2777
2789
عنوان

دردودل

205 بازدید | 30 پست

امروز تولدمه

۲۰ سالو تموم کردم و وارد ۲۱ سالگی شدم

هرسال روز تولدمو به این امید میگذرونم که شاید سالای بعدی تو تولدم خوشحال ترین باشم

ولی متاسفانه ۲۰ سال گذشتو من هیچ وقت رنگ شادی رو تو زندگیم ندیدم

هرسال تولدم تنها تو اتاقم یا دارم گریه میکنم یا ته دلم آرزوی مرگ میکنم

امسال میخواستم متفاوت باشه میخواستم با دوستام قرار بزارم برم بیرون کلی خوش بگذرونم

ولی پدرم گفت تولد میخوای چیکار حتی پول یه کیکم نریخت تو حسابم که برم بخرم

گفت مگه کسی برای من کیک گرفته که حالا برای تو بگیرم

حتی خواستم همینجوری برم بدون هیچ هزینه ای دوستامو ببینم گفتن تو الان باید بجای اینکه دنبال این دوستو اون دوستو تولد بیوفتی بشینی درس بخونی که انقدر پشت کنکور نمونی هروقت پات به دانشگاه رسید برای خودت تولد بگیر

خلاصه که خیلی دلم گرفته

ای کاش خدا حداقل یه امروز هوای دلمو داشت💔

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن هین بچه بازیارو بشین درست رو بخون ایندتو بساز ک بعدا واسه یه کیک تولد ساده دلت نگیره ببین این باباته اینجوره فردا ازپسره مردم اصلا انتظار نداشته باش

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زانوی غم بغل نگیر بلند شو زندگی و بساز شروع کن یه کار دیگه که خوشحالت میکنه انجام بده مثلا شروع کن به رمان خوندن یا کار هنری انجام دادن زندگی مال توست . باید بسازیش کافی قدم برداری خیلی ناراحت نباش که روز تولد کیک نخریدی 

تولدت مبارک عزیزم💞تنها راه خوشحالیت اینه موفق بشی خودت زندگیتو بسازی

مرسی گل✨️🤍

متاسفانه انقدر افسرده شدم که دیگه به هیچی جز غم و بدبختی نمیتونم فکر کنم

درواقع خوشبختی و خوشحالی برام یه آرزوی محال شده که هیچ وقت نمیتونم بدستش بیارم💔

مرسی گل✨️🤍متاسفانه انقدر افسرده شدم که دیگه به هیچی جز غم و بدبختی نمیتونم فکر کنمدرواقع خوشبختی و ...

اره تا زمانی که به خانواده وابسته باشی اوضاعت همینه..سعی کن درس بخونی و موفق بشی تا بتونی خودتو تا حدودی جدا کنی ازشون..اونوقت همه چی خوب میشه مطمئن باش

ول کن هین بچه بازیارو بشین درست رو بخون ایندتو بساز ک بعدا واسه یه کیک تولد ساده دلت نگیره ببین این ...

میدونین من برای اینکه درس بخونم نیاز به این دارم که یکم روحیه داشته باشم

ولی خب انقدر از لحاظ روحی داغونم که واقعا درس خوندنم برام فایده نداره

مگه اینکه برم پیش روانشناس یا روانپزشک بگم برام قرص ضدافسردگی تجویز کنه که حداقل با اون قرصا بتونم درس بخونم

فرض کنید کل زندگیتون تو یه اتاق سه در چهار باشه هم خوشحالیاتون هم ناراحتیاتون هم گریه هاتون هم خنده هاتون فقط و فقط تنهایی تو اون اتاق کل زندگی رو سر کنید با یه پدر و مادری که تو کل زندگیشون ۲۴ ساعت باهم دیگه خوب نبودن همش درحال جنگ و دعوا بودن یا اینکه فقط منو تخریب کنن و اعتماد بنفسمو صفر کنن‌‌..

این چیزا باعث شده من اصلا تمرکز برای درس نداشته باشم

تو ارزشت خیلییی بیشتر ازیناسعیبی نداره ایشالا خودت میری سر کار مستقل میشی بهترین تولدتو میگیری

مرسی از مهربونیت عزیزم

برام دعا کن گل🫂❤️