2777
2789

نامزدم خیلی حساسه خیلی امروز رفتیم بیرون واسه یه مهمونی که میخوایم بریم لباس بگیریم میخواستم من واسش لباس انتخاب کنم یعنی اصلا از جلو چشمام کنار نمیره که وقتی با فروشنده حرف میزدم دست نامزدمو گرفته بودم با فروشنده حرف میزدم ولی نگاهم همش به نامزدم بود یا زمین اخلاقشو میشناسم حساسه گیر میده ولی دیگه واقعا تو کتم نمیره که با اینهمه مراعاتم بازم گیر بده و باهام اینجوری کنه وقتی اومدیم خونه رفتم تو اتاقم دیدم پشت سرم اومد بم گفت خوب با طرف گرم گرفته بودی منم فوری فهمیدم گفتم خجالت بکش زد تو دهنم گفت من خجالت بکشم یا تو عصبی شدم گفتم اصلا تو فک کن میخواستم باهاش گرم بگیرم دعوامون شد تا میخوردم زد حالم بده چجوری واقعا این اخلاقای موجیو باید تحمل کرد؟خودشم حالش بد بود که رفت خونه میترسم حالش بدتر شه عصبانیت واسش بده ولی مگه تقصیر منه؟من چیکار کردم مگه؟نگرانشم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كتك خوردي ميترسي اون حالش بدشه؟

تو خونه بابات زدتت؟

بنظرم عوض حال اون نگران احوال خودت باش عزيزم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

عزیزم بیشترمردادوس ندارن یه جاخریدیامغازه ای رفتن حرف خانم بزنه توهم هرجارفتی بزاخودش حرف بزنه واگه ازت نظرخواس بگی ‌

یایه مغازه میرین بهش بگوعزیزم بروازمغازه داره بپرس فلان فلان روخودت پیش قدم نشو

عزیزم ایشون پارانوییدن نه حساس... مراجعه کنید حتنا حتما به یه روانشناس. بعدی میدونم اینده زندگی با این آدم چیز جالبی باشه

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1

یه جوری وانمود کن مردای اطرافت برات بی اهمیتن اگه یک مغازه میری طرف پسره بهش بگو بیا خودت حرف بزن بعد نگی فلان شد کم کم بیخیال میشه و بهتره نامزدیتون ادامه دار باشه تا بیشتر همو بشناسید

سرطان داره😔

خداشفا بده 

ولي سرطان درمان داره اما بيماريهاي روان ريشش هميشه تو فرد هست 

ببريدش روان درماني بشه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
كتك خوردي ميترسي اون حالش بدشه؟ تو خونه بابات زدتت؟ بنظرم عوض حال اون نگران احوال خودت باش عزيزم

اون حالش اصلا خوب نیست درگیره ، آره کسی خونه نبود😔

فيلم ملي و راه هاي نرفته شو ديدي؟

اين اخلاق ها منشا رواني داره و توي نود درصد موارد غير قابل درست شدنه.تا نرفتي زير يك سقف خودتو نجات بده

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷