2777
2789
عنوان

ایا خیانت دیدی چیکار کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 164 پست
۳۰ شوهرمه خودمم ۲۴ سالمه ۱۱ ساله زندگی میکنم

سیزده سالگی شوهر کردی وااااااااتتتتتتتتتتتتت  

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا با بچه میخوان سر گرم کنن زن رو ۹ ماه بارداری بعدشم بچه داری .این خیانت که گذشت و کاری نکردی واس ...

ایشاله نبینم چون بد میشه 

ولی دوست عزیز فک نکنم تکرار کنه البته صددرصد نمیتونم بگم میگم ایشاله نباشه لغزش واسه همه هست ازخانواده خوبی هستن نه مذهبی ولی مقید اونبارم میگم که شاید وسوسه شده ایشاله نبینم چون اگه ببینم حتما وای نمیستم حالا چه بی بچه چه ۱۰ تا بچه داشته باشم همون طور که اروم بودم خشن بودم بلدم کوچک ترین چیز ببینم فرقمیاره 

ایشاله نبینم چون بد میشه  ولی دوست عزیز فک نکنم تکرار کنه البته صددرصد نمیتونم بگم میگم ایشاله ...

تا الانم اعتماد داشتی که خیانت دیدی پس خیلی طرفداریش رو نکن الان که اصلا کاری نمیکنه مطمئنم ....

زن که خیلی راحت ببخشه کوتاه بیاد راحت سرش کلاه میره از این به بعد زرنگ‌تر باش 

عزیزم من یکبار سه ساله پیش این اتفاق برام افتاد کلی داد و هوار کردم بعد با قهر رفتم خونه خواهرش گفتم ...

ای جوونم ماشاله نترس

اگه دیدم خدایی نکرده حتما این کارو میکنم 

تا الانم اعتماد داشتی که خیانت دیدی پس خیلی طرفداریش رو نکن الان که اصلا کاری نمیکنه مطمئنم ... ...

چشم حتما خانمی ممنون از راهنماییتون 

چقد سبک شدم باهاتون حرف زدم 

مرد مگه ابرو بر ميداره 

والا

دیگه ازین مرد😏😏😏خیانتم انتظار میره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

حداقل تا ٥سال اگه تكرار نكرد بچه بيار سنتم خوبه كه اصلا الان بچه نيار اصلا تو حاملگي كلي ادم افسرده ميشه همه خاطرات بد يادت مياد هنوزم چيزي نگذشته كه 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

به هیچ وجه بچه نیار

دوست خواهرم سه تا بچه داشت چهارمی رو باردار شد که مثلا شوهرش رو سر به راه کنه غافل از اینکه شوهره خیلی وقته زن گرفته و هم زمان با بچه چهارم این اون یکی رو هم باردار کرده

درحد پیامک بود ولی تو دل من موند بعد اون ماجرا مردم دیگه ادم سابق نشدم دیگه تکرار نکرد خیلی واسه فراموش شدنشم تلاش کرد هنوزم داره تاوان میده  همه کارم کرده برام اما دل ادم دیگه مثل قبل نمیشه الانم ناخواسته باردار شدم هر روز کارم گریه اس میگم نکنه تکرار بشه 

الهم صل علی محمد وال محمد😍