2777
2789

من من

پارسال انجام دادم

زیر عضله

راحت و بی درد

معلوم هم نیست، الانم بافت و پروتز، مثل هم شدن. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منپارسال انجام دادمزیر عضلهراحت و بی دردمعلوم هم نیست، الانم بافت و پروتز، مثل هم شدن.

🤩🤩🤩 من اوکی سایزم ولی کاش لیفت بود مشکلم همینه

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
من منپارسال انجام دادمزیر عضلهراحت و بی دردمعلوم هم نیست، الانم بافت و پروتز، مثل هم شدن.

گلم بعدش سفت نیس میگم نکنه بزنم سفت شه پیش شوهرم زشت باشه

❤️ Kurd ❤️ سلامتیِ همه قومیت و انسانیت 

چقدر خوب.مبارکتون باشه.دکتر تشخیص داد زیر عضله باشه؟؟؟ من معاینه رفتم گفت رو عضله برام بهتره

ولی چون کارمندم و مرخصی ندارم فعلآ نرفتم و واقعآ هم نیاز دارم هم کوچیکه هم بعد شیر دهی شل و بد شدن

و اینکه درن ها رو کی کشیدین؟؟؟ چند روز درد داشتید؟؟چند سی،سی بودید؟؟

بعد عمل درد نداشتی

تا ۳ روز واقعا

در ناحیه جراحی هم نه، دستام درد داشتن، اونم قابل تحمل بود.

از همون کلینیک بعد جراحی به من گفتن با دستات بازی کن، منم هر لحظه درحال بال بال زدن بودم، اونقدر که ۲ ماه با دستام رقصیدم الان نمیرفتم، یه لحظه اگه بیکار میموند دستام، واقعا درد میگرفت. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
والا تو نت هر چی نوشته باشه ولی خانم هایی که انجام دادن راضین

سینه من بعد ورزش یه ذره شده 

خیلی خیلی لازمه به عمل ولی ترسیدم دردش همیشگی باشه از زندگی منو بندازه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم