2777
2789
عنوان

شوهرم دختر عمومو به جونم انداخته و همه فامیلم به هم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 2793 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی دیگه با پسر عمه ات نرو دادگاه ازش تشکر کن و سعی کن یه وکیل خوب بگیری اگه وکیل خوب داشته باشی لازم نیست دم به ساعت پدرت رو هم با خودت ببری کاراتو خودت انجام بده اینجوری حرف و حدیث هم جمع میشه اعصاب خوری کمتر میشه

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
مآدر شوهر اسی زنگ زده به دختر عمو اسی .به اعصابت مسلط باش

نه عزیزم من از دختر عموی اسی ناراحتم چون نمونه بارز این گوه بازی ها رو تو فامیلمون داشتم که مادر شوهر خیر ندیدم من چند سالی باردار نمی‌شدم  دهنش و باز کرده بود پیش یکی از فامیل به چرت و پرت گفتن که آره فلان و بهمان اینم چند تا دیگه گذاشته بود آشوب بپا کرده بود و پشت سر من کلی  چرت و پرت تو اگه فامیلی همون جا باید دهن مادر شوهرم گل میگرفتی ادعای دوستی میکرد ولی از پشت مثل مار نیش میزد 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

اسی دیگه با پسر عمه ات نرو دادگاه ازش تشکر کن و سعی کن یه وکیل خوب بگیری اگه وکیل خوب داشته باشی لاز ...

خانوادم اجازه نمی‌دن تنها برم دادگاه انگار اونجا جای خرابیه میگن جا زن تو دادگاه نیست

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

نه عزیزم من از دختر عموی اسی ناراحتم چون نمونه بارز این گوه بازی ها رو تو فامیلمون داشتم که مادر شوه ...

اینو قبول دارم یکم پشت دختر عموش در می اومد مادرشوهره آروم میشد و دخالت نمی‌کرد 

حتی بعدش رودر رو از خود اسی گلگی این حرفا رو میکرد اسکال نداشت

دختر عموت باید اینهمه سال تورو شناخته باشه که با حرف و حدیث مادرشوهرت حالش تغییر نکنه...اگه نسبت بهت بدبینه به مدت رفت و آدم با فامیل خودت رو هم کم کن....اونا جای تو نیستن که بفهمن تو اون زندگی پر از نجاست چی میکشی خودت، خودت رو از اون منجلاب بکش بیرون....اگه حرف و حدیثی هم باشه مقطعیه گذر زمان اعتمادها رو بهت برمیگردونه هیچ کس رفیق روزهای سخت آدم نیست حتی پدر و مادر توکلت فقط به خدا باشه 

دختر عموت باید اینهمه سال تورو شناخته باشه که با حرف و حدیث مادرشوهرت حالش تغییر نکنه...اگه نسبت بهت ...

نمی‌دونم واکنش دختر عموم چی بوده ولی مادرشوهر مو میشناسم چقدر فتنه و دروغگو و خدانشناس هست

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

خانوادم اجازه نمی‌دن تنها برم دادگاه انگار اونجا جای خرابیه میگن جا زن تو دادگاه نیست

حرف منو گوش کن وکیل خوب بگیر به اون پسر عمه ات هم بگو نیاد باهاتون تا خدایی نکرده قلب های بیمار فامیل به تکاپو نیفته بذار این قصیه زودتر تموم بشه .‌..فقط قوی باش یه کاری رو شروع کردی تا آخرش برو