2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808336 بازدید | 6396 پست
چقد جالب واسه منم همین اتفاق افتاد با این تفاوت که سه دکتر دوتا تهران یکی بندر عباس همین تشخیصو دادن ...

دکتر بوشهر هم یه دارو به پسر من داد و گفتن مصرف یا عدم مصرف دارو تاثیری رو این حرکات نداره ولی اگه خودتون خیلی حساسید می تونید این دارو رو شروع کنید  ما هم دارو رو مصرف نکردیم  ولی نمی دونم چرا گفت این حرکات تا پایان ۸ ماهگی خودشون رفع میشن اگه نشد مجدد مراجعه کنید

چقد جالب واسه منم همین اتفاق افتاد با این تفاوت که سه دکتر دوتا تهران یکی بندر عباس همین تشخیصو دادن ...

برای رشد بچه هم پسر من وسطای شش ماهه دکتر که معاینه کرد گفت ارتباطش عالیه و جلوتر از سنش هم به محیط واکنش نشون میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ایتا نصب کنین، 

منم اندازه تمام عمرم دارم راجبه این قضیه تحقیق میکنم و میپرسم حقیقتا نمیخام ب بچه قرص بدم نمیدونم شاید دارم اشتباه میکنن شاید وسواسم واسه بچم دیشب کلی عذاب وجدان داشتم ک چرا بچه رو اینهمه دکتر  بردم و نوار گرفتم منی که نمیخام بپذیرم یا شاید هم واقعا مشکلی نباشه، چون هرچی میپرسن تو بازا زمانی سن بچه ی من این حالت خیلی شایع هست یا اینکه واقعا یه چیز جزییه یا اینکه این مشکل زیاد شده به هرحال امیدوارم بچم قربانی عشق بی نهایتی ک بهش دارم نشه، ممنون از اشتراک گذاشتن اطلاعاتتون

بچتون چند وقتشه؟ خداروشکر که تشخیص شادرینگ اتک رو دادن، شما حضوری بچتون رو بردین تهران یا با ارسال ف ...

بچم الان ده ماهشه اره توی مقالات نوشته بود تا روزی صد بارم امکانش هست.بچه خود من بیشتر از بیست بار میشه.دکترای تهران و شیراز هم که گفتم فقط با فرستادن نوار و فیلم.کلا هم دو بار نوار گرفتم.حالتش هم شبیه چجوری بگم تعجب یا اب سرد روی پشت هست توی ردن و سر و مخصوصا حالت چهره دیده میشه.

بچتون چند وقتشه؟ خداروشکر که تشخیص شادرینگ اتک رو دادن، شما حضوری بچتون رو بردین تهران یا با ارسال ف ...

والا من اینو نگفتم نگرانتون کنم واسه شما که همه دکترا ماشالله همینو گفتند.ولی به نظرم توی یوتیوب حتما shuddering attack رو نیگاه کنید و مقایسه کنید.

دختر من نوار مغز نشون نمی‌داد نمی‌دونیم چرا..دستا و پاهاشو سیخ میکرد نفسش می‌رفت بعد چند ثانیه گریه ...

سلام. درخواست دوستی ارسال کردم . لطفا بپذیرین . در این خصوص تجربه ای داریم . شاید بتونم کمکتون کنم.

سلام خدمت همه والدین گرامی. نوع خاصی از حالات در نوزادان هست که در صورت مشاهده ، میتونم تجربیات خودم رو در اختیارتون قرار بدم. این حالات به این شرح هست:

- نوزاد در هنگامی که به پشت خوابونده میشه حالت وحشت توی چهرش میاد و پرش هایی در دست به بالا داره .  در صورتی که اون رو بغل کنین حالتش خوب میشه. - در همون وضعیت احساس میشه که بچه می خواد گریه کنه ولی نمی تونه - بعضی اوقات ناگهان دستاشو سیخ میکنه به جلو و همه بدنش قفل میشه و نفسش بند میاد. چهرش هم کبود میشه. حدودا فقط سه تا پنج ثانیه طول میکشه . بعدش که آزاد میشه ، شروع به گریه میکنه. این حالت در هنگام تعویض پوشک بیشتر اتفاق میفته(مهم) - معمولا دست و پای بچه توی این حالات سرد میشه - در زمان بعد از ظهر و شب معمولا این حالات بیشتر میشه . - سن بچه کمتر از چهار ماه هست . اگه نوزادتون این حالات رو داره لطفا درخواست دوستی بدید یا با این ایمیل با بنده در تماس باشید. امیدوارم بتونم کمکتون کنم holylandtova@yahoo.com

مامانای عزیز تا چند روز بعد خوردن دارو باید تشنجای بچه قطع بشه؟؟ 

عزیزم معمولا هر دارو حداقل  یک الی دو ماه زمان می بره تا اثر واقعی خودش رو بزاره .ولی قطعا با استفاده از دارو به مرور زمان کم شدن در تعداد و طول زمان حرکات  را حس می کنید.

البته شاید نوع و شکل حرکات تغییر کند. برای دختر من که این طوری بود و بعد به مرور در طول چند ماه تغییر می کرد و  در نهایت همه حرکاتش حذف شد.