2777
2789
عنوان

حساس بودنای بیش از حد و دست ولشو چجوری تحمل کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2388 بازدید | 225 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا چی نگرانشی؟؟؟

اینجور مردام سه حالت دارن یا برور زمان تو رو میشناسه و دیگه گیر نمیده بهت یا بعده عروسی این اخلاقو میذاره کنار یا اینکه تا اخر عمرش اینجوری میمونه و باید بسوزی و بسازی😐

اون حالش اصلا خوب نیست درگیره ، آره کسی خونه نبود😔

همه اين ها اصلاااا توجيح خوبي براي شكاكيت بيمارگونه و رفتار بي ادبانش نيست عزيزم 

اگر با خودشم همينطوري تا ميكني حتما اونم فكر ميكنه مشكلي نداره

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

ببین دوستم بیشتر از اون فکر خودت باش الان اول راهی دوسش داری میتونی اخلاقشو برا خودت توجیه کنی چن سال بعد برات میشه عذاب...پس الان درمانش کن اولا برو شکایت کن ک دستش بیاد حق نداره دست رو زنش بلند کنه بعدش براش شرط بذار برع دکتر خودشو درمان کنه اگه نکرد باهاش زیر ی سقف نرووو خواهرانه میگم الان دس روت بلند کنه رفتی خونش بدتر میکنه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

واقعا فازشون چیه این مردا یهو شک میگیرتشون بعدم ادعاشون میشه من بهت اعتماد کامل دارم 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
سرطان داره😔

😔😔😔

فک کنم بخاطر حالش و علاقه ای ک بهت داره حساس شده باهاش حرف بزن از علاقت مطمئنش کن و مدام و ب هر طریقی ک میتونی بهش یاداوری کن با ملایمت ازش بخواه ک باهم برین پیش مشاور  ایشالله ک حالش زودی خوب بشه و روزای خوبی رو باهم بگذرونین😘😘

نامزدي؟ تا نامزدي جدا شو پس فردا تكه بزرگت گوشِتِه

دوسش دارم درکش میکنم حالش الان خوب نیست شرایط خوبی نداره ولی دیگه این حدشو نمیتونم تحمل کنم میزنه؟به درک ولی اینکه انقدر بهم شک داره دلمو میشکونه

جدا شو ازش تا دیر نشده غلط میکنه دست بلند میکنه روت مگه بچشی یا بردشی که به خودش اجازه میده بزنتت خودتو بدبخت نکن عزیزم  به پدرت بگو حالشو بگیره

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را
دوسش دارم درکش میکنم حالش الان خوب نیست شرایط خوبی نداره ولی دیگه این حدشو نمیتونم تحمل کنم میزنه؟به ...

😔عزيزم دل بزرگي داري خداكمكت كنه

‏ما ایرانیها استاد حرفهای قشنگ و کارهای زشتیم :(