2777
2789
عنوان

دعوا بخاطر رفتن خونه پدرشوهر😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 69 پست

منم گفتم هرجور راحتی لباسمو دراوردم اومدم نشستم بعد دخترمو خابوندم اونم بعد چند دیقه اومد تو تخت خواب بغلم کرد گفت معذرت خواهی کن ببینم گفتم کار بدی نکردم تاحالا دیدی بگم دوس ندارم خونه بابات برم میبینی ک هرروز میرم و چیزی نمیگم ولی وقتی عمت اینا برات ارزش نمیزارن و توقع دارن وقتی میرن بالا ماهم باید بریم از این ناراحت میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا مخصوصا با بچه اووفففف بچه اختلال شخصیت پیدا میکنه اینک همیشه پیش اونا باشه اصصصلا خوب نیس بچه باید پیش پدر مادرش باشه ودرست تربیا بشه

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄
عزيزم تو دركش نميكني،برا ارامش خودش و زندگيشم شده بايد بره  خيلي سخته اينجور موقعيتايي

نمیدونم والا...

شاید به قول شما درکش نمیکنم...

ولی واقعا از نظر من لزومی نداره هر روز رفتن...

میدونی منظورم اینه اگه وظیفه ت بشه رفتنت این بده و باید کنترل بشه...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

ولی کار بدی کردی همسرت پیش عمش اینا خجالت کشید منم بود ناراحت میشدم خوب تو روی عمه بگو نیومدین خونم ...

اره عزیزم قبول دارم ک پیش عمش خمالت کشیده ک گفته میاییم ولی نرفته...ولی خب میگی چیکار کنم من چند باری گفتم ک نمیایین خونمون دوس دارم خونمون بیایین🤗ولی بازم نمیان و توقع دارن هروقت بالا رفتن وظیفمونه ماهم بریم خب اگه مرسانا رو دوس دارین دلتون تنگ شده بیایین خونه خودمون

وای دقیقا مخصوصا با بچه اووفففف بچه اختلال شخصیت پیدا میکنه اینک همیشه پیش اونا باشه اصصصلا خوب نیس ...

وای دقیقااا سر این موضوع خیلی ناراحتی دارم چون بچم وقتی اونارو میبینه اصلا حرفامو گوش نمیده جدیدا منو میزنه درسته هنوز بچس ولی خیلی تاثیر میزاره خیلی ناراحتم

اره عزیزم قبول دارم ک پیش عمش خمالت کشیده ک گفته میاییم ولی نرفته...ولی خب میگی چیکار کنم من چند بار ...

عزیزم ماهم تو یه ساختمون هستیم وقتی اینجوریه اصلا نمیشه نرفت،هروقت کسی بیاد بخاطر حفظ آبرو مادرشوهرم اینا وشوهرم همیشه ما میریم اونجا چون واقعا ناراحت میشن آدم نره

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
نمیدونم والا... شاید به قول شما درکش نمیکنم... ولی واقعا از نظر من لزومی نداره هر روز رفتن... مید ...

دقيقا👌

بخاطر همين اگه ي روز غيبت كني هي زنگ و پس زنگ و تيكه و گوشه كنايه ميشنوي و اين ارامش ادمو بهم ميزنه.يعني واقعنم عادته و نميشه كاريش كرد چون ميخاي با شوهرت زندگي كني،واقعا خوبه دوريو دوستي،،يجا بودن عين كنترل نامحسوسه اصلا خوب نيس😦

ولي در كل ادم روزي ي ساعت ميره اينا بچه رو ميبينن ديگه دهنشون بسته هس و سرتم راهت

استارتر جان همه از مهمون فرارین شما با شوهرت دعوا میکنی که چرا عمت نمیاد خونمون؟؟ خو به درک که نمیاد بعدم شما میخواسی بری خونه پدرشوهرت نه خونه عمه خانم، چیکار به اونا داشتی؟ عجبا

سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن بانو

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
نمیدونم والا... شاید به قول شما درکش نمیکنم... ولی واقعا از نظر من لزومی نداره هر روز رفتن... مید ...

اره بخدا اصلا قابل هضم نیست هرروز رفتن شاید مریض بودم شاید کاری داشتم شاید خاستم استراحت کنم شاید خاستم با شوهرم خلوت کنم.....درکل خیلی اشتباهه هرروز رفتن ولی بازم هفته ای ۵روزو حتما میریم