2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی ۱۳ نه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من بودم نمیخریدم میرفتم سر ی کار وام خونگی چیزی میگرفتم با اونا میخریدم چون گوشی هر سال که بگذره مدلش قدیمی تر میشه ارزشش کمتر

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
همون ۱۶بخرم؟

اره اگه دوست داری داشته باشی بخر

چون دلار فکر کنم امسال دویست هزار تومنم رکورد بزنه اونوقت دیگه خریدن ایفون میشه حسرت

فکر کن اونایی که چند سال پیشها ایفون سیزده خریدن با دلار چند خریدن الان دلار چند هست 

تو ایران ایفون با دلار و طلا میره بالا 

اگه اولین بارت هست میخوای تجربه کنی بخر 

16 بخر راحت هم پنج سال برات کار میکنه و احتیاج نیست عوض کنی یعنی ده سال هم جواب میده ها ایفون ولی از سال پنجم شاید تازه به فکر بیفتی عوض کنی 

کار که میکنه ولی سریع قدیمی میشه

باور کن اصلا مهم نیست که مدل گوشی ای که داری چی هست 

مهم اینه که کارتو راه میندازه

من الان چهارده ساله ایفون دارم باور کن نصف دوست و فامیل نمیدونن مدل گوشیم چیه چون اصلا جلوی کسی گوشی دست نمیگیرم یا بگیرم اصلا نمیفهمه یه گوشی ارزون هست یا ایفون یا هر چی 

من اگه پول داشته باشم هر ماه هم عوض کنم زودتر از پنج سال عوض نمیکنم ایفون رو