2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808378 بازدید | 6396 پست
سلام عزیزم خوب هستین؟؟؟؟؟ شما هم بچه تون تحت نظر دکتر حسن باقری هستش؟؟؟از کی تحت نظرش هستین؟؟؟ دخت ...

من چند روز پیش فکر کردم نوزادم دچار ترس شده...انلاین با یک متخصص اطفال صحبت کردم گفت ببرش متخصص مغز و اعصاب....من دکتر باقری رو نمیشناختم از اینترنت سرچ کردم بردم...ایشون تشخیص داد دخترم متاسفانه تشنج کرده بوده....اما واقعا دکتر باسواد و خبره ای هست

مشکل دختر شما چی بود

به نظرنون اثر تشنج در ابنده باقی نمیمونه؟

دکتر باقری که خیلی بهم ارامش داد

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
من چند روز پیش فکر کردم نوزادم دچار ترس شده...انلاین با یک متخصص اطفال صحبت کردم گفت ببرش متخصص مغز ...

خدا خیلی دوستتون داشته که رفتین پیش این دکتر .واقعا در علم پزشکی یکی از باسوادترین هاست .دکتر باقری هم معالج خانواده هاست به نظرم که مظطرب نگران بچه هاشونن و هم خود بچه .

تشنج هم مدتش و نوعش مهمه .ولی نگران نباش با دارو خوب میشه و هیچ خطری انشاالله در اینده نداره.دارو چی داد به بچه تون؟؟

من مشکل دخترمو بالاتر نوشتم بخونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیلی دوستتون داشته که رفتین پیش این دکتر .واقعا در علم پزشکی یکی از باسوادترین هاست .دکتر باقری ...

دختر من پنج ماهشه...البته ۳۳هفته بدنیا اومد...اصلا نمیدونم کی تشنج کرده

برای تشنجش لوبل دادن 

دقیقا قبول دارم خیلی باسوادن....از اقوام خودمون متخصص مغز و اعصابه شرح حال دخترمو گفتم و فیلم فرستادم براش بهم کفت لطفا خودت رو ببر متخصص مغز و اعصاب دخترت سالمه و حتی نیاز نداره ام آر ای بدی....اما دکتر باقری با یک معاینه مشکل دخترمو پیدا کرد

تو رو خدا دعا کن رفع بشه کاملا ...خیلی داغونم...اما شکرگذار خدا که این دکتر رو سر راهم قرار داد و متوجه شدم

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
دختر من پنج ماهشه...البته ۳۳هفته بدنیا اومد...اصلا نمیدونم کی تشنج کرده برای تشنجش لوبل دادن  ...

سلام وقت بخیر خواهش میکنم ادرسشون رو با شماره همراه اگر دارن بهم بدید ، خواهر زاده من دیشب ب دنیا اومده ، دو بار کبود شده و شیر درست نمیخوره گفتن ممکنه تشنجی باشه بچه شماهم بدو تولد اینجور شد!؟

خدا خیلی دوستتون داشته که رفتین پیش این دکتر .واقعا در علم پزشکی یکی از باسوادترین هاست .دکتر باقری ...

سلام وقت بخیر خواهش میکنم ادرسشون رو با شماره همراه اگر دارن بهم بدید ، خواهر زاده من دیشب ب دنیا اومده ، دو بار کبود شده و شیر درست نمیخوره گفتن ممکنه تشنجی باشه بچه شماهم بدو تولد اینجور شد!؟

سلام وقت بخیر خواهش میکنم ادرسشون رو با شماره همراه اگر دارن بهم بدید ، خواهر زاده من دیشب ب دنیا او ...

سلام دوستم....واقعا نمیدونم کی این اتفاق افتاده...چون نه تب داشت نه علامت خاص...فقط چند روز پیش بیقرار بود احتمال میدم همون بوده باشه...اسمشون دکتر حسن باقری هست...خیابان ازادی خوش شمالی

دختر من پنج ماهشه...البته ۳۳هفته بدنیا اومد...اصلا نمیدونم کی تشنج کرده برای تشنجش لوبل دادن  ...

نگران نباش .واقعا دکتر باقری کارشو بلده .ما تقریبا از سال 65-66 هست میشناسیمش .کلی مریض از خارج از ایران براش میان .خیلی باسواد هستش .اول و اخر امیدت به خدا باشه و با اطمینان کامل با درمان باقری پیش برو .من اون حسن باقری که مطبش خوش شمالی هست رو میگما .اشتباهی یه حسن باقری دیگه نباشه که شما رفتی پیشش

سلام وقت بخیر خواهش میکنم ادرسشون رو با شماره همراه اگر دارن بهم بدید ، خواهر زاده من دیشب ب دنیا او ...

سلام عزیزم .دکتر حسن باقری

ادرس .خیابان ازادی .خیابان خوش شمالی .فکر کنم پلاک 8باشه .ولی اونجا از مغازه دارها بپرسی میگن کدوم ساختمانه .واینکه تو اینترنت هم زده ادرسش رو .امروز که شنبه 28اسفند هستش هم از ساعت 3به بعد هستن .ولی تو عید نمیدونم هستن یا نه .کارت اگه اورژانسیه امروز بدون نوبت برو .چون امروز یکی از دوستانم میخواد بره و مطمئنم که هستن.

شماره اش هم.  66933968 هستش

نگران نباش .واقعا دکتر باقری کارشو بلده .ما تقریبا از سال 65-66 هست میشناسیمش .کلی مریض از خارج از ا ...

نه منم خوش شمالی رفتم...مطب قدیمی با دو تا دستیار خانم

عزیزم اگه از نظر ذهنی مشکلی به وجود اورده باشه الان معلومه ؟

بچه تون چند وقتشه...منم نگرانم برای مشکل ذهنی  

سلام ممنون از لطفتون فعلا پسرم نتونسته داروی فنوباربیتالشو قطع کنه حتی نتونستیم از 60 کمتر بهش بدیم ...

چندذسالشه بچه تون

روی مغزش اثر گذاشته؟

با سلام  کسی میدونه دکتر اسدی پویا درحال حاظر کجا تشریف دارن آیا شیراز هستن یا خیر؟؟ خیلی امر ...

سلام عزیزم.من هم دنبال دکتر اسدی پویا هستم .با خانمی که چند سال گذشته با ایشون در تماس بودم متوجه شدم که از طریق ایمیل که از اینترنت پیدا کرده بودند توانسته بودند ارتباط بگیرند و از ایشون مشاوره گرفتند منتها این قضیه برآب ۳ سال پیش هست .فکر نمی کنم که ایران باشند .ولی اگر شما هم توانستید ازشون خبر بگیرید لطفا  اینجا اعلام کنید.

سلام مامان رز من دخترم  یک سال و دوماهگی تشنج کرد بر اثر مننژیت بیمارستان علی اصغر بستری بود دو ...

سلام.خوبید؟بعد قطع دارو تشنج کرد؟

ام آر آی هم دادید؟؟

تکاملش خوبه؟؟