2777
2789

همش ۱۸ سالمه موهام انقد کم پشت شده ک پوست سرم دیگه مشخصه

جرات نمیکنم شونه کنم همشون میریزن

تنبلی تخمدان دارم،بنظرتون هیچ درمانی نداره؟

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منتظرم پریود بشم برم ازمایش هورمونی بدم

ازمایش هورمونی چیه؟ واسه همین تنبلی تخمدان؟

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

باید بری متخصص علتش رو پیدا کنیاینجا که مطب نیست ویزتت کنن

ازمایش دادم پیش متخصصم رفتم گف هیچ مشکلی نداری همچی نرماله

ازمایش دادم پیش متخصصم رفتم گف هیچ مشکلی نداری همچی نرماله

خب دکتر خوب نرفتی که مشکلت حل نشده

وگرنه این حجم از ریزش توی ۱۸ سالگی عادی نیست

پیش متخصص برو

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
ازمایش هورمونی چیه؟ واسه همین تنبلی تخمدان؟

میگم که دکتر نرفتی

توی این سن اولین ازمایشی که میده همینه

اصلا نمیدونی چی هست

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

من آزمایش کامل دادم هورمونی و تیروئید و ....هیچ فقط گفت کم خونی و تمام تا چندوقت قرص خوردم خوب نشدم ۴سال درگیرشم شامپو رو شامپو یه مدت سدر زدم هیچ به هیچ

الان۱ماهه یه روغن طبیعی میزنم خداروشکر برام معجزه شده اینقد ریزشم کم‌شده حتی موهام بلندتر کرده ونرم

میگم که دکتر نرفتیتوی این سن اولین ازمایشی که میده همینهاصلا نمیدونی چی هست

خب رفتم دکتر گف باید بری ازمایش بدی شاید کم خونی داشته باشی ازمایش دادم گف خوبه همچی ،دیگه چیزی نگف

اره هرمشکل هورمونی باشه نشون میدهباید توپریودی بری

مرسی

خب رفتم دکتر گف باید بری ازمایش بدی شاید کم خونی داشته باشی ازمایش دادم گف خوبه همچی ،دیگه چیزی نگف

مگه ریزش مو ففط از کم خونیه؟؟؟

ژنتیک ، وراثت ، هورمونی، تیروئید، شرایط فیزیکی، تغذیه و....

دکترت قلابی بوده که فقط کم خونی رو بررسی کرده