا ...

خیلی ممنونم که پاسخ دادی .متاسفانه نوار مغزی دخترم آخرین بار میزان کمی از تشنج رو ثبت کرد ولی ام آر آی سالم هست میخوام بپرسم این آزمایش رو من هم میتونم درخواست کنم که دکتر بنویسه یا نه.؟ممنونم

مولاست حسین.... آقاست حسین ...