2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808354 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان پسر ۵ ساله من یک سال پیش بی دلیل تشنج خفیف کرد دکتر بهش لوبل داد ۳. سی سی صبح و شب، تو این یک سال دو بار دیگه هم تکرار شد آخرین بار بهم گفت لوبل ۴ سی سی شب و صبح و کلوبازام ده شبی یکی بده الان دو روزه بهش می دم اما قبل خواب و بعد از بیداری تا یکی دو ساعت زبونش شل و پر هست بعدش خوب می شه کسی تجربه داره؟ دکترش تا ۱۴ ام نیست

با سلام  کسی میدونه دکتر اسدی پویا درحال حاظر کجا تشریف دارن آیا شیراز هستن یا خیر؟؟ خیلی امر ...

سلام تا اخر فروردین ایران نیستن

زندگی چون پیچکی ست ، انتهایش میرسد پیش خدا ☺
در ضمن اگر کسی از شیراز اینجا هست بگه پیش کدوم دکتر میره؟ با اینکه میگن شیراز از نظر پزشکی پیشرفته ه ...

سلام ببخشید الان پسرتون تحت نظر چه پزشک مغز و اعصابی هست در شیراز؟

واینکه دیگه دکتر رفیعی بازنشسته شدن و ایران نیستن

سلام.خوبید؟بعد قطع دارو تشنج کرد؟ ام آر آی هم دادید؟؟ تکاملش خوبه؟؟

سلام .خیر با وجود مصرف دارو بعد دوسال تشنج کرد الآنم همراه داروی لوبل والپروات سدیم میخوره که باز تشنج می‌کنه و تاثیر نداشته .حرف زدنش خوبه ولی سه سالگی کامل صحبت کرد

دوستان دیگه هم اگر پیغام منو دیدن و عضو کانال بودن ممنون میشم منو اد کنید

عزیزم شما همه توضیحی دادی جز نتیجه ک آخر بچتون چی شد توروخدا بگین بچه منم عین بچه شماست آخر تشنج بود؟ 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

پسر منم پارسال با نوار مغز تشخیص تشنج دادن.راستش من اصلا تشنجشو ندیده بودم یکی دوبار بعد از خواب صبح بیدار شد حالت نیمه بیهوشی داشت .بردم نوار گرفتن گفتن تشنجه.مشکل اصلیم پرشهای زیاد توی خواب هس انگشتای دستش بیشتر وسطای شب شروع میشه و تا صبح ادامه داره .پسرم هی وول میخوره نمیتونه بخوابه.کسی بچش اینجوری بوده؟دارو چی دادین؟

دختر من با ضربه شديد به سر دچار بي هوشي و برگشت چشم ميشه دكتر نوار مغز گرفته تشخيص تشنج داده داروي ايتالپت و قرص ب٦ داده توروخدا كسي هست اينجا بچش مثل من باشه ؟

دلارامي كه داري دل بر او بند/دگر چشم از همه عالم فرو بند
پسر منم پارسال با نوار مغز تشخیص تشنج دادن.راستش من اصلا تشنجشو ندیده بودم یکی دوبار بعد از خواب صبح ...

سلام عزیزم.شما دارو چی میدی؟چند وقته که داری دارو میدی؟؟؟با خوردن دارو هم بهتر نشده خوابش؟؟؟ تو نوار مغزیش پیشرفتی ندیدین؟؟:

اگه با مدت چند ماهه دارو بازم خوابش خوب نیست و مثل قبله یعنی تشج کنترل نشده دیگه .یا اون دارو مناسبش نیست و نتونسته کنترل کنه تشنجش رو و یا اینکه مقدار دز دارو مناسب نیست .در هر صورت نظر منو اگه میخوای برو از یکی دوتا دکتر  دیگه هم مشاوره بگیر اگه میبی تغییری نکرده بچه ات .البته اگه تازه دارو شروع کردی دکترتو عوض نکن و چند ماه پیشش برو اگه نتیجه مناسب ندیدی برو پیش دکترهای دیگه درحد مشاوره .بعد ارزیابی کن ببین کدوم بهتره و با نظر یه دکتر و اعتماد بهش پیش برو 

سلام عزیزم.شما دارو چی میدی؟چند وقته که داری دارو میدی؟؟؟با خوردن دارو هم بهتر نشده خوابش؟؟؟ تو نوار ...

امیدوارم تمام بچه ها سلامت باشن .من که سر دخترم اننننننقدر از بین رفتم که الان حتی یه سرفه هم میکنه من خودم 100برابر اون مریض میشم  

ولی خدارو شکر دکترش تشخیصش درست بود و الان تحت درمانه

سلام عزیزم.شما دارو چی میدی؟چند وقته که داری دارو میدی؟؟؟با خوردن دارو هم بهتر نشده خوابش؟؟؟ تو نوار ...

سلام عزیزم شش ماهه دارو میخوره .والپروات سدیم .دکترش میگه این حرکات ربطی به تشنجش نداره از استرسه یا ارثیه ولی خوب خودم نگرانم چون تکوناش زیاده منم همینو میگم شاید دوز داروش کمه .سه سی سی صبح و شب میخوره.اینسری نوار نگرفت گفت چهارماه دیگه یعنی پسرم کلا یک بار نوار داده همون اول .دوباره نگرفت ببینم پیشرفت کرده یا نه .برای تکوناش کلونازپام داد من دیدم میخوره خوابالوده ندادم

امیدوارم تمام بچه ها سلامت باشن .من که سر دخترم اننننننقدر از بین رفتم که الان حتی یه سرفه هم میکنه ...

الهی آمین.مشکل دخترتون چیه.بخدا من پیر شدم تو این یکسال از فکر و خیال.دکتر پسر من اشرفیه

الهی آمین.مشکل دخترتون چیه.بخدا من پیر شدم تو این یکسال از فکر و خیال.دکتر پسر من اشرفیه

عزیزم امیدوارم بچه ات خوب بشه زودتر.من که تو 7ماه 3بار نوار مغز از دخترم گرفتم گرفتم تا روند تاثیر دارو رو ببینم .البته که دکتر دخترمم میگفت نوار بگیره ببینیم چطوری شده و اگه بازم داروی کمکی میخواد بهش اضافه بشه .که خدارو شکر داروی اضافه نیاز نبود.من مشکل دخترمو در صفحه 264 نوشتم .بخدا که از بین رفتم تا بفهمم چه مشکلی داره و تحت درمان قرار بگیره .دختر من تب های وحشتناااااک میکرد هرماه .طوریکه قشنگ 6روز میفتاد .ترموستات مغزش اختلال داره .در مورد قرص کلونازپام هم بده به بچه ات بخوره .هر دارویی که دکتر میده طبق دستور دکتر و سر ساعت بده .اون قرص کلا کارش اینه که خواب رو راحت بکنه و مغز به خواب عمیق بره و تو خواب درکنار والپروواتی که میخوره تشنج رخ نده .

دختر من یه داروی دیگه برای خوابش میخوره .و تا دوماه تقریبا که داروشو شروع کرده بود همش خواب بود .بعدش کم کم به حالت عادی برگشت بدنش.تا بدنش با دارو خودشو سازگار کرد.داروی پسرتو بده بخوره اگه دکتر گفته .