2777
2789
عنوان

ایا خیانت دیدی چیکار کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2208 بازدید | 164 پست

منم ماه رمضون امسال فهمیدم بابام به مامانم گفته میخام زن بگیرم 

زنه هم همسن ابجی بزرگمه ۲۴ ساله 

خیلی ناراحت شدم

مث خنگا رفتم یه کاسه قرص خوردم زبون روزه

...

الکی فقط خوومو قاطی ماجرا کردمو معده خودمو سوراخ سوراخ کردم

بعد فهمیدم بابام چون مامانم ازش تمکین نمیکرده میخواسته مامانمو بترسونه 

لیست اموال من:😍دخترم❤

هرکس نظری داره ولی منم یه راهکار دارم

شوهره من مث برگ گل پاکه

بجز خودم دستش به بشری نخورده 

اما هربار خیلی جدی میگم اگه زمانی خیانت کنی تو افتابه ات اسید میریزم😁😁😁

بعدشم خودمو میکشم چون نه به جدایی فکر میکنم نه به زندگیه بی تو

همیشه هم ازین تهدیدم خوف داره چون میدونه جدیه کاملا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت چقدر سنش كم بوده زن گرفته  مرد بايد ٣٠ زن بگيره

اره والا منکه هرکیو دور و برم دیدم زیر 30زن گرفته تهش شده خیانت و طلاق

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خواهرانه میگم بهت

گذشت کن و زندگی رو دوباره بساز

فقط اینکه اگه کینه بگیری و این تو رفتارت باهاش تاثیرربذاره هم جو خونه واسه بچه هات بد میشه هم خدایی نکرده همسرت سرد میشه و ....

اینکه حس کنه بخشیدیش و دوسش داری زندگیت رنگ آرامش میگیره

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
ایشاله نبینم چون بد میشه  ولی دوست عزیز فک نکنم تکرار کنه البته صددرصد نمیتونم بگم میگم ایشاله ...

سعی کن بغیر از ساعت کاریش ،تنها نره بیرون توهم همراش برو ،بگو حوصلم سررفته،برین بگردین ،بزار بهش خوش بگذره،طرز زندگیتو عوض کن بعد۱۱سال ،عادیه بالخره شاید حس کرده زندگیش تکراری شده،بهش بگو ببرتت خرید،برین باهم مجتمع بگردین ،پارکی،فست فودی برین،رستوران

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...

وای نه بچه سوم   

تازه 5 ماه گذشته بزار 5 سال بگذره اگه همچنان بهت وفادار بود اونوقت به فکر بعدی بیفت... بدترین وخیانتکارترین مرداهم یک سال اول خیلی پاک میمونن و مرد نمونه میشن باید حواستو جمع کنی.. الان دوتا داری دستوپات بستست سه تا بشن اونموقع دیگه مجبوری که ادامه بدی و نمیتونی طلاق بگیری چون هیچ جای دنیا یه زن با سه تا بچه تن نمیگیرن حتی پدرو مادرت....  اصلا به فکر بچه نیفت اصلا...نمیخوام بدبینت کنم ولی ادم گول 5 ماه ارامشو نمیخوره.. شایدم شوهرت واقعا عوض شده باشه ولی الان خیلی خیلی زوده باید بزاری چندسال بگذره

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

زن 24 ساله سه تا بچه؟؟ فاجعست... هیچوقت نمیشه یه زن جوون ازت تصور کرد ناخوداگاه فکرمون به سمت جوونی مادربزرگامون میره.. وقت و خرجتو واسه خودت بزار به خودت برس نه اینکه پشت هم بچه بیاری و به بچه و شوهر برسی همش

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
ممنون از همتون دوستان خیلیا انژی مثبت دادن خیلیا منفی دادن ولی هردوش مهم بود ممنون از همگی که راهنما ...

براتون خرج ميكنه وقت ميزاره 

با هم ميريد خريد و تفريح و شام بيرون 

برا بچه ها پدر خوبي هست

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   

یکم صبر کن برای بچه بعدی، اینقدر سریع بچه دار شدن خیلی اشتباهه، حداقل ۴سال بگذره، ببین رفتارش چطوره، بعدم یجوری حرف نزنید که خیانت رو عادی کنید، میگی بقیه اخلاقاش خوبه اگر اینم بزاره کنار عالی میشه درصورتیکه وقتی کسی خیانت میکنه اصلا نباید سراغ اخلاقای دیگش برید یعنی اول باید وفادار باشه بعد بگی اخلاقای دیگش هم خوبه وفادار نباشه به چی دل خوش کنیم، این موضوع خیانت کردن یا نکردن هم ربطی به اینکه ۶دنگ حواس زن به شوهرش باشه و همه جا مواظبش باشه نداره، اگر کسی اهل خیانت باشه بالاخره راهشو پیدا میکنه و کثافت کاریشو میکنه 

به بچه وجه بچه نیار. اصلا و ابدا.  همین که انقد شناخت داره ازت که خامت کرده بچه بیاری تهشو بخون. مگه خاله بازیه؟ یکم با فکر بچه های معصوم باشین.

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
سعی کن بغیر از ساعت کاریش ،تنها نره بیرون توهم همراش برو ،بگو حوصلم سررفته،برین بگردین ،بزار بهش خوش ...

عزیزم جوریه کارش که بدون من نمیتونه بره بیرون رفتنش ومطمئنم میگم همون بارم که رفت من فهمیدم چون که غیر عادی بود رفتن بیرونش بدون من بیشتر باباش میره واونم کامل اعتماد داره پدرش مسنه ومقید وغیر ممکنه جلوش بخواد کاری کنه چون میدونه میاد بهم میگه