2777
2789
عنوان

بچه های گل. شوهرم گفت از خانم های نی نی سایت بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 84 پست

بمونید تا پول جمع کنید، 10 سال موندید ،یکم دیگه هم بمونید،دلتنگی هم راه چاره داره، تماس تصویری بدید عزیزم

فعلا رفتن رو منتفی کنید

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم باید ببینید کجا کارو بارتون بهتره و بهتر میشه..وگرنه آدمیزاد به همه جا عادت میکنه..اگر هم ...

مادرم فوت شده فقط خواهر دارم دارم چند تا. از غربت خسته شدم.کارمنده شوهرم فرقی نداره

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
واسه ۲۰روز ۵تومن.مدیریت کن زندگیتو.من باشم۵۰۰هم خرج نمیکنم اخه خونه پدرمادر هستین دیگه خرجتون چیه؟

از جیب خودمون سر سفره مادرشوهرم میخوریم اوناهم دختراش میان کلی ادم

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

یه وقت خودتو گول نزنی بگی دو سال دیگه جور میشه ها میخواست جور بشه تا حالا شده بود بنده خدا ارتشی ها هم حقوقشون خیلی کمه شما نشنیدی میگن وظیفه زنه حافظ پول و اموال شوهرش باشه چراغی که به خانه خودتون رواست به خانه مادرشوهر حرامه

فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ‌تر خواهد کرد. ملت ایران یاد و نام شهید عالیمقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی را بزرگ خواهد داشت .14دی 98

غربت واقعا سخته...حق داری عزیزم...سعی کن به ندای دلت گوش بدی عزیزم

یه مادر استقلالی(دو اتیشه)...که بچه هاش شبها با اهنگ...روی قلب من نوشته رنگ قرمز رنگ عشقه...میخوابن  پسر و دخترم پرسپولیس ان  
برادر منم پنج ساله ازدواج کرده،رفتن یه شهر دیگه،زن داداش من اصلا دوست نداره بیاد اینجا،ولی شوهرت نظا ...

ماهم خونه سازمانی داریم اینجا ولی بریم مستأجر میشیم

عزیزم هر چی زودتر برگردی شهرتون زودتر خونه دار میشین.منم شوهرم ارتشی خدا رو شکر تو مجردیش ده سال منطقه محروم خدمت کرده .الان هم با همون حقوق کم تو خونه خودمم هر چند همه حقوق وامه والان زمانهای بیکاریش میره اسنپ😟ولی خونه مال خودمونه تو هم برگرد شهرت هر چی دیرتر بری دیرتر صاحب خونه میشی

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
غربت واقعا سخته...حق داری عزیزم...سعی کن به ندای دلت گوش بدی عزیزم

شوهرم مخم خورد میگه نریم😢😢😢

ماهم خونه سازمانی داریم اینجا ولی بریم مستأجر میشیم

وای بیکاری میخوای بری عزیزم😐

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢