2777
2789
خسته نباشی خودتوکشتی تو32 سالگی یکی اوردی دیگه هم نمیخوای،عجیب توهستی عزیزم بیخودی به بقیه خورده نگی ...

چقدر بی ادبی ترجیح میدم باهات بحث نکنم.زاییدن هنر نیست که به خودت مینازی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاچند سال پیش همون مناطق خاص جنوب که مطمئنأ استاتر میدونه کجا رو میگم چون فرهنگشون داشتنه بچه زیاده، کار میکردم. به خداوندی خدا،خانمه میومد 6تا بچه داشت تو سن 32 سالگی، بازم باردار بود. چشمش به یارانه و نون شب برا خوردن نداشتن. با همکارا پول میذاشتیم رو هم و خوراکی میدادیم بچه های ایشون. بعد خیلی راحت میگفت: خدا روزی بچه رو میده. خدا روزی رسون هست،اما به لشر عقل و شعور هم داده. 

پ ن 1: منظور من استاتر نبود

پ ن 2:: همون 2خانم هم ندیدیم. خیلیا اونجا و جاهای دیگه هستن که فقط بچه داشتن براشون مهمه، پرورش و رسیدگی به بچه اصلأ براشون معنایی نداره

شوهرم میگه ده تا پسر بیاربرام بقران ساپورت میکنم  داره اما زندگیمون زیاد مجلل نیس خیلی ع ...

خيلي جالبه كه تو حرفات همش گفتي شوهرم گفته پسر بيار!!

نميگه گفته بچه بيار😐😐

اي خداااااا چي بگم الان ناراحت نشي

خوب برو بيار

😒

خدا به اين بچه هاي بي گناه رحم كنه 

ما ادما كه فقط بلديم بچه بياريم

تو اين اوضاعي كه باهمين تعداد جمعيت امكانات نداريم 

سركلاس بچه ها٤٠نفرن

نصف جوونا بيكارن

بچه مياريد اونم سه تا سه تا؟!!اصلا فكر نيكنيد يا فقط ميگيد ما هيلي بچه دوستيم؟!

اين بزرگترين دشمني در حق بچه هاس

البته فقط منظورم شما نيستي استارتر

فاميلاي خودمون همه٣-٤تايي شدن متاسفانه

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍