2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808345 بازدید | 6396 پست
فافا جون علت تشنج دختر من کلسیم پایین بود، تا زمانی که کلسیم پایین بود فنوباربیتال مصرف میکرد ولی از وقتی کلسیم نرمال شد دارو قطع شدم یعنی حدود 4 ماه پیش. دخترم الان 6 ماهشه.
لطفا برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهان گلی از کتیبه متنفرم متنفر چقدر زیبا گفتی آخرین نقطه سیاه... برای دختر من تشخیص اسپاسم شیرخوارگی داد و 3 دارو با هم براش شروع کرد با وجود اینکه میدونست کلسیمش پایینه که دکتر اینا لو انقدر تعجب کرد، با تعجب به من گفت تشنج ابن بچه به خاطر کلسیم پایینه و گفت حتی اگه تشنج واقعی هم بود داروها باید یکی یکی شروع بشن نه همگی با هم و در حالی که نوار مغز نرماله اصلا امکان اسپاسم شیرخوارگی نیست میگفت من نمیدونم با چه استدلالی این تشخیص رو گذاشته خدا ازش نگذره دختر من زود به دنبا اومده واسه همین از لحاظ تکاملی همیشه با بچه های 40 روز کوچکتر مقایسه میشه یعنی الان حدود 5 ماه، الان گردن گرفته، دستش بگیریم روی پاهاش می ایسته،گاهی روی شکم میره جیغ میزنه اسباب بازی رو به سمت دهانش میبره شیشه شیر رو میشناسه از صبح تا شب از خودش صدا در میاره ولی مثلا خیلی کم میخنده تا حالا فقط چند بار با صدای بلند خندیده، فقط گاهی به سمت صدا برمیگرده، اسباب بازی ها رو صرفا برای اینکه ببره تو دهانش میگیره، اصلا باهاش بازی نمیکنه یا تو دستش باشه تکون نمیده،بیشتر نگران کار با دست هاش هستم .احساس میکنم بیشتر باید از دست هاش استفاده کنه
نازنین جان، باز جای شکرش باقیه که تو دستش میگیره و سمت دهنش میبره، دختر من ۱۴ ماهشه اما هیچ چیز با دستش نمیگیره ، دستهاش خیلی ضعیفه یعنی اصلا دستهاشو نمیشناسه و این خیلی اذیتم میکنه
سلام بچه هامن تازه این تاپیک رودیدم..پسرمن یک سال وهشت ماهشه به دلیل سرماخوردگی یه روزتب کردوبعدم به دلیل سهل انگاری من عصرش تشنج کردودوروزبیمارستان بود،الان به شدت نگرانم یعنی امکان تکرارهست؟الان من بایدچیکارکنم چه کارایی برای پسرم خوبه چه کارایی بد؟توروخدابچه هاراهنماییم کنین..حواسم مدام به تبش هست ودوسری که تب کرده باشیاف استامینوفن پایین اوردم،دکتربراش دیاسپام2نوشت وگف درصورت تب بده ولی من نمیخوام این قرص روبه پسرم بدم..بچه هامن اگه تب پسرم روکنترل کنم تاسرماخوردگیش خوب شه میتونم مطمئن باشم که پسرم دیگه تشنج نمیکنه؟توروخداخانماکمکم کنین هرچی میدونین بهم بگین

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

دوستان کسی هست که بچه اش از نظر تکامل شناختی و ذهنی و حرکات ظریف (کار با دست ) تاخیر داشته باشه؟ آیا کاردرمانی روی این حیطه ها میتونه موثر باشه؟ ریحان جان، انشاا... که خدا همه بچه ها رو شفا بده ریحان شما کاردرمانی میبرید؟
اخه دیازپام برای بچه عوارض زیادداره

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

بن یو عزیز من بچم سه دوره تشنج داشته که اخرین بار دکتر کریم زاده گفت متابولیکه جواب ازمایشش از المان اومد که توش فقط لاکتیک اسید بالا بود تو اینترنت زدم کسی رو ندیدم با این شرایط باید برم دکترش چی میگه البته بچم با تشنج عفونت ریه داشت که الان میبرم گفتار برای تقویت بلع
سلام بهمه ماهان گلی جان شمارمو برات فرستادم یبار نیومد؟ نازنبن جان بله عزیزم حتما ببوتین میتونه مفید باشه ...ضرر که نداره پس چه بهتر که بهش بدی عزیزم همون پرسشنامه آی اس کیو رو از خونه بهداشت بگیر پر کن و ببر مجدد خونه بهداشت بگو بررسیش کنن خودتم ازش کپی بگیر قبلش که داشته باشی ازش نازنین جان نینیت در چحدی تاخیر داره؟
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
سلام بهمه ماهان گلی جان شمارمو برات فرستادم یبار نیومد؟ نازنبن جان بله عزیزم حتما ببوتین میتونه مفید باشه ...ضرر که نداره پس چه بهتر که بهش بدی عزیزم همون پرسشنامه آی اس کیو رو از خونه بهداشت بگیر پر کن و ببر مجدد خونه بهداشت بگو بررسیش کنن خودتم ازش کپی بگیر قبلش که داشته باشی ازش نازنین جان نینیت در چحدی تاخیر داره؟
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
نازنبن جان تو صفحه بعدی دیدم که راجب دخترت نوشتی/خداروشکر وضعبتش خوبه...عزیزم پسر من هنوز کارای ظریف دستیش صد در صد نشده..مثلا باز کردن در بطری رو بلد نیست هنوز یا مثلا برداشتن در شیششو بهتره کاردرمانی دستی ببریش و زمان رو از دست ندی اگه الا شروع کنی احتمال خیلی قوی حرکات دستش تا یسالگی کامل میشه پس ببرش یجای خوب و شروع کن عزیزم
مرصاد جان فراموش نکن اصلا عوارض دیازپام ببشتر از تشنج نیست حتی اگر اون تشنح شش ماه یبار باشه پس بهش بده تا خدای نکرده مشکل پیش نیاد