2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808344 بازدید | 6396 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم فرزندت چطوری بردی دکتر چی شد  

سلام عزیزم بله دکتر کیهانی دوست بردم ک اصلا جواب سوالمو نداد براش فنوباربیتال یک چهارم تجویز کرد طبق نوار ولی اصلا نذاشت بپرسم ببینم واقعا تشنج هست یا نیست من طاقت نیوردم بردم دکتر زمانی نوار کیهانی رو دید گفت نوارش خوبه خانم دکتر وسواس ب خرج داده بعد فیلم دخترمو دیر گفت منم براش نوار مینویسم خودم ک نوارزمانی رو اصلا اعتماد ندارم بچه تا کلاه گذاشتن سرش بیدار شد گریه گریه گریهههههه بعد ب زور خوابوندیم وسط نوار ۳ بار پاشد اون تکنیسین ک میگفت اصلا مشکلی نیس پاشده تاثیری رو جوابش نداره خلاصه زمانی نوار رو دید گفت بنظر یه تشنج و واکنش خوش خیمه سیتی بدید و ‌قرص کلونازام نوشت و اصرار کرد حتما ب این آدرس سیتی بدید، خلاصه من دیگه ب کیهانی اعتماد کردم چون فک‌کردم زمانی خیلی بیزینس طور با بیماراش رفتار میکنه طی هفته گذشته متوجه شدم دخترم وقتی بازه  و طاق باز هست یا دستاش  تو صورتش هست این پرش براش اتفاق میوفته تصمیم گرفتیم فعلا عامل محرک رو پیدا کنیم چراکه دخترم تو بغل این واکنش براش قطع میشه و اصلا تو بغل براش اتفاق نمیوفته اومدم بچم رو قنداق کردم اگه بازش میذارمم نمیذارم زیاد سرما رو احساس کنه،  فعلا با این روشها حالت پرش براش قطع شده،نمیدونم کارم درسته یا اصلا ربطی نداره ضمنا رفلاکس دخترم تازه شروع شده حالت ترش کردن و بالا اوردن و ...هم داره تا آخر این‌ماه اگه پرش ها اتفاق نیوفتاد بیخیالش میشم ولی اگه باز تکرار شد با نسخه دکتر کیهانی جلو میرم

سلام عزیزم بله دکتر کیهانی دوست بردم ک اصلا جواب سوالمو نداد براش فنوباربیتال یک چهارم تجویز کرد طبق ...

عزیزم شما برا رفلاکس دخترتون،دارو استفاده میکنید؟

من دخترم شیر خشک پپتی میخوره و رفلاکس داره.

مدتیه بد اشتها شده،فعلا پنتوپرازول میدم

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید از نگرانی زیاد الان دقیقا نمی دونم دارم چی تایپ می کنم، پسر من تو ۶ ماه ...

ببخشید میشه بدونم تعداد دفعات حرکات بچتون تقریبا از چنتا شروع شد.حداکثر چنتا توی یه روز شد و الان چجوریه؟