الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوشبحالتون اینقدر بچه دوست دارید ما که علاقه ای به بچه نداریم الان ۷ سال ازدواج کردیم اصلا تا حالا بهش فکرم نکردیم فعلا که تصمیمی هم نداریم یکیشو بیاریم چه برسه به اینکه بخوایم چندتا بیاریم
ب زور شوهرمو برا یه سال دیرتر راضی کردم الان مصممه که میخواد میگه ارزومه پسر دومم زود دنیا بی ...
حالا اومدیم و دختر شد هی میخواد بچه بیاره ???
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
بهکسی مربوط نیست،اما وضع مالی باید خیلی عالی رباشه ،تودوتا داری بسه دیگه، فضولی نمیکنم ولی تویی که بایدازخوابت بزنی هیکل و وقت وعمرتو بذاری،اخرم میرن سی خودشون،ضمنا سه چهار فرزندی تو جلمعه امروز باکلاسی نیس،فکر بچه هاتو بکن بعدهاشاید روشون نشه بگن ازخانواده ای پرجمعیتیم