2777
2789

سلام عزیزای دلم ما ده ساله تو شهر غریب زندگی میکنیم الان به اصرار من و دلتنگی میگم بر گردیم شهرمون. حالا یه فقط  ماشینه داریم که اگه بفرشیم میشه ۳۰ تومن نهایتش. الان شوهرم راضی به برگشت نیست و میگه دوسال دیگه صبر کنیم تا ۲۰ تومن پول واسه اجاره جمع کنیم من میگم بریم ماشین رو بفروشیم .الان کردستان هستیم و میخوایم بریم مشهد شهرمون. نظر شما چیه؟؟؟ بمونیم یا بریم

اینم بگم سالی یه بار میتونیم بریم و ۵ تومن هم خرج میکنیم تو ۲۰ روز مسافرت.کارمنده شوهرم ماهی ۲ تومن حقوق. 

با تشکر اگه دیر جواب دادم چون دستم کنده 😘😘

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بي ماشين سخته

اره ولی پول کرایه خونه نداریم. بمونیم یا بریم؟؟؟؟

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

وا ی وام بگیرین راحت

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

دوسال زود میگذره اگه یهو نشه ده سال

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

توکه بودی بازم بمون.

ادم بایدهرجادلش خوشه زندگی کنه نه اینکه بگه غریبم و...

منم اینجا ک هستم شهرخودم نیس ولی پیش شوهرمم خوشحالم

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.