2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808245 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چجوری از دکتر اشرفی وقت گرفتید؟

سلام عزیزم دکتر اشرفی همسرم نه شب میرفت تا دوازده شب معطل میشد تا بهش نوبت بده یادم رفته چطوری نوبت میگرفتیم ولی چند باری ک برای واکسن سوال داشتیم همسرم تنهایی نه. شب میرفت دو ساعتی معطلی داشت

معطلی زیاد داره زنگ بزنید از منشی بپرسید

خانوما ازتون خواهش میکنم اگر هستین جواب منو بدید دخترم از حدود نه ده ماهگی فهمیدم فقط خیرگی داره .بعد نبردم دختر تا یکسال و هفت ماهگی تو نوار مغز امواج تشنج نشون داد .ام ارآی ک داد ی چند تالکه کوچیک تو مغزش نشون داده ک نوشته آنژیوم وریدی کوچک ..اول لوبل داد اثر نکرد دوزشو برد بالا اثر نکرد .لوبل قطع کرد سدیم والپروات و کلوبازام داد اثر نکرد .الان در کنار افزایش دوز کلوبازام و مصرف سدیم قرص پردینزولون هم برا دوماه داده اما بعد مصرف دوهفته باز خیرگی داره😭😭😭دیگ بریدم .تو خواب با دهان بازنفس میکشه .داغونم نمیدونم چرا باز خیرگی داره .توی خیرگیش هم بهش میگم خیره نشو هوشیاره میگه ک داره چیو نگاه میکنه کمک کنید راهنمایی کنید 😭

خانوما ازتون خواهش میکنم اگر هستین جواب منو بدید دخترم از حدود نه ده ماهگی فهمیدم فقط خیرگی داره .بع ...

سلام عزیزم .می فهمم و درک می کنم دوران پر از استرس و سختی رو می گذرونید.قطعا اینکه زیر نظر پزشک هستن و دارو ها رو استفاده می کنید بهترین کاری هست که دارید انجام می دهید.کمی زمان لازمه تا دارو ها اثرشون رو کامل روی مغز بزارن و تشنج ها کنترل بشود.امیدوارم به زودی مشکلش حل بشه .من تجربه خیرگی رو نداشتم ولی خب اگر تعدادش کم شده و آسیبی به تکامل فرزندتون نزده یعنی درمان مثبت بوده و رو به جلو حرکت می کنید.

سلام خانوما ، کسی بوده با cmv igg مثبت نوزادش بعد از ۶ ماهگی عدم تکامل ،تشنج یا کاهش شنوایی و بینایی پیدا کرده باشه ، تو رو خدا اگر کسی تجربه ای یا اطلاعاتی داره بگه 😭😭😭

رز آبی جان ازت خواهش میکنم اگه هستی دزخواستمو قبول کن بلهات کاردارم 😭🙏

سلام عزیزم،میشه بیشتر از تشنج دختر گفت بگی؟پسر منم چشماش و نگاهش به یک سمت قفل میشه انگار داره کنارشون نگاه میکنه،با دارو قطع شده بود دارو رو دکتر گذاشت کنار دوباره بعد از تقریبا یک سال برگشته😭😭😭😭😭