دقیقا اصلا شرایط اول بود ک دورتراز اونا خونه بگیریم ولی من هم بخاطر موردایی ک شما گفتین هم بخاطر این ...
ما خودمون اصلا هرروزنمیریم .من کاملا بهشون فهموندم که توقع نداشته باشن ماچون خونمون اینجاس دم دیقه بریم اونجا فقط مواقعی ک مهمان دارن میریم در حالت عادی شاید هفته ای یکی دوبار در حد شب نشینی
تا ميتوني زمان خاصيو تعيين كن مثلا ببين من بچمو از ١٢ تا ١ الي ٢ ديگه اخرش ميذارمش اونجا يه چند دقي ...
بچت بعدش نسبت ب تو رفتارش عوض نمیشه؟؟منم قبلا میزاشتم پیششون و میومدم یبارم اگه بخای میتونی بخونی تاپیک زدم ک بچمو یاد میدن خودم دزدکی شنیدم ک خواهرشوهرم ب بچم میگف مامانت بده دوست نداره ..میگی با همچین ادمایی چیکار میشه کرد..برا همین دیگه نمیزارم پیششون تنها بمونه اینا خیلی اخلاقای بدی دارن میگن بچه ماله ماست حتی بچه ای که شیر میدم قبلا چند باری خواستن شهر دور ک رفتن اونم تنها با خودشون ببرن کلا میگن مادر کاره ای نیست😏ولی من نمیخام این اجازو رو بهشون بدم
من فقط از باید گفتن و وظیفه شدن میترسم وگرنه ک دوس دارم برم ولی ن هرروز حداقل توی هفته دوروزشو مال خودمون باشه شوهرم از صبح میره شب میاد همین ک شام میخوریم میریم تا دیر وقت میاییم اونم دیگه خسته میخابه اینم نشد زندگی براهمین نمیخام هرروز باشه
خب چی بهتر از این طوری گفتی فک کردم میگی هرروز مییم و مشکلی هم نیست تعجب کردم
من شخصیتم جوریه که فقط دوست دارم خونه خودمون باشیم،دلم نمیخواد کلا جایی بریم به موقع میریم.اما احترامشونوهمیشه دارم،مث پدرمادرم برام عزیزن ولی فاصلمونوحفظ کردیم باهم .باز شما چون بچه داری شرایطت فرق داره اما میتونی فاصلتوحفظ کنی