2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808660 بازدید | 6396 پست
دوستان هیچکس نیست جواب منو بده علت تشنج بچه هاتون غیر از اسپاسم شیرخوارگی چیه؟ بن یو جان علت تشنج پسرتون چی بود؟ توروخدا یکی جوابم رو بده دوباره امروز بعد از چند روز یه حرکت کوچیک داشت دارم دیوونه میشم داروهاش هم که بیشتر شده!!
خداوندا هدایتمان کن تا به این باور برسیم که جواب بعضی دعاهایمان فقط صبر است و انتظار
سلام خانوم ماهان گلی. البته من به اندازه سایرین تجربه ندارم. ولی چون بیش از حد نگرانین ، اونچه که بقیه به اون رسیدن رو خدمتتون میگم. دلیل تشنج توی بسیاری از موارد نامشخصه. تنها کاری که باید بکنین اینه که یک پزشک فوق تخصص مغز و اعصاب خوب اتخاب کنید و طبق دستور اون پیش برین. به حرف متخصصین اطفال هم نباید زیاد توجه کرد چون موضوع فوق تخصصیه. تمامی تفاسیر نوار مغز و غیره باید توسط ایشون انجام بشه. ضمنا این بیماری ، دوره ای داره و باید خیلی قوی و با انرژی اون رو پشت سر گذاشت و انشاا... بعدش بهبود پیدا میکنه. موفق باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانوم ماهان گلی. البته من به اندازه سایرین تجربه ندارم. ولی چون بیش از حد نگرانین ، اونچه که بقیه به اون رسیدن رو خدمتتون میگم. دلیل تشنج توی بسیاری از موارد نامشخصه. تنها کاری که باید بکنین اینه که یک پزشک فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال خوب اتخاب کنید و طبق دستور اون پیش برین. به حرف متخصصین اطفال هم نباید زیاد توجه کرد چون موضوع فوق تخصصیه. تمامی تفاسیر نوار مغز و غیره باید توسط ایشون انجام بشه. ضمنا این بیماری ، دوره ای داره و باید خیلی قوی و با انرژی اون رو پشت سر گذاشت و انشاا... بعدش بهبود پیدا میکنه. موفق باشید
سلام ماهان گلی/ عزیزم علت تشنح پسر من یچیزی بین حساسیت به واکسن ثلاث و بالا بودن آنزیم آرژنین خونش بود پسرت رو مشکوک به پی کا یو دونستن؟ نگران نباش بذو تولد چند بیماریع متابولیک خطرناک رو بررسی میکنن و اگر باشه همون موقع مشخص میشه ماهان گلی جان خیلی نکرانو بیقراری درکت میکنم روزای اول منم همیجوری بودم تاخیر جسمیه پسرت علت بیشاریش داروهاست چون داروهای ش کننده ای میخوره و اینکه ذهنو شناختش خوبه خیلی عالیه عزیزم سعی کن خونسرد باشی تا پسرت هم آرامش پیدا کنه توکل یخدا کن. و مطمین باش این روز هام میکذره صرعو تشنج همیشه علت دار نیست ولی گاهی اگر علتهای متابولیکی در میون باشه مهار کردنش راحت تر میشه مثل پسر من که با مهار آرژنین تشنحاشم کنترل شد شد
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
ممنون سی سی جون دکترش رو عوض کردم تو شیراز حرف اول رو میزنه اشرفی هم نوبت گرفتم انشاالله که دلیل ساده ای داشته باشه
خداوندا هدایتمان کن تا به این باور برسیم که جواب بعضی دعاهایمان فقط صبر است و انتظار
بن یو جان نه پی کا یو نیست آنزیم گلیسینش بالا بود البته تا مایع مغزی نخاعی بررسی نشه یا جواب آز ژنتیک نیاد قطعی نیست یه بیماری به اسم هایپرگلایسمی غیر کتوتیک و دکتر اینجا گفته هیچ درمانی نداره!! برای اونم پیش دکتر زمان نوبت گرفتم. شما آرژنین بچتون رو کی کنترل کرد؟؟
خیلی سعی میکنم خودم رو کنترل کنم اما با هر تشنجی که اتفاق میفته خودم رو میبازم! این بیماری ای که میگن خیلی نادر و ناشناخته هست هایپر گلایسمی بتنهایی افزایش قند خونه اما غیرکتوتیک بودنش رو نمیدونم یعنی چی که همون خطرناکش کرده! بن یو جان ممنونم از راهنماییت انشاالله که مشکلات همه بچه ها حل بشه و خدا به معصومیت و مظلومیت خودشون رحم کنه
در ضمن اگر کسی از شیراز اینجا هست بگه پیش کدوم دکتر میره؟ با اینکه میگن شیراز از نظر پزشکی پیشرفته هست اما من که از دکتراش اصلا راضی نبودم دکتر پسر من اول دکتر اینالو بود که با ایده ی مزخرف کاردرمانیش حال بچم بدتر شد دکترش الان دکتر رفیعی هست با تجربه ترین فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان در شیراز ولی اونم اصلا حرف نمیزنه و هیچی نمیگه!!!
سلام بچه ها من تازه عضو شدم تو نی نی سایت.ولی از خیلی وقت قبل این تاپیک رو پیگیری میکردم.تو رو خدا به دادم برسین.تاپیکتون به قدری منو حساس کرده که دارم دیوونه میشم.من یه بچه شش ماه و نیمه دارم.تقریبا از همون ابتدای تولدش این علائمی رو که شما بهش میگین تشنج داشته.یعنی من اولا فکر میکردم طبیعیه.چون دختر سه سال و نیمه ام هم موقع تولد همینجوری بود.با یه صدای کوچیک نوی خواب دستاش رو سیخ میکرد.الان پسرم این حالت سیخ کردن دستاش رو زیاد نداره ولی همیشه اول خوابش یه کوچولو انگشتای دستش یا انگشتای پاش میپره.نفس های تند داره و گاهی میخنده و حالت گریه میگیره.نصف بیشتر زمان خوابش رو اینجوریه.ولی تو بیداری من هیچوقت ندیدم حرکات غیر عادی داشته باشه.من ساری زندگی میکنم.یه بار نوبت گرفتم از دکتر عباسخانیان ولی شوهرم اجازه نمیده ببرمش دکتر.میگه بچه هیچیش نیست تو حساسی.تو رو خدا کمکم کنید.این حالتای بچه م غیر عادیه؟
خانما کسی اینجا نیست که بچه اش رو برده برای دکتر محمود محمدی ؟ نظرتونودر مورد اون چیه؟ گل افتاب فقط با موار مغز میتونی بفهمی که تشنج کرده یا نه یهدخانمی رو میشناسم که بچه اش اینطوری بود ولی مشکلی نداشت
سلام خانوم بن یو. شکر خدا آره. بچم تا حالا رشدش نرمال بوده. من همچنان بعد بیش از یک سال از ماجرای خودم همچنان به تاپیک سر میزنم و برای همه بچه ها دعا میکنم. از اینکه داروهای پسرتون هم رو به کاهشه خیلی خوشحال شدم. شاید ضرورت حضور شما توی تاپیک در زمان حال ، بیشتر از روزهای درگیریتون با این بیماری باشه چون قطعا می تونین به سایر والدین روحیه و نوید روزهای خوش آینده رو بدین. به امید بهبودی همه بچه های گل تاپیک