2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه سزارین دارین میاین

255 بازدید | 38 پست

روزای اول چجوری بااون زخم میشه نشست یاازتخت بلندشد الآن که دارم دقت میکنم میخوام ازتخت پایین بیام آدم شکمش قشنگ خم میشه که 

چجوری آخه بااون وضعیت میشه پاشد بخیه هاازداخل خونریزی نمیکنن؟

نه نمیکنن ،نگران نباش زحمت کاملا بسته است

فقط باید ساعتی که میگن پاشی

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه درد داری هر ۴ ساعت شیافت دیکلوفناک بزار و روز بعدش میگن برو پایین راه برو من درد نداشتم اصلا فقط وقت پایین اومدن از تخت و راه رفتن درد داشتم که آروم آروم راه میرفتم سریع میومدم رو تخت دراز میکشیدم دردم تموم میشد 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

افتضاحه دردش خیلی زیاده

شیاف دیکلوفناک بذار

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

اصلا خونه میایم رومیگمخیلی میترسم ،خون نمیاد؟موقع نشستن هم خم میشیم آخه

نه عزیزم،فقط با احتیاط و آروم راه میری 

نگران نباش،و‌بعد حموم بخیه هارو سشوار می کشی تا خشک باشن

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

سعی کن تا ۱۲ ساعت بعد عمل تکون نخور

من زایمان اولم ناشی بودم دکترم گفت ۱۰ ساعت تکون نخور من سر ۸ساعت بلند شدم راه رفتم ولی همه زنهای کناریم دکترشون گفته بود ۱۲ ساعت تکون نخورید تا ۶ ماه بعد سزارین کمر درد داشتم ولی واسه دومی دکترم گفت ۸ساعت برو راه برو من نرفتم ک اومدن بالای سرم ک چرا راه نمیری تا ۱۲ ساعت تکون نخوردم خداروشکر بعدش درد نداشتم واسه این

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

خیلی سخته اولاش. من که خم‌راه میرفتم . البته منو میگن زیادی ترسویی. نمیدونم شایدم برا همین انقد بهم سخت گذشت ... ببین زخم باز نمیشه ها، اما من از درد تا چند روزی خم راه میرفتم

و سرفه و عطسه رو سعی کن یجور کوتاه کن 

امیدوارم اینروزا رو‌زودتر و‌به راحتی سپری کنی❤️

آهامن خونه اومدمومیگم

من خونه اومدم اصلا درد نداشتم فقط یک ذره خیلی کم در حین بلند شدن یا سرفه و اینا

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه