2777
2789
عنوان

حساس بودنای بیش از حد و دست ولشو چجوری تحمل کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2388 بازدید | 225 پست
دوسش دارم درکش میکنم حالش الان خوب نیست شرایط خوبی نداره ولی دیگه این حدشو نمیتونم تحمل کنم میزنه؟به ...

بار اول بود میزدت؟

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من فکر میکنم چون نامزدش بیماره فکر میکنه ایشون ازش دلزده شده و میخواد زندگی بهتری با شخص دیگه ...

اينم ميتونه باشه

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
بچه ها من فکر میکنم چون نامزدش بیماره فکر میکنه ایشون ازش دلزده شده و میخواد زندگی بهتری با شخص دیگه ...

منم همینجوری فکر میکنم واسه همینم هست که الان دارم از نگرانی میمیرم

دوسش دارم درکش میکنم حالش الان خوب نیست شرایط خوبی نداره ولی دیگه این حدشو نمیتونم تحمل کنم میزنه؟به ...

عوضش من درکت نمیکنم   احساس میکنم دلت براش میسوزه ولی اشتباهه  امیدوارم هر چه زودتر حالش خوب بشه

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را
منم همینجوری فکر میکنم واسه همینم هست که الان دارم از نگرانی میمیرم

بازم حق نداره شمارو بزنه

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را

میزنه به درک؟؟؟؟؟

شما برای خودت شخصیت قائل نیستی؟ والا ماهم دورو برمون بیمار سرطانی واقعا بدحال داشتیم کجا یه همچین رفتارایی داشتن؟

حساسه؟؟ نه خانم شکاکه پارانوییده تو نامزدی ندیده بودیم دختر اینطوری ذلیل شه

واقعا من بابام یه بار بهم سیلی زد جوری با پدرم رفتار کردم که درست یه ماه میگفت منو ببخش دیگه تکرار نمیشه  یه ماه باهاش حرف نمیزدم به پدرم گفتم پدرمی احترامت واجبه ولی همون قدرم واجبه که تو هم به من احترام بزاری من دخترتم بردت نیستم هر جور دلت خواست رفتار کنی