2777
2789
عنوان

کیا منتظر بچه ان؟؟ بیایین دردودل کنیم 👶

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 79 پست

خانوما دلم خیلییی گرفته.. شما چجوری زندگی بدون بچه رو میگذرونید؟؟ مثلا یکسال ک گذشت و بچه نداشتید, چه حسی داشتید؟؟ زندگیتون یکنواخت نبود؟؟ چجوری سر میکردین؟؟ بیایین بگین از تجرب هاتون

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما دلم خیلییی گرفته.. شما چجوری زندگی بدون بچه رو میگذرونید؟؟ مثلا یکسال ک گذشت و بچه نداشتید, چ ...

شوهرم افسردگی گررفت شب و روزم گریس خدایا خیلی بزرگی

دلم نمیاد ازش جداشم خیلی به هم وابسته ایم خدا خودش حل کنه

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
 یعنی میگه باهم باردارشید؟؟ منظورش چیه

یعنی چون اون 12 سال پیش ازدواج کرده اون باید اول بچه دار  شه... چمیدونم والا.. کلا مامانم و مادربزرگم و خالم و اینا به من ننیبینن حامله بشم... یه بار تو یه مهمونی یه لباس پوشیده بودم از زیر سینه چین داشت.. اصلانم مال حاملگی نبود.. چون بلند بود داده بودم بیرون کوتاش کرده بودن یذره شبیه لباس حاملگی بود مادربزرگم جلو بقیه ورداشت منو ضایع کرد که اینو نپوش فک میکنن حامله ای.. خدایی  حالا اصلا مردم فک کنن من حامله ام.. به کسی بر میخوره؟ جای کسی تنگ میشه؟ چرا به من نمیبینن؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
خانوما دلم خیلییی گرفته.. شما چجوری زندگی بدون بچه رو میگذرونید؟؟ مثلا یکسال ک گذشت و بچه نداشتید, چ ...

نه عزیزم، من ۴ ساله ازدواج کردم، تازه چندماهه به فکر بچه دار شدن افتادم، اونم همش بعضی وقتا شاید بازم زود باشه. زندگی دونفرمونو خیلی دوست دارم. مسافرت های دونفره، گردش های دونفره ... باید لذت برد از دوران دونفری تا قبل بچه. 

خدایا شکرت🙏🏻💓

من که روزای اقدامم کهذ6 ماه بود  یه مدل انتظار  سخت. و روزای بعد از اون که دوران مفدماتی و سیکل ivf بود از اول فروردین 97 تا الان یه جور انتظار کشنده.. کلا از زندگیم روی خوش ندیدم 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
عزیزم الان شوهرتون دارویی چیزی مصرف میکنن؟؟ میشه توضیح بدی

اگه خیلی دقیق میخوای تاپیکام هست ولی اول که تا دوسال درمان شیمیایی و پزشکی و نمونه برداری بودیم نتیجه نگرفتیم بعد عادتای غذایی و دارو گیاهی مصرف کرو شروع کرد به تولید اسپرم دونه دونه حالا که زیر نظر یه عطاری معتبریم ببینیم خدا چی میخواد

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
شوهرم افسردگی گررفت شب و روزم گریس خدایا خیلی بزرگی دلم نمیاد ازش جداشم خیلی به هم وابسته ایم خدا خ ...

وای خدای من.. الهی به حق دل شکسته حضرت زینب خدا بهت لطف کنه و حتما امسال بهت نی نی بده 😥😥همسرت خیلی بچه دوست داره؟؟ 

من بعد از کلی انتظار 21 مهر فهمیدم باردارم و 25 مهر فهمیدم داره سقط میشه.... 3 ساله منتظرم پارسالم ی ...

😞😓الهیچقد سخته.. 

خدا کنخ خدا هیچوقت ادمو با فرزند, امتحان نکنه 😢