2777
2789
عنوان

دارم ذره ذره آب میشم با پاش...

516 بازدید | 43 پست

روح وروانم بهم ریخته فقط خودم میتونم بفهمم چقد افسرده ام...بعداز ۶.۷سال زجر به عشقم رسیدم زجرایی که حس تنگی نفس رو بهم میداد که نگم براتون چون تموم شد هرچی بود.مشکلم الانه از دوست داشتن زیادیش دارم آب میشم همش فک میکنم نکنه یکی دیگه به چشمش بیاد نکنه منو نخاد با جرعت میتونم بگم اگه نباشه مرگم صددرصد وابستگی شدید نمیدونم چجوریم وقتی بیرونه همش حرص میخورم و خود خوری که نکنه جامو کسی بگیره اگه شبا نباشه پیشم نمیتونم بخابم و حالت تهوع و تنگی نفس میگیرم..همش روبه رو آیینم موهامو ماهی ده بار رنگ میکنم که تکراری نشم براش خیلی به خودم میرسم اما بازم دیوونه میشم از نظر دیگران قشنگم فقط یکم لاغرم اما اصلا اعتماد بنفس ندارم😔😔میخوام داروی اعصاب بخورم دارم داغون میشم آب میشم راهی ندارم شوهرم خیلی خوبه باهام همش میگه دوستت دارم ولی من خودآزاری دارم 

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو روانپزشک میتونه کمکت کنه

میخوام برم یواشکی

نمیزارن برم میگن قرص عصاب میده ولی میرم یواشکی

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..

اگه میخوای از دستش ندی باید اول خودتو دوست داشته باشی اعتماد به نفس داشته باشی روحیتو قوی کنی اینجوری که پیش میری روز به روز افسرده تر میشی و الکی از دستش میدی

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....
حتما پیش یه روان‌پزشک‌برو وگرنه فراریش میدی بیچاره رو

دقیقا

از بس بهش گیرمیدم همیشه که چرا اونموقع باهام بدرفتارکردی یا نگاه بدکردی

منم قبلا مث تو بودم اما حالا خیلی عادی شدم

اینا طبیعیه بعد یه مدت خوب میشی

مخصوثا بعد از بچه دارشدن

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
اگه میخوای از دستش ندی باید اول خودتو دوست داشته باشی اعتماد به نفس داشته باشی روحیتو قوی کنی اینجور ...

دقیقا همین حسودارم آخرشم از بس تو مخمه اینطوری میشه😭

منم قبلا مث تو بودم اما حالا خیلی عادی شدم اینا طبیعیه بعد یه مدت خوب میشی مخصوثا بعد از بچه دارشد ...

پسرم یک سالشه😑