2777
2789
عنوان

تجربه ی پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 7637 بازدید | 82 پست
واقعا ممنونم با حوصله جواب میدی، یعنی لباس مجلسی بالاش باز باشه مشخص نمیشه غیر طبیعیه؟ حرکتی و اینار ...

فداتون بشم من

یه لباسی رو برید پرو کنین، خودتون بررسی کنین. بستگی به باز بودن و فرم سینه تون داره. مال من اوایل خیلی بالا و بزرگ بود، تو ماه اول هم همینطور بود، من اگه اون روزا دکلته میپوشیدم، معلوم میشد، لو میرفتم. برید به بهانه خرید، به چیزی پرو کنین، لذتبخش هم هست. روحیه شاد کنه

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
فداتون بشم منیه لباسی رو برید پرو کنین، خودتون بررسی کنین. بستگی به باز بودن و فرم سینه تون داره. ما ...

عزیز دلی مهربون😘 بازم ممنون

پس باید تا حدودی یقه بسته باشه. من از هفته دوم باید برم سرکار، کارم پشت میزه. میتونم راحت به کارم برگردم یا دشواره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلی مهربون😘 بازم ممنونپس باید تا حدودی یقه بسته باشه. من از هفته دوم باید برم سرکار، کارم پشت ...

فداتون بشم من.

کار پشت میزی راحته. کار با دست کمی کند میشه. مشکلی نیست خواهر. ان‌شاالله که نقاهت خوب و راحتی رو سپری کنین، همیشه سلامت باشین 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
سلام عزیزم خوبی ؟ از عملت راضی بودی در کل ؟ منم خیلی دوس دارم انجام بدم.ولی دودلم الان تنها عیب بدنم ...

سلام عزیزم من اصلا درد و سنگینی نداشتم سایز ۵۰۰ گذاشتم الان ۲۳روره بخیه هامم مثل نخه پیش فوق تخصص انجام دادم راضیم فقط کاش برجستگیش بیشتر بود حتما بگو به دکترت

فداتون بشم من.کار پشت میزی راحته. کار با دست کمی کند میشه. مشکلی نیست خواهر. ان‌شاالله که نقاهت خوب ...

سلام 💞 اگ اطلاع دارید میشه لطفا یک دکتر خوب تو تهران بهم معرفی کنید؟ دکتر رجب پور خوبه بنظرتون ؟؟

سلام 💞 اگ اطلاع دارید میشه لطفا یک دکتر خوب تو تهران بهم معرفی کنید؟ دکتر رجب پور خوبه بنظرتون ؟؟

سلام قشنگم

والا من که تهران نیستم فقط رجب پور و باقری رو تو سایت شنیدم.