2777
2789
عنوان

دعوا بخاطر رفتن خونه پدرشوهر😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 69 پست
شوهرتون نظرشون چیه ک هرروز نمیرن؟؟

خداروشکر موافقه.از بس خستس وقت نمیکنه بره کلا.

اوایل خ گلگی میکردن که چرانمیاین و... اما چند بار شبا رفتیم بیرون دیربرگشتیم،یا می‌رفتیم خونه مامانم ی ساعت دورن ازمون دو سه روزمیموندیم ،یا زنگ میزدن میگفتن سرم دردمیکنه ببخشید یا خوابم میاد و... چندبار بهانه بیاری دست ازسرت برمیدارن

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
😃😃😃سعی کنه رو شوهرت کارکنی غیرمستقیم.مثلا بگو امشب بیابریم بیرون که دیگه وقت نکنین برین اونجا،چه ...

از وقتی پایز شده و هوا سرد زندانی شدیم تابستون هرروز بیرون بودیم خیلی خوب بود ولی الان ک هوا سرده ماشین هم نداریم فقط خونه ایم و شبا دراز مجبورم فیلم دانلود کنم ک سرش گرم شه نره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر موافقه.از بس خستس وقت نمیکنه بره کلا. اوایل خ گلگی میکردن که چرانمیاین و... اما چند بار شب ...

بقول ش

ما چون بچه ندارین دست از سرتون برداشتن مارو کچلمون کردن ولی بازم دست بردار نیستن

بقول ش ما چون بچه ندارین دست از سرتون برداشتن مارو کچلمون کردن ولی بازم دست بردار نیستن

خخخخ ماهم بچه بیاریم کچلمون میکنن😃

شما سر پسردارشدن چیزی نگفتن یافرقی نداره براشون؟ من معلومه دلشون نینی پسرهم میخواد استرس اونوگرفتم

بیخیال توروخدا اونا کی باشن ک بگن بچه جنسیتش چی باشه پدرشوهرم ن ولی مادرشوهرم و بقیه ایل و تبارشون همش پسر پسر میکردم ولی من متنفرم از همچین ادمایی کاری کردم شوهرم خودش دهن مادرشو بست ک الان مادرش میگه من دختر دوس دارم دروغکی از ترس اصلا ب حرفاشون اهمین نده جنسیت رو ن تو ن شوهرت ن اونا بلکه خدا تعین میکنه

بیخیال توروخدا اونا کی باشن ک بگن بچه جنسیتش چی باشه پدرشوهرم ن ولی مادرشوهرم و بقیه ایل و تبارشون ه ...

منم با شما موافقم کاملا