2777
2789
عنوان

بچه های گل. شوهرم گفت از خانم های نی نی سایت بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 84 پست
مادرشوهرت از راه دور زنگ میزنه با فحش و داد و بیداد بزور ازتون پول میگیره بعد تو میخوای بری ببخشیدا ...

😁😁😁😁😁

اخه تلفنی فقط با شوهرم حرف میزنه  ولی حضوری رئیس منم حرف بزنه میزارمش سینه دیوار.

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا منم مثل شما یه بچه ام بیمارستان بوده اون دوتای دیگه گرسنه و اواره با شوهرم تو بیمارستان یک ساعت ...

بلاخره فامیل بدرد هم میخوره من که تنهانمیتونم سرت تولاک خودت نباشه اونور دنیاهم که باشی بایه تلفن میشه زندگی خراب کرد.ولی خوبی خوبی میاره.هرچی هم باشن هوای شوهرتو تو اینجورمواقع دارن انشالله واسه هیشکی بد پیش نیاد ولی گرفتاری هست همیشه.شماهم به موقعش برو شهرت انشالله بهترین تصمیم رو بگیری

کار و شغل چی؟ اگه برگردین مشهد بیکار میمونه؟ 

عزیزم شوهرم نظامیه

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
شوهرم مخم خورد میگه نریم😢😢😢

به نظرم احساسو بزار کنار خودت بشین فکر کن باز الان تو خونه سازمانی هستی پولی نمیدی برایه رهن ماشینم دارین نیازی به کرایه ماشین نیست برای بیرون رفتنتون ..اما فرض کن بری جای دیگه ماشینو از دست میدین بعد میرین خونه مستاجری که باید تا سال بعد یا پاشین یا قرار دادوتمدید کنی اجاره خونم میاد روش ازینورم خرج بچه ها  وخودتون...ازینور هر جا میری باید پول اژانس و تاکسی بدی .به نظر خودتون بمونین بهتر نیست تا بازم یکم جمع کنی ..؟شوهر منم نظامی 

😁😁😁😁😁 اخه تلفنی فقط با شوهرم حرف میزنه  ولی حضوری رئیس منم حرف بزنه میزارمش سینه دیوار.

خب خواهر من الان راه دوره زنگ میزنه بری مشهد نزدیکه میاد همونجا پول میگیره نکن باو همون بیست روزم برو جای دیگه عشق حال توی این گرونی بیکاری پولاتو حروم میکنی سه تا بچه داری فکر اونا باش 

بلاخره فامیل بدرد هم میخوره من که تنهانمیتونم سرت تولاک خودت نباشه اونور دنیاهم که باشی بایه تلفن می ...

ممنون . من نظرم اینه انجا میریم احترام نداریم چون زیاد هستیم پیش هم . ولی خونم انجا باشه انها میان سرسفره ما مجبورند ظاهری احترام بذارند. درسته از جیب مون خرج میکنیم ولی دیده نمیشه و روز اخر بگیم فلان قدر خرج شد میگن وا  کو کجا.دو دلم واقعأ

خب خواهر من الان راه دوره زنگ میزنه بری مشهد نزدیکه میاد همونجا پول میگیره نکن باو همون بیست روزم بر ...

ما میریم خونه اونا. مادر شوهرم انقدر مغروره که جاری مشهد از حسادت حال نمیکنه هر سه ماه با روز میره خونه شون. ما خونه مون انجا باشه دیگه خونه خودمم سه ماه یکبارم پا نمیشه بیاد پولم بخوره تو سرش ماه ۲۰۰ میدیم همیشه 

عزیزم هر چی زودتر برگردی شهرتون زودتر خونه دار میشین.منم شوهرم ارتشی خدا رو شکر تو مجردیش ده سال منط ...

منم همین رو میگم هزینه سالی یکبار مسافرتم میشه کرایه خونه یک سال مون