2777
2789
عنوان

دعوا بخاطر رفتن خونه پدرشوهر😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 69 پست

عزیزم چرا انقدر به خودت سخت میگیری عمه شوهرت نمیاد خونت برای خودت بهتره نمیخواد پذیراییش کنی از خداتم باشه مهمون سرت خراب نمیشه

من جای شما بودم میرفتم خونه پدر شوهرم پامم مینداختم رو پام مثل مهمون خوش میگذروندم

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ماهم تو یه ساختمون هستیم وقتی اینجوریه اصلا نمیشه نرفت،هروقت کسی بیاد بخاطر حفظ آبرو مادرشوهرم ...

عزیزم بستگی داره کی بیاد مثلا داییش چند وقت پیش از راه دور اومد رفتیم مادربزرگش اومد رفتیم خلاصه از راه دور کسی بیاد ما اول میریم ولی اونایی که هرروز اینجان و هرروز خونشون میرن دلیلی نداره

واقعا میشه مزایاشو بگی البته حتما دردسرایی هم داره؟؟؟؟

عزیزم اینکه پولتو بجای اینکه بدی صاحب خونه میذاری توجیبت،ما که پول قبض آب وگازو....هم نمیدیم همه روپدرشوهرم میده،دوماه خونه نیایم خیالمون راحته اوناهستن،بعدشم اگه اونا کمک بخوان ماهستیم یا بالعکس،بنظرم بهتره ازاپارتمان هایی که هزارتا غریبه دور ور ادمن

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
اره عزیزم قبول دارم ک پیش عمش خمالت کشیده ک گفته میاییم ولی نرفته...ولی خب میگی چیکار کنم من چند بار ...

ایندفعه که اومدن یا پرسید چرا اون روز نیومدین بالا بگو راستش خیلی دلخور شدم نیومدین خونه ما چون چندباری بهتون گفتم انتظار داشتم بیایین خودتون مرسانارو ببینین

ن پدرشوهرم نشنید

ي چيز بگم

شايد عمه واسه خودش فك ميكنه من كه سرزده اومدم اينجا اگه برم پايين شايد چيزي تو خونشون نباشه و سرافكنده بشن برا پذيرايي

عزيزم ميخاد باعث ناراحتيتون نشه احتمالا

شما ي بارم اينجور فكر كن ببين اروم ميشي و به دل نميگيري

ي چيز بگم شايد عمه واسه خودش فك ميكنه من كه سرزده اومدم اينجا اگه برم پايين شايد چيزي تو خونشون نبا ...

آره واقعا ممکنه اینطورباشه

دقيقا👌 بخاطر همين اگه ي روز غيبت كني هي زنگ و پس زنگ و تيكه و گوشه كنايه ميشنوي و اين ارامش ادمو ب ...

اره عزیزم اگه روزی ی ساعت باشه مشکلی نیست اینا میگم هرشب چند ساعتی بایددد بیایین ولی منکه امروز ظهر رفتم اوناهم بچه رو دیدن ماهم اونارو دیدیم

عزیزم بستگی داره کی بیاد مثلا داییش چند وقت پیش از راه دور اومد رفتیم مادربزرگش اومد رفتیم خلاصه از ...

من بچه ندارم اما بنظرم خ خوبه اینکه دلشون ضعف بره بچتوببینن بعضیاتوحسرت اینن خانواده شوهرشون بگن بچه رو بیاردلمون تنگ شده و...

استارتر جان همه از مهمون فرارین شما با شوهرت دعوا میکنی که چرا عمت نمیاد خونمون؟؟ خو به درک که نمیاد ...

بنظرت بی احترامی به ما نیست ک مایی که تازه خونه دارشدیم و دعوتشونم کردیم ولی یبارم خونمون نیومدن بعدش من بیشتر بخاطر اینکه میگن ما هروقت اومدیم بالا باید بچه رو بیارین ناراحتم وگرنه خیلی پیش اومده که رفته باشن بالا ماهم رفتیم

اره عزیزم اگه روزی ی ساعت باشه مشکلی نیست اینا میگم هرشب چند ساعتی بایددد بیایین ولی منکه امروز ظهر ...

تا ميتوني زمان خاصيو تعيين كن

مثلا ببين من بچمو از ١٢ تا ١ الي ٢ ديگه اخرش ميذارمش اونجا يه چند دقيقه ايم خودم ميشينم و بلند ميشم ميرم كارامو انجام ميدم بعد شوهرم اومدني ميره مياره بچه رو

خخخخخب 

در اين صورت ديگه بچه بعدازظهر نميره اونجا

يا بالعكس

الان یعنی جاریه منم از من ناراحته؟؟ 

جاریم دو سال پیش یه هفته اومدن خونم موندن اونا و مادرشوهرم شهرستانن. بعد ما هر سری میریم شهرستان فقط خونه مادرشوهر میریم تو دلم میگم خب جاری رو هم اینجا میبینم اون دو بار دعوتمون کرد شام رفتیم ولی بدون دعوت روم نمیشه برم الان جدیدا میریم خونه مادرشوهر بهونه میارن نمیان یعنی اونا هم مثل شما ناراحتن از ما که ارزش نمی‌گذاریم؟خب من تو دلم میگم شاید بدون دعوت دوس نداشته باشن برم خونشون 

بنظرت بی احترامی به ما نیست ک مایی که تازه خونه دارشدیم و دعوتشونم کردیم ولی یبارم خونمون نیومدن بعد ...

راست ميگي نبايد كه بايدي در كار باشه

خوب كاري كردي اين دفعه نرفتي

مگه چكارتن كه دستورِ بايد ميدن😐

عزیزم اینکه پولتو بجای اینکه بدی صاحب خونه میذاری توجیبت،ما که پول قبض آب وگازو....هم نمیدیم همه روپ ...

دقیقا اصلا شرایط اول بود ک دورتراز اونا خونه بگیریم ولی من هم بخاطر موردایی ک شما گفتین هم بخاطر اینکه گناه دارن تنها ی پسر دارن نزاشتم جای دوری بریم الانم میریم و میاییم ولی واقعا قبول کن رفت و امد بیش از حد اشتباهه ی روز نری میشی ادم بده ولی باور کن هرروزززز نمیشه بخدا ماهم خونه زندگی داریم حدقا تو هفته یکی دوروز نریم چی میشه