2777
2789
عنوان

ایا خیانت دیدی چیکار کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 164 پست
عزیزم اشتباه میکنی اینجا ماجرای زندگیت رو تعریف میکنی  چون شما داخل ماجرایی و داری به هزار مسا ...

من میخوام به بعضی دوستان بگم زندگی سختی وبلندی داره توی زندگی نباید فقط به خود فکر کرد باید همه ی جوانب بررسی کنی واز همه مهمتر بااین که دلتو شکسته اگه لایقه گذشته گذشت کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من خیانت نه فراموش میشه و نه هرگز بخشیده میشه. 

آدمی هم که توی اون زندگی میمونه چه زن و چه مرد ممکنه هزار دلیل برای موندن داشته باشه که مطمئنا یکیش هم دوست داشتن نیست

من بهترین مشاورا را رفتم وگفت طلاق .مادر شوهرم گفت هرجور راحتی .خواهر شوهرام گفتن که جای توبودیم طلاق ولی من وایسادم تا زندگیمو نجات بدم ونرفتم وعقب نکشیدم وکسایی که قصدشون خراب کردن بود داغون کردم و

خیلی هاکه اینجاهستن خیانت دیدن متاسفانه ولی شرایط باعث شده تواین زندگی بمونن 

ولی چیزی که من بهش رسیدم اینه که ارامش خودمون وبچه هامون مهم تره پس به خاطرچیزای باارزش تر گذشت کنیم حتی اگه لیاقتش روندارن

برای سلامتی دخترم دعاکنید

حالا گذشت کردی و کوتاه اومدی به کنار ولی لطفا جوری تعریف نکن انگار شوهرت بی گناه بوده و مقصر صد درصد دوستت بوده

فکر کن دوست شوهرت همش کرم بریزه و بهت زنگ بزنه شما تا نخوای بهش پا میدی؟