2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808245 بازدید | 6396 پست
مرسی گلی خانم، دختر من الان اورفریل ۲ سی سی صبح و شب، لوبل نصف صبح و شب، و آمپول سیناکتن هفته ای یه دونه ۰/۱ سی سی. دوز سابریل دخترتون چقدره و چند وقته مصرف میکنه و تغییری تو اسپاسمها مشاهده کردین؟ قطع شده یا تعدادش کم شده؟ مرسی از توضیحتون خانم بن یو، اسپاسمها قطع نشده فقط شدت و مدت زمانش کمتر و فاصلهاش در حال بیشتر شدن هست، ما فعلا به دستور دکترش عمل میکنیم اما خیلی عصبی ام، ای کاش سابریل شروع میشد چون در این شرایط احتمال قطع کامل اسپاسمها وجود داشت چون بچه هایی که به استرویید جواب نمیدن عمده شون به سابریل جواب میدن و بر عکس، امیدوازم این تغییرات به دلیل بهبود بیماری باشه، یه سوال دخترم نزدیک به دو ماهه صورتش دونه های ربز میزنه که با خاروندنش قرمز میشه و انگار به چیزی حساسیت داره اما متوجه نشدیم چی و دکترش هم متوجه نشد، شما با این موارد مواجه نشدین؟
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همه ی مامان باباهای سختی کشیده ی این تایپیک من کمابیش پستاتونو خوندم ولی نه کامل خواستم به عنوان مادری که تو شرایط شما بوده و کوچولوش بارها جلو چشمش تشنج شدید داشته و الان به لطف خدا کاملا خوبه بهتون امید بدم و بگم اصلا نسبت به رحمت خدا شک به دلتون راه ندید و فقط به خودش توکل کنین و ازش بخواین هرچند میدونم خودتون توکلتون به خودشه
گر نگهدار من آن است که من میدانم* شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد*
دمهر بک سال و نیم پیش به روش سزارین بدون هیچ مشکلی متولد شد و 24ساعت بعدش بدون هیچ دلیلی تشنج خیلی شدیدی کرد که ما فکر کردیم شیر برگشته تو ریه ش و وقتی دو بار دیگه تکرار شد و حرکات پرشی هم بهش اضاف شد بلافاصله با تشخیص تشنج فنو رو شروع کردن که شدبدا بیحال و خوابالودش کرد طوری که اصلا برای شیر خوردن بیدار نمیشد و با دکترش در میون گذاشتیم و چون اون حالت کنترل شده بود دوز دارو رو به زیر حد نرمال رسوند و 6روزش بود که برای اطمینان بیشتر رفتیم پیش متخصص مغز و اعصاب دکتر رفیعی.... نوارو که دبد و دوز دارو رو فهمبد گفت امکان نداره تشنج با این میزان دوز فنو کنترل شه چون نوار هم نرمال بود گفت داروشو یکباره قطع کنید و این تشخیص اشتباه شد شروع زجرهایی که کشیدیم فردای روزی که دعذوش قطع شد باز هم اون حالتها با شدت ببشتر تکرار شد و ما به سفارش یک پزشک اشنا برای اطمینان از اینکه واقعا تشنج هست بردیمش بیمارستان نمازی و متاسفانه بستری شد و بماند که یک ماه ونیم تمام چی کشیدیم و چه تشخیصهایی دادن تا اینکه بعد از یک ماه و نیم که تشنجها کنترل نشدن و تشخیص صرع مقاوم به درمان دادن رادمهر ذو مرخص کردند اون موقع داروهایی که براش تجویز شده بود فنوباربیتال،فنیتویین،توپیرامات،الکارنیتبن،و دوتا داروی دیگه که اسمشون یادم نیست و البته ب6 بلافاصله بعد از مرخصی از nicuنمازی بردیمش پیش اسدی پویا که هنوز نرفته بودن کانادا که نوارمغز کامپیوتری گرفتن و از این تعداد داروها متعجب شدن طبق نوار مغز و همه ی داروها رو به جز فنوباربیتال و ب6رو حذفکردن و جاش کپرا تجویز کردن و به لطف و رحمت خدا بعد از اون مشکل خاصی نداشت و روند تکاملیش هم مطابف سنش بود رادمهر روی هم رفته40بار تشنج همراه با سیانوز و پرش و بیهوشی کامل داشت که گاهی تا5دقیقه هم طول میکشید ولی من تمام این مدت از خدا خواستم خودش حفظش کنه و خدا رو شکر مبکنم که حفظش کرد الان کپرای رادمهر ذو قطع کردبم و فنوباربیتالش از 60 میلیگرم به22رسیده که تا دو ماه و نیم دیگه ان شاءالله کاملا قطع میشه رادم ر از نظر حرکتی عالی بود و یازده ماهگی دو قدم برمیداشت ولی هنوز به حرف نیومده که دکترا میگن هنوز وقت داره برای همه ی کوچولوهاتون از ته دل دعا میکنم شمام رادمهرو فراموش نکنین تو دعاهاتون که بدون مشکل داروش قطع شه وزود به حرف بیاد ان شاءالله
گر نگهدار من آن است که من میدانم* شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد*
بابای مهربون پسرم ده روزه سابریل مصرف میکنه هفته اول یک چهارم صبح ویک چهارم شب بود والان نصف صبح ونصف شب مصرف میکنه چند روز اول خوب بود وپرش نداشت ولی این چند روزه باز پرش داره ولی شدتش وتعدادش داره کم میشه اما احساس میکنم سطح هوشیاریش کم شده وبیحاله البته فکر کنم بعد از یه مدت که بگذره بدنش عادت کنه بهتر بشه
خانم مارال خدا رو شکر فرزندتون در شرف بهبودی هست، من تو جستجوهای اولی ام به تاپیکهای گذشته شما رسیده بودم که دنبال آزمایشهای متابولیک و ... بودید. امیدوارم همیشه شاد و خوشحال با آرامش در کنار فرزندتون زندگی کنید، دقیقا گلی خانم باید بدن به سابریل عادت کنه و حداقل دو هفته طول میکشه و انشاله با قطع کامل اسپاسمها و بعدها پرشها به زودی روند تکاملیش شروع بشه،
بابای مهربون، دختر ما توی هفته های آخری که سیناکتن تزریق می کردیم جوشهای ریزی تمام پیشونیش رو پر کرد که با اتمام سیناکتن به تدریج قطع شد. این دونه های ریزی که شما گفتین قبل از سیناکتن شروع شده بود؟
بابای پیگیر ، جوشهایی که رو صورت و بدن دخترتون زده بود قرمز بودن؟ جوشهای ریز بی رنگ که با خارش کمی قرمز میشن و دوباره کم میشه رو دو ماهیه که داره ولی این جوشهای قرمز دو شبه سراغش اومده
از روند درمان دخترتون چه خبر همچنان بستری هست؟ تشنجها کنترل شده؟
بابای مهربون، بله جوش ها قرمز بودن. خوشبختانه دخترمون پنجشنبه هفته گذشته مرخص شد و اسپاسم هاش قطع شدن. نوار مغزش هنوز خیلی خوب نیست ولی خیلی بهتر از قبل شده. توجهش هم خیلی خوب شده و در حالی که دوسه ماهی بود که دیگه تماس چشمی برقرار نمی کرد الان هم برقرار می کنه و هم با خنده عکس العمل نشون میده. اگر روند پیشرفتش به همین شکل ادامه پیدا کنه خیلی خوبه هر چند چون داروی اصلیش پردنیزولونه نمیشه بیشتر از 6 ماه با این داروها ادامه داد. به هر حال خیلی امیدوار شدیم. ممنونم از احوالپرسی شما.
بابای مهربون خداروشکر که تشنج دخترتون کنترل شده معلومه داروهاش مناسبه که توجهش بهتر شده و ..بچه منم نیترازپامش رو قطع کردیم فعلا فنوباربیتال میخوره . باز به صدا حساس شده خوابش کم و سبک شده خداروشکر توجه و ارتباط چشمیش هم بهتر شده. اما از اینکه از بعضی صداها یک دفعه میترسه نگرانم. همش نگرانم که نکنه باز تشنجش برگرده. بن یو جان دقیقا به منم یکی همینو گفت که خدای نکرده که بچتون صرع نداره فقط تشنجه؟؟؟؟متاسفانه توی فرهنگ ما هنوز خیییلی اشکال هست که به این زودیها هم برطرف نمیشه. گاهی هم به خاطر کم اطلاعی هست البته. چون خود ما هم مثلا تا بچمون درگیر این مشکل نشده نمیدونستیم درمورد فرق تشنج و صرع و... سارا خانم بچه ی منم سابریل میخورد دقیقا همینطوری بود . بعداز سه هفته هم که بهش دادیم به بچه ی من نساخت و بهتر نشد داروش عوض شد. مارال خانم خداروشکر که بچتون خوب شده. ان شاءالله دیگه هیییییچوقت تشنج نکنه
Lilypie Maternity tickers
بابای پیگیر خیلی خوشحال شدم به خاطر دخترتون امیدوارم با توجه به سنش تا شش ماه دیگه کلا حملات قطع بشه ونیازی به جایگزینی قرص جدید نباشه وگزارش پیشرفتهاش رو بخونیم.
بابای پیگیر، خدارو شکر که دخترتون خوبه، قبلا پردنیزولون رو امتحان نکرده بودید؟ بعد از اضافه شدن لوبل نوع تنشج دخترم تغییر کرده، قبلا در حد سی ثانیه تا یک دقیقه اسپاسم و خیره شدن به یک نقطه و بعد پرش دست و پاها تا دو دقیقه اما امروز تزریق داشت و امشب دوبار تشنج کرد، تو هر دوبار اسپاسم وجود داره و خیرگی اما به چند نقطه با حرکت سر نگاه میکنه و فقط همین یه مرحله رو داره و به پرش نمیرسه، دکترش گفته بعد آمپولا بیا اما من دل تو دلم نیست هم به خاطر عدم تعویض دارو و هم به خاطر عوض شدن فرم اسپاسمها، ولی احتمالا شنبه خودم برم پیشش، نظر شما در قطع پرشها چیه آیا به خاطر لوبله؟ به نظرتون علیرغم تاکید دکترش مبنی بر مراجعه بعد آخرین تزریق تحت هر شرایطی حتی بدتر شدن تشنجها، بهش مراجعه کنم؟
بابای مهربون پسر من هم وقتی پردنیزولون مصرف میکرد نوع حملات فرق میکرد وتقریبا شده بود مثل حالات ی که گفتید ووقتی رفتیم ونوار گرفتیم دکتر گفت وضعیت نه بده ونه خوب .متوسط البته این حملات به دقیقه نمی کشید