2777
2789
عنوان

ایا خیانت دیدی چیکار کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2208 بازدید | 164 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو موقعه ایی که خیانت میکرد اخلاقش فرق کرده بود؟؟؟الان چطوره؟؟؟چون از رو اخلاق طرف هم میشه فهمید ...

الان مطمینم که نیس خودم میفهمم کیه عوضمیشد اخلاقش پرخاشکر وترسو وتو رخت خوابم کم میومد هفته ای یه بار 

الان این طور نیس خوبه حس میکنم ارومم وارامش دارم نه الان نیست مطمینم صددرصد

اگه این کارشو کنار بزار میبینم بدی نداره خوبه دوتا بجه دارم نمیتونم به جدایی فک کنم الان دوماهه که ر ...

من نمیگم طلاق بگیر میگم خودت روگول نزن

یه حرفه یادبگیر و برای خودت درامد داشته باش  

کسیکه دلش میادبه دوتابچه حرمت یه زندگی روبشکنه  به توخیانت کنه بهت دروغ بگه وپنهان کاری کنه مطمین باش همدم خوبی نیست ازاون دسته ازادمای خودخواه

بیشتربه خودت برس نه بخاطرشوهرت بخاطر دل شکسته خودت

تااگه روزی بخاطرکسی تورهاکرد اونقدرقوی باشی که حتی یه قطره اشک خرج رفتنش نکنی

👀👀
الان مطمینم که نیس خودم میفهمم کیه عوضمیشد اخلاقش پرخاشکر وترسو وتو رخت خوابم کم میومد هفته ای یه با ...

الان شوهر من دير به دير رابطه ميخواد بعني داره خيانت ميكنه😭😭😭😭😭

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   
بله درسته نه حواسم هست یه لحظه هم به حال خودش میذارم حواسم شدید بهش هست جوری که نفهمه

چطوري به ما هم ياد بده

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   
نه میگم که هواسشو جمع کنه به این خیال نباشه که شوهرش خوب شده و دیگه واگذارش کنه 

اتفاقا همه روانشناسا میگن بعد از بخشش کلا فکرشو از سرتون بیرون کنین 

البته چند ماهی طول می‌کشه 

از هر چی بترسی به سرت میاد

الان شوهر من دير به دير رابطه ميخواد بعني داره خيانت ميكنه😭😭😭😭😭

جه ربطی داره هریکی یه جوره خیانت فقط به رابطه نیس به اینه اخلاق عوض بشه و مهمتر گوشیشو قایم کنه 

دوباره بچه میخواد که سرتو گرم کنه خودش هر کاری دوست داره بکنه عقل نداری اگه قبول کنی به جای دم به دقیقه زاییدن به خودت برس به خودت بها بده نه اینکه بشین بچه داری کن خودت و پیر کن اونم جوون بمونه اینقدر ساده نباش

الهم صل علی محمد وال محمد😍