2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808348 بازدید | 6396 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام‌مامانهای عزیز

کسی بوده که بچه ش علایم ریفلاکس با تشنج اشتباه گرفته شده باشه؟ 

پیر سه ماهه من ۴ بار حالتی شده چشمهاش گرد صورتش قرمز و دست و پاش خشک میشه و در حدود ۵ثانیه نفسش بند میاد و بعدش خوب میشه 

دو بار نوار مغز دادم به دکتر گفته کمب تشنج نشون داده و تهران پیش خانم‌دکتر ناهیده شاهی بردم و گفتن تشنج نشون نداده 

ام ار ای هم سالمه و خانم دکتر گفتن دارو رو کم کم قطع کن 

وای همچنان نگرانم 

کسی همچین تجربه ای داشته؟ 

و اینکه دکتر اشرفی و فقژ انلاین‌میشه نوبت گرفت؟ آذر بهم نوبت داده !!! خیلی دیر حضوری نوبت نمیدن؟

سلام....لطفا کمک کنید....پسرم حرکات تیک پرشی داره یه روز داره یه روز نه ....پیش اخوندیان بریم نوار م ...

سلام ببخشید شماره من ۰۹۳۶۷۷۲۵۴۴۹ هست امکانش هست به من پیام بدید حالات پسر منم شبیه کوچولوی شماست دارم از نگرانی میمیرم خواستم در مورد بچتو یه سری اطلاعات بگیرم

سلام دوستان  از هرکسی  اطلاع داره عاجزانه خواهش دارم جواب منو بده  پسر من ۹ ماهشه د ...

سلام ببخشید بچه من دقیقا شبیه بچه شما شده ولی فک نکنم سرش جایی خورده باشه ترو خدا اگه پیاممو دیدید ج بدید یا به شماره ۰۹۳۶۷۷۲۵۴۴۹ یه پیام بدید ببینم سرگذشت بچتون چی شده بچه من یه هفته هست اینجوری شده که دکترم بردم با نوار و فیلم دید چک کرد گفت موردی نداره دارم دیوونه میشم 

سلام‌مامانهای عزیز کسی بوده که بچه ش علایم ریفلاکس با تشنج اشتباه گرفته شده باشه؟  پیر سه ماه ...

عزیزم دختر من دقیقا این حالت بود پیگیر درمانی باش حتما با این توضیح قطع دارو زود نیست؟

سلام به همگی .متاسفم برای بیماری فرزندان دلبندمان . درسته که آرامش ما با بهبودی بچه هامون ایجاد میش ...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید از نگرانی زیاد الان دقیقا نمی دونم دارم چی تایپ می کنم، پسر من تو ۶ ماهه، تقریبا از سه ماهگی لرزش های خفیف در حد یک ثانیه یا کمتر داشت یهو مثل کسی که سردش بشه می لرزید، تا کم کم دفعات این لرزش ها بیشتر شد بردیمش فوق تخصص مغز کودکان نوار مغز گرفت گفت مشکلی نداره و تا ۸ ماهگی خودش برطرف میشه ولی الان دفعات این لرزش ها بیشتر شده و مثلا در ۱۵ دقیقه پنج یا شش بار میلرزه ، الان نفسم بالا نمیاد میشه بگید باید چیکار کنم، ببرم یه دکتر دیگه؟ اینا ممکنه علائم بیماری باشه؟

عزیزم دختر من دقیقا این حالت بود پیگیر درمانی باش حتما با این توضیح قطع دارو زود نیست؟

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید از نگرانی زیاد الان دقیقا نمی دونم دارم چی تایپ می کنم، پسر من تو ۶ ماهه، تقریبا از سه ماهگی لرزش های خفیف در حد یک ثانیه یا کمتر داشت یهو مثل کسی که سردش بشه می لرزید، تا کم کم دفعات این لرزش ها بیشتر شد بردیمش فوق تخصص مغز کودکان نوار مغز گرفت گفت مشکلی نداره و تا ۸ ماهگی خودش برطرف میشه ولی الان دفعات این لرزش ها بیشتر شده و مثلا در ۱۵ دقیقه پنج یا شش بار میلرزه ، الان نفسم بالا نمیاد میشه بگید باید چیکار کنم، ببرم یه دکتر دیگه؟ اینا ممکنه علائم بیماری باشه؟

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید از نگرانی زیاد الان دقیقا نمی دونم دارم چی تایپ می کنم، پسر من تو ۶ ماه ...

سلام عزیزم.من که نمی تونم در مورد این حرکاتش نظر بدم ولی چون داره بیشتر میشه به نظرم  فیلم بگیرید و به یک دکتر دیگه مراجعه کنید تا ببینید نظرشون چیه و مطمئن  بشوید ولی اگر طبق نظر پزشک نیاز به پیگیری نبود احتیاط کنید تا این مشکل حل بشود.

سلان وقت بخیر امروز من مطب دکتر کیهانی دوست رفتم برای پیگیری مشکل دخترم، دخترم سه ماهه هست و بنظرم ح ...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید از نگرانی زیاد الان دقیقا نمی دونم دارم چی تایپ می کنم، پسر من تو ۶ ماهه، تقریبا از سه ماهگی لرزش های خفیف در حد یک ثانیه یا کمتر داشت یهو مثل کسی که سردش بشه می لرزید، تا کم کم دفعات این لرزش ها بیشتر شد بردیمش فوق تخصص مغز کودکان نوار مغز گرفت گفت مشکلی نداره و تا ۸ ماهگی خودش برطرف میشه ولی الان دفعات این لرزش ها بیشتر شده و مثلا در ۱۵ دقیقه پنج یا شش بار میلرزه، مثل بچه شما انگار هیجان زیادی داره، دست و پاش رو زیاد تکون میده، الان نفسم بالا نمیاد از نگرانی میشه بگید باید چیکار کنم، ببرم یه دکتر دیگه؟ اینا ممکنه علائم بیماری باشه؟ بچه شما دیگه چه علائمی داره؟ دکتر خوب شیراز سراغ ندارید؟