نامزدم خیلی حساسه خیلی امروز رفتیم بیرون واسه یه مهمونی که میخوایم بریم لباس بگیریم میخواستم من واسش لباس انتخاب کنم یعنی اصلا از جلو چشمام کنار نمیره که وقتی با فروشنده حرف میزدم دست نامزدمو گرفته بودم با فروشنده حرف میزدم ولی نگاهم همش به نامزدم بود یا زمین اخلاقشو میشناسم حساسه گیر میده ولی دیگه واقعا تو کتم نمیره که با اینهمه مراعاتم بازم گیر بده و باهام اینجوری کنه وقتی اومدیم خونه رفتم تو اتاقم دیدم پشت سرم اومد بم گفت خوب با طرف گرم گرفته بودی منم فوری فهمیدم گفتم خجالت بکش زد تو دهنم گفت من خجالت بکشم یا تو عصبی شدم گفتم اصلا تو فک کن میخواستم باهاش گرم بگیرم دعوامون شد تا میخوردم زد حالم بده چجوری واقعا این اخلاقای موجیو باید تحمل کرد؟خودشم حالش بد بود که رفت خونه میترسم حالش بدتر شه عصبانیت واسش بده ولی مگه تقصیر منه؟من چیکار کردم مگه؟نگرانشم چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینجور مردام سه حالت دارن یا برور زمان تو رو میشناسه و دیگه گیر نمیده بهت یا بعده عروسی این اخلاقو میذاره کنار یا اینکه تا اخر عمرش اینجوری میمونه و باید بسوزی و بسازی😐
همه اين ها اصلاااا توجيح خوبي براي شكاكيت بيمارگونه و رفتار بي ادبانش نيست عزيزم
اگر با خودشم همينطوري تا ميكني حتما اونم فكر ميكنه مشكلي نداره
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
بچه ها من فکر میکنم چون نامزدش بیماره فکر میکنه ایشون ازش دلزده شده و میخواد زندگی بهتری با شخص دیگه ای داشته باشه برا همین حساسیت نشون میده.البته نظر منه
واقعا فازشون چیه این مردا یهو شک میگیرتشون بعدم ادعاشون میشه من بهت اعتماد کامل دارم
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
فک کنم بخاطر حالش و علاقه ای ک بهت داره حساس شده باهاش حرف بزن از علاقت مطمئنش کن و مدام و ب هر طریقی ک میتونی بهش یاداوری کن با ملایمت ازش بخواه ک باهم برین پیش مشاور ایشالله ک حالش زودی خوب بشه و روزای خوبی رو باهم بگذرونین😘😘
جدا شو ازش تا دیر نشده غلط میکنه دست بلند میکنه روت مگه بچشی یا بردشی که به خودش اجازه میده بزنتت خودتو بدبخت نکن عزیزم به پدرت بگو حالشو بگیره
از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا ای آرزوی من تو کجایی و من کجا باور نمی کنم که نمی بینمت تورا گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی از خود برون شوم و خواهمت تو را اشکم روان شود وبغض می کشد وقتی که یاد آوردم رفتن تو را لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار آزرده میکندم هوس دیدن تو را