2777
2789

میگن تو روستا همونجا خاک میکنن و مسجد مخصوص دارن کی ختم و هفت میگیرن یا یکی میکنن و پذیرایی میکنن ؟مهمون راه دور بیاد باید بره خونشون یا میرن مسجد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا تو روستای خودشون دفن میکنن .سوم و هفتم تو مسجد  میگیرن مثل اکثرا جاها . تا چهلم که رفت و امد خونه متوفی زیاده .بنده های خدا فقط در حال تدارک باید باشن.البته این قصیه که همه جایی باشه ولی خب تو مازندران پررنگ تره

اکثرا تو روستای خودشون دفن میکنن .سوم و هفتم تو مسجد میگیرن مثل اکثرا جاها . تا چهلم که رفت و امد خ ...

واقعا هر کی باید تو فرهنگ خودش ازدواج کنه خیلی اذیت کنندس رسم های متفاوت ادم ها فکر میکنن بهشون احترام گداشته نمیشه در حالی که تو تهران روز دفن از مهمونا دعوت میشه رستوران به احترام اینکه از جاهای دور و نزدیک و شهرستان  اومدن بعدم هر شب تو خونه متوفی درش بازه برای تسلیت میرن و اگر کسی باشه برای شام و نهار نگه میدارنش و مردم هم اکثرا وای نمیسن که درد سر نشه...تا سه و هفت که معمولا یکی میکنن تو مسجد  و بعضی ها که پولدارن شام هم میدن و دیگه میره تا چهل و سال که مجددا دعوت به سر خاک هست و بعدم رستوران...ذره ای دردسر برای مهمونا ندارن و زحمت اضافی نمیدن