2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808281 بازدید | 6396 پست

سلام به همگی .طاعات و عباداتتون مقبول انشالله .در آستانه سال جدید هستیم .این تایپیک پر از پیام مادرانی هسن که با تمام وجود عاشق هستند و دغدغه فرزندانشون رو دارند.ارزو دارم بچه ها و والدینی که از سال های پیش از آنها بی خبریم ،در سلامتی کامل باشند و اعضایی که در این چند سال در وارد این تایپیک شدند در مسیر درست سلامتی فرزندشون قرار گرفته باشند.سال جدید پیشاپیش مبارک 

سلام به همگی .طاعات و عباداتتون مقبول انشالله .در آستانه سال جدید هستیم .این تایپیک پر از پیام مادرا ...

سلام

من دخترم خداروشکر یا دارو تشنج هاش کنترل شده.. من امسال جایی رفتم سرکار ی جورایی مجبور شدم بخاطر وضع مالی.. ولی دلم خونه پیش دخترمه.. مادرم زحمت نگهداریشونو میکشن.. تو دلم خیلی غمه.. همکارام بهم میگن انرزژی نداری اما خبر از دلم ندارن... مادرمم متوجه شدم سرطان خون دارن با اینحال بهم گفتن دخترت رو مهد نذار خودم نگهش میدارم البته خودشون نمیدونن هنوز ک سرطان دارن. غم عالم تو دلمه.. از شهریور دخترم دارو میخوره...  بهونه زیاد میگیره. نمیدونم تا کی داروهاش ادامه داره ولی خیلی براش ناراحتم همش میترسم خدای نکرده برای مادرم یا دخترم اتفاقی بیفته.. همش میگم خدایا هیچ مادری رو با بچش امتحان نکن... ی زجر روحی میکشم ک روزی دووعده بهش دارو میدم.... کاش زودتر خوب بشه کاش همه بچه های مریض خوب بشن امشب کلی گریه کردم خیلی بهونه میگرفت دلم میسوزه براش. 😔😔😔

خدایا به حق طفل شیرخواره امام حسین به حق دختر سه ساله امام حسین دختر من و همه بچه های مریض به خصوص بچه های این تاپیکو شفا بده 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

علت تشنجش هم بالا بودن پروتیین خونش بود اگر اشتباه نکنم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من دخترم خداروشکر یا دارو تشنج هاش کنترل شده.. من امسال جایی رفتم سرکار ی جورایی مجبور شدم بخا ...

خدارو شکر که تشنج ها کنترل شده و این خودش خیلی مهمه.درسته  ترس و اضطراب شروع مجدد همیشه وجود داره ولی همین که مسیر درستی رو درحال جلو هستید چند مرحله شما رو جلو انداخته حتی اگر مدت ها لازم باشه دارو استفاده کنه.

در مورد مادرتون خیلی متاسفم خیلی ها درمان شدن امیدوارم مادر شما هم بعد از مراحل درمان جز آن ها قرار بگیرن.بله واقعا فشار زیادی روی شما هست .گاهی فکر می کنم که آدما در تمام مراحل زندگیشون بحران دارن و یک لحظه بدون دغدغه نیستند و عمر و خوشی و غم در همین لحظه  ها در حال گذشتن هست .وقتی می شنوم این دعا رو که خدا کسی رو با بچش امتحان نکنه،با خودم میگم واقعا اخه خانواده آدم هم همینه.

سلام خانوما من تازه این تاپیکو دیدم.پسرم بخاطر طولانی شدن زایمانم دچار تشنج بدو زایمان شد و پرش دستوپا داشت.تاالان تحت درمان بوده و فنوباربیتال مصرف میکنه ک دکتر دستورداده کم و درنهایت قطع بشه چون ب لطف خدا دیگه علایم تشنج نداره الانم چهارماهشه. خیلی کم خوابه پسرم روزا بیشتراز نیم ساعت چرتاش طول نمبکشید و شبام چندین باربیدار میشدالان بدترم شده تاساعت۹ ک بیدارشه ۱۰.۱۱ باربیدارمیشه.خیلی ناراحتم اصلابا ارامش نمیخوابه چیکارکنم ایا بخاطر تشنجی ک قبلا داشته خوابش اینجورشده؟ 

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
سلام خانوما من تازه این تاپیکو دیدم.پسرم بخاطر طولانی شدن زایمانم دچار تشنج بدو زایمان شد و پرش دستو ...

سلام عزیز فنوباربیتال خیلی داروی معمولی هست و عوارض چشمگیری نداره روی بدن .به نظرم تنها این عامل باعث بی خوابی نمی تونه باشه.بچه ها ی تو این سن رو خیلی شنیدم که سخت می خوابن.

سلام من این تاپیک پیدا کردم نمیتونم همش بخونم پسرم تشنج پنهان داشته و ما دارو رو ۲سال و سه ماه شروع کردیم مشکل توجه تمرکز داره کاربر رز آبی کسی اطلاع داره پسرش چی شد مشکلش حل شد تروخدا کسی اطلاع داره بهم بگه نمیدونم پسرم چجوری میشه 

گفت تا ۸ ماهگی برطرف میشه، الان ۵ ماه و ۱۸ روزشه، بعد وقتی تو نوار نشون نمی داد چطور فهمیدید تشنج هس ...

پسر من تشنج پنهان داشته ۱۸ماهگی هم نوار مغز داد نشون نداد دکتر ی تقویتی داد که تشنج بدتر کرد 

یعنی خوب میشه؟همش نگران اینم که بدتر شه خوب میشه یا بدتر میشه؟

عزیزم میدونم تاپیک خیلی وقته..ولی اگ هستی بگو بچت گردنشو چجوری مینداخت کامل خم میشد؟؟ دخترم یمدته حس میکنم گردنشو عین تیک تکون میده میترسم نکنه تشنج

عزیزم تشنجش چجوریه میشه بگی

والا من که اصلا متوجه نشدم حتی نوار هم نشون نداد دکتر سی تی کولین تجویز کرد این آمپول تشنج بدتر می‌کنه بعد آمپول اوایل خواب پرش دست و پا گرفت بعد آمپول تموم شد این حالت رفت نوتروپیل شروع کردم دیگه تو بیدار هم بشدت پرش دست و پا داشت نوار مغز گرفتیم تشنج نشون داد پسر از خواب با گری شدید بیدار می‌شد به د دوباره می‌خوابید گردنش کج میکرد ی جا زل میزد اوایل خواب بیدار د نیم ساعت تا ی ساعت یهو چاش باز میکرد دوباره می‌خوابید تنها چیزهایی که مشکوک بود وگرنه هیچی 

والا من که اصلا متوجه نشدم حتی نوار هم نشون نداد دکتر سی تی کولین تجویز کرد این آمپول تشنج بدتر می‌ک ...

الان دارو تشنج میدی بهش؟؟ دختر منم ی مدته اوایل خاب یا وسطاش ک خابش سبک میشه تکون میده انگشت و دست پاشو..خیلی نگرانم میگم نکنه تشنج باشه 

الان دارو تشنج میدی بهش؟؟ دختر منم ی مدته اوایل خاب یا وسطاش ک خابش سبک میشه تکون میده انگشت و دست پ ...

تنها تو خواب موردی ندارد ولی بیداری مشکل هست من یک ماه هست دارو میدم کلوبازام و سدیم والپروات 

برای بچه های که تاخیر دارن میدن بچه ای که تشنج داشته باشه مثل سمه

دختر من الان یسالشه نرمال هست فقط یماه ت خاب تکون ریز میده...بعد خیره شدنش چجوریه توجهی داره صداش کنی؟؟؟ دکتر نظرش راجب تکونا ت خابش چی بود