2777
2789

چن روز پیش رفته بود آزمایش بده بعد مامانشو برده بود و ب من اصن نگفت بعد جوابشو امروز قرار بود بره بگیره ک از چن روز پیش خودشم گف باهام بیا وقتی رفتم جوابشو بگیرم منم دوسداشتم باهاش برم ، الان داشتیم حرف میزدیم تلفنی ک گف خودم میرم تو ب زحمت نیفتی دیگه منم خیلی بدم اومد گفتم خیلی از دروغ و وعده الکی بدم میاد قبلشم میگفتی خودت میری خب چرا گفتی تا منم بخوام برنامه ریزی کنم واسه امروز ک باهات بیام ؟ ازش خلاصه ناراحت شدم خیلی گرم خدافظی نکردم چون میدونم میخواد مامانشو ببره و پیش من نمیگه لابد

چیکارکنم ناراحت بمونم همینطور ؟ نمیتونم واقعا ناراحت نباشم ازش

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواسته زحمت نیفتی دیگه

از قول الکی و دروغش بدم اومد دیقه نودی گف خودم میرم

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

میگفتی زحمتی نیست ، دوست دارم کنار هم باشیم

کلا بحث زحمت نبود نمیخواست من برم

احتیاج به بزرگتر داره برای آزمایش دادن؟نامزد ۱۰ ساله داری؟

ننش ۱۰ ساله فرضش میکنه چون تک پسره