2777
2789
عنوان

ایا خیانت دیدی چیکار کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 164 پست

نزاشتم بفمه که میدونم وعادی رفتار کردم البته بگو یه کم لج ولجبازی کردم وسربه سرش گزاشتم اخه رفته بود ارایشگاه ابروهاشو برداشته بود منم که عصبی گفتم میدونم بدم میاد از این کارا منم حالا حالیت میکنم رفتم موهامو رنگ یخی کردم ووقتی منو دید قهر کرد خلاصه گفتم هروقت ابروهات دراومد منم موهامو مشکی میکنم خلاصه ابروهاش بعد دوهفته زد بیرون همون موقع منم یه رنگ مشکی زدم رو موهام  خلاصه ولی بازم نگفتم میدونم 

داستانو بگم 

نزاشتم بفمه وتا تقریبا نزدیکای یه ماه تا دوماه بعد سرجریانی فهمید واصلا ازم عذر خواهی نکرد فقط یه کلام گفت بهت بد کردم همین منم گفتم گذشتم فقط به خاطر بچه هات نبینم تکرار بشه که بد میبینی 

خیلی هاکه اینجاهستن خیانت دیدن متاسفانه ولی شرایط باعث شده تواین زندگی بمونن  ولی چیزی که من ب ...

افرین بحثه منم همینه به خاطر بچه باید کوتاه بیایم واینکه زندگی وازنوبسازیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزاشتم بفمه که میدونم وعادی رفتار کردم البته بگو یه کم لج ولجبازی کردم وسربه سرش گزاشتم اخه رفته بود ...

مرد مگه ابرو بر ميداره 

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   
حالا گذشت کردی و کوتاه اومدی به کنار ولی لطفا جوری تعریف نکن انگار شوهرت بی گناه بوده و مقصر صد درصد ...

نه گلم من مقصر شوهرمم میبینم که بایه باد لرزید وتاونشو داد من اگه دختره نمیگفت که مقصره اینطور داستان نمیشد وشاید بدتر میشد ولی خدا خواستم که این طور شد 

مرد مگه ابرو بر ميداره 

اره بعضیا چند وقت پیش رفتیم اپاراتی با بابام طرف همچین ابروهاشو نازک برداشته بود مامانم هی میگفت استغفرالله

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐
همین ک به رپش نیاری فک میکنه کار خوبی کزده و یا ازش میترسی باید داد و بیداد ومیکزدی و لااقل یک هفته ...

دادوبیداد کردم بعد چندماه که فهمید میدونم گفتم گذشت میکنم و....-خیلی حرفا 

اره بعضیا چند وقت پیش رفتیم اپاراتی با بابام طرف همچین ابروهاشو نازک برداشته بود مامانم هی میگفت است ...

استغفرالله هم داره 

استارتر شوهرت چند سالشه

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   
دادوبیداد کردم بعد چندماه که فهمید میدونم گفتم گذشت میکنم و....-خیلی حرفا 

داد و بیداد خالی فایده نداره باید چن وقت تنهاش بزاری وبگه هاشو بزاری برا خودش تا درس عبرت بشه اینکه به سادگی ازش بگذری فک‌میکنه حق با اونه