2777
2789

منم خیلی دوست داشتم سه تا بچه داشته باشم ولی واقعا شرایط جوری نیست ک بشه سه تا رو ساپورت کرد،قطعا شرایط شما فرق داره 

ولی ب نظرم یکم صبر کن تو اوج جوونی سه تابچه خسته ت میکننا

دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وضع مالی و بدنیت خوبه  بچه زیاد عالیه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

عزیزم یعنی وقت برا تک تک بچه هات میزاری؟شوهرت چی؟برا بچه ها وقت میزاره؟

منکه دوتا بچه دارم همش فکر میکنم عمرم به رسیدگی از این کوچولوها گذشته وبرا خودم کاری نکردم.😂

بازم شرایط رو بسنج.با وجود بچه ی زیاد پس کی برا خودت وقت میزاری وکی به روح و جسم خودت میرسی؟!!!!

من سه تا دارم ولی شما نیار ....سخته هم برا خودت هم بچه ها ...من 29 سالم هست سه تا دارم ...

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

استاتر حداقل بزار برا پنج شش سال دیگه ..ببین شرایط چه طور هست ...

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
عزیزم یعنی وقت برا تک تک بچه هات میزاری؟شوهرت چی؟برا بچه ها وقت میزاره؟ منکه دوتا بچه دارم همش فکر ...

اره بنظرم اینا مهمترن تا پول 

همه بحث مالیشو میارن حتما میدونه از پسش برمیاد که می۷واد 

خوبه اما اگه یه روز پشیمون بشم چرا خودمو گرفتارو درگیر سه تا بچه کردم اونم باهم چی

عزیزم درکنار بچه ها حتما برا خودت وقت بزار 

باشگاه برو و اون زمان رو به همسرت بگو بید بمونه پیش بچه ها به خودت هم همیشه برس

بنظرم یه سال صبر کن تا نی نی یکم بزرگ بشه بعد اقدام کن تا اختلاف سند زیاد نزذیک نباشه

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
اوضاع  مگه چشه؟

😒😟😐😟

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

خوشبحالت.چقدر گیرایی قوی داشتی.

من بعد از شش سال ازدواج تازه الان میخوام واسه اولی اقدام کنم. دو ماهه جلوگیری نداشتم ولی خبری نیست. دکتر گفت تا هفت ماه اگر نشد بیا دارو بدم. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷