2777
2789
عنوان

بچه های گل. شوهرم گفت از خانم های نی نی سایت بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 84 پست
دوسال زود میگذره اگه یهو نشه ده سال

همون مترسم با طول بکشه. دلتنگم

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمون عزیزم ب خدا شهر غریب موندن خیلی خوووووبه خیلی حالا دو سال فرصت داری بمون . ما ۱۵ سال شهر غریب بودیم انقده حال کردیم الان ۷ ساله اومدیم شهر خودمون اما هرچی عشق  و حال بود برا وقتی بود ک غریب بودیم تنها بودیم

بعد شما توی این ده سال اصلا پس انداز نداشتین مگه می شه

با سه تا بچه و گرفتاری و بدبیاری .مادرشوهرم انقدر میکشه که نذاشته نفس بکشیم ارتشی حقوقش کمه

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

بدون ماشین سخته درست ولی برگردین به همونجایی که بهش تعلق دارید چیکار میکنید تو شهر غریب برید مشهد که یه شهر بزرگه هم خودتون هم بچه هاتون پیشرفت میکنید کردستان اول و آخر مهمونید باید برگردید پس چه بهتر زودتر برگردید شهر خودتون ماشینم چون خیلی لازمه کمبودش باعث میشه مجبور شید تلاشتونو بکنید که دوباره بتونید به دستش بیارید نگران نباش

فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ‌تر خواهد کرد. ملت ایران یاد و نام شهید عالیمقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی را بزرگ خواهد داشت .14دی 98

۵میلیون خرجتون میشه ؟؟چه خبره 

منم تو شهرغربتم اما زیادخرجم نمیشه

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
شوهرم نظامیه مجبوریم

عه منم هم شوهرم نظامیه..کردستانم همستیم..دو ساله اینجام..اول اینکه وقتی ماشین داری و میفروشیش حسابی سختت میشه و پشیمون میشی..تجربه کردم که میگم..بعدم چن ساله کردستان هستید؟منطقه عملیاتی خدمت کردید؟اگه برید شهر خودتون بغز چن سال دیگه مجبور نیستید برید شهر دیگه؟