مامانای گل چرا این تاپیک انقد خلوته؟
ما مامانایی ک جدیدا بچه هامون تشنج کردن واقعا ب راهنمایی و دلگرمی قدیمیترها نیاز داریم..
من خودم دوماهه ک شب و روز ندارم خداروشکر فعلا تشنج دخترم قطع شذه اما با داروها به شدت عصبی و بدخلق شذه. دایم دستش رو لبشه و میگه لبم میسوزه.. یک موقع هایی هم با گریه پاشو میگیره و در حد پنج تا ده دقیقه نمیتونه راه بره از درد اما بعدش کامل خوب میشه و انگار ن انگار. ب دکترش اینا رو گفنم دفعه پیش ک ویزیت شد ولی چیزینگفت. ازمایششم پروتیین خون بالا بوده
ولی هرچی تو نت میزنم علت پروتیین خون بالا همش سرطان و هپاتیت و ایدز و اینا رو مینویسه دیوونه شدم از فکر و خیال دوماه دیگه نوار مغز مجدد داره
خودم حال روحی ندارم الان دوماهه نرفتم مغازه سر کار همش تو خونه هستم حوصله هیچ کسو ندارم حتی جواب تماسای دوستامو هم نمیدم... وقتی دختزم گریه میکنه یا عصبی میشه یا زیر چشماشو میبینم ک گود افتاده بس ک این مدت اذیت شده دلم میخواد همه درداش بیاد ب جون من و اون خوب بشه. دلم میخواد بمیرم و این روزا رو نبینم😭😭😭
همش دلهره و اضطراب دارم... شبهادندون قروچه گرفتم بخدا از بس تحت فشارم خودم و همسرم میترسم بلایی سرمون بیاد و بچه ام سخت تر بگذره بهش
نمیدونم چیکار کنم اروم بشم شماها بهم بگید😭😭