2777
2789
عنوان

دارم ذره ذره آب میشم با پاش...

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 43 پست
اصلا این وابستگی شدید خودش نشونه اینه که یه مشکل روحی داری اونو حل کنی خود به خود خوب میشی

باید برم روانپزشک

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..
اگه رفتی به هیچکس نگو.حتی مادرت.یه روز تو سرت می کوبن.

اره خونوادم توی اینکار استادن

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام برم یواشکی نمیزارن برم میگن قرص عصاب میده ولی میرم یواشکی

حتمااا برو این وایستگی اصلا طبیعی نیست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دقیقا همین حسودارم آخرشم از بس تو مخمه اینطوری میشه😭

منم یکی رو دوست داشتم انقد خودمو براش کوچیک کردم که منو ول کرد رفت بعد که ولش کردم برگشت پس همیشه اعتماد به نفس داشته باش تا دوست داشته باشن

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....
اصلا به این چیزا فکر نکن به هرچی فکر کنی سرت میاد

اگه باهم باشیم یه دخترو ببینم یکم ازم سره وشوهرم ناخودآگاه دیدش تا صب نمیتونم بخوابم وحرص میخورم

حتمااا برو این وایستگی اصلا طبیعی نیست

خودم میفهمم کارام طبیعی نیست و مریضی روانی دارم

عزیزم بنظرم اگر قصد داری پیش دکتر بری پیش روانپزشک نرو. برو پیش روانشناس.

روانشناس کلییییی قرص و دارو بهت میده که بهتر که نه بدترم میشی.

بعدشم اینقدر این مشکل کوچیک رو بزرگش نکن .

به اطرافیانت هم چیزی نگو. خودت با خودت حلش کن عزیز دلم.

عزیزم بنظرم اگر قصد داری پیش دکتر بری پیش روانپزشک نرو. برو پیش روانشناس. روانشناس کلییییی قرص و دا ...

ممنون گلم

بایدبرم پیش مشاور وگرنه از دستش میدم با این کارام

اگه باهم باشیم یه دخترو ببینم یکم ازم سره وشوهرم ناخودآگاه دیدش تا صب نمیتونم بخوابم وحرص میخورم

ای وااای   خودتو پیر میکنیا ....خودمون هم ناخوداگاه نگاهمون ب یکی می افته....حساس نشو  خودت اذیت میشی

چرا اعتماد بنفس نداری اینقدر ب خودت میرسی ماشالله ...از چی میترسی...جایی نمیره...بهش   زیاد گیر ...

از بس زمونه بد شده هرکیو دیدم خیانت دیده من اگه خیانت ببینم صاف تیمارستانم بقران

ای وااای   خودتو پیر میکنیا ....خودمون هم ناخوداگاه نگاهمون ب یکی می افته....حساس نشو  خود ...

واقعا حس فرسودگی دارم حس میکنم جوونی برام نمونده😔

ممنون گلم بایدبرم پیش مشاور وگرنه از دستش میدم با این کارام

عزیز دلم قربونت برم زیاد حساس نشو رو این موضوع . هر چقدر خودت بیشتر بهش دامن بزنی بیشتر اذیتت میکنه.

منم حساسم روی همسرم کوچیکترین کاری که فکر کنم بی اعتناییه که در اصل هم نیست رو بکنم باعث میشه اشکم بریزه ولی هیچ وقت فکر از دست دادنشو نمیکنم چون از چشمام هم بیشتر بهش اعتماد دارم و این فقط شعار نیست واقعا عمینجوره.

تو هم اعتماد کن عزیزم ،اینجوری هم خودت اذیت میشی هم همسرت.

ان شاالله موفق باشی😙