2777
2789
عنوان

دارم ذره ذره آب میشم با پاش...

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 43 پست
اگه باهم باشیم یه دخترو ببینم یکم ازم سره وشوهرم ناخودآگاه دیدش تا صب نمیتونم بخوابم وحرص میخورم

نه عزیزم اینجوری بدتر میشه و کم کم شک میوفته توزندگیت وزندگیتو خراب میکنی حتما پیش ی روانشناس خوب برو

خودم میفهمم کارام طبیعی نیست و مریضی روانی دارم

مریضی نداری عزیزم روانی هم نیستی فقط اعتماد به نفس نداری

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اطرفیانت کسی هست که خیانت کردن به خانومهاشون فامیل نزدیک

اره ابجیم

شوهرش با جاریش روهم ریخت وخواهرم طلاق گرفت 

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..
مریضی نداری عزیزم روانی هم نیستی فقط اعتماد به نفس نداری

اره دقیقا 

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..
نه عزیزم اینجوری بدتر میشه و کم کم شک میوفته توزندگیت وزندگیتو خراب میکنی حتما پیش ی روانشناس خوب بر ...

اره حتما خودم دارم خرابش میکنم

ممنون عزیزم

عزیز دلم قربونت برم زیاد حساس نشو رو این موضوع . هر چقدر خودت بیشتر بهش دامن بزنی بیشتر اذیتت میکنه. ...

ممنون دوست گلم فداتشم😘

برا همینه منهم خواهرم که زنداییه شوهرمه شوهرش سرش هوو اورد منهم حالتهای تورو دارم 

خیلی سخته 

هرچیزی یه ریشه ایی داره بیخودی که نمیشه

بهتره به شوهرت اعتماد کنی خودت باش من که همینطورم تا یکم حالم بهتره این فکرا ولم نمیکنه همش منتظرم خ ...

اره عزیزم منم همینطورم انگار منتظرم ببینم😔

راه حل پیدا کردی به من هم بگو خاک برسر مردای خیانت کار زندگی برا ماهم زهرمار شده خدا نفس کشیدن براشو ...

راه حلی جز روانپزشک برام نیست دیگه حالم وخیمه اینطوریا حل نمیشه

اره عزیزم بخاطر دور وبرمونه از بس خیانت زیاده و کثافت کاری از بس زنای خونه خراب کن زیادن ایشالا خدا حافظ زندگیمون باشه همین😔