2777
2789
خوب دیگه داره رشد میکنه. آروم دست میزنی دردش نمیاد. یه کوچولو فشار بدی دردش میاد. چن سالشه؟ بنظرم نب ...

توی 9 ساله بهمن 9 سالش تموم میشه

صبح ها که ماژش میدم تا بیدار بشع  خیلی محکم فشارش دادم ولی واکنشی نشون نداد یا موقع شوخی کردن هم فشارش دادم ولی بازم دردی نداشت

توی 9 ساله بهمن 9 سالش تموم میشهصبح ها که ماژش میدم تا بیدار بشع خیلی محکم فشارش دادم ولی واکنشی نش ...

نمیدونم والا. اگه فکر میکنی سینه هاش در نیومده ببرش دکتر حتما

خودش اصلا متوجه نشده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد به بلوغ ربط نداره اصلا

چرا اگ بلوغ زودرس بشه دیگه قدش خیلی کم رشد میکنه بعدش

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
اسی دخترت الان قدش چنده

نمیدونم دقیق اخرین بار ک ۱۲۵ اینا بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم دقیق اخرین بار ک ۱۲۵ اینا بود

دخترت چاق یا لاغر؟؟

فست فود و هله هوله زیاد میخوره؟؟؟

دخترمن ۸سال و نیمش و کلاس سوم. موهای سرش ابریشمی بود چن ماه میبینم زمخت شده ب نسبت قبلنا پرخاشگر شده(نمیدونم بخاطر وجود خواهر برادر کوچیکش)

خودم حمام میبرم اصلا هیچ ب هیچ. تابستون هم بردم دکتر اطفال معاینه کرد گفت علایم بلوع رو نداره.قدش ۱۳۴ وزنش ۲۵

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

دختر منم یه سینی یکم درد داره اون روز می گفت تونیم درد داره حالا دی ماه هستش تموم میشه ولی چیکار کنم؟ دخترتون علایم دیگه مثل مو زاید و بوی عرق هم میده؟

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
دخترت چاق یا لاغر؟؟فست فود و هله هوله زیاد میخوره؟؟؟دخترمن ۸سال و نیمش و کلاس سوم. موهای سرش ابریشمی ...

معمولیه وزنش چندروز پیش گرفتم ۲۶و۸۰۰ بود 

نه زیاد نمیخوره معمولی 

ماشالله قدبلنده 

منم دقیق نمیدونم قدشو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معمولیه وزنش چندروز پیش گرفتم ۲۶و۸۰۰ بود نه زیاد نمیخوره معمولی ماشالله قدبلنده منم دقیق نمیدونم قدش ...

میگن پریودی ژنتیک ب خاله و عمه هم میره

ولی توروخدا دنبال دکتر خوب باش نزار قدش کوتاه بشه

من خودم ۱۴ سالگی پریود شدم دلی خواهرم و عمه هاش ۱۱ . تازگیا شیرخوردن رو شروع کرده روزی نصف لیوان میخوره

قطره ویتامین د هم میدم. 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

پسرمنم 12,سالشه سینه هاش سفت شده ودردناک یعنی بلوغ دکتر بردم گفت چیزی نیست

پسر؟؟؟؟

مگه برا پسرا هم سفت میشه؟،،،،

بله پسر گوگل خواندم نوشته بود سفت میشه

برا پسرا قبل ۱۱ زودرس

علایمش بزرگ شدن بیصه ست

بیضه رو ندیدم ولی سینه اش درد میکرد اومد گفت دکتر عمومی هم بردم دست زد گفت چیزی نیست

قدش خوبه؟؟

ورزش بفرست. دیگه سن بلوع اومده پایین ادم واقعا نگران

مخصوصا خلق و خو ک عوض بشه و پرخاشگری و عدم سازششون🤯🤯