2777
2789
من نگفتم که اونا دخالت کردن یا گفتن ما انتخاب کنیم این کاملا با میل باطنی خودم بود .همه ما اول ازدوا ...

عزیزم کارتون درست بوده.به هرحال شما اخلاق خانواده همسرتون رو بهتر میشناسین.واینکه پدرشوهرتون از میون اسمهای پیشنهادی خودتون یکی رو انتخاب کرده نه اینکه اسمی رو به شما تحمیل کرده باشه.موفق باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق سولانم قبول نکردن؟؟؟؟؟

نه گفتن تو سایت ثبت احوال نیست

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
خواهش میکنم عزیزم بله دقیقا اتفاقاهمسایه ماهم 45سالشه اسمش کیان هستش اسم که قشنگ باشه همیشگیه هم ...

موافقم اسم قدیمی وجدیدنداره واسم کاملا سلیقه ای هس همه هم درگذاشتن اسم ازادن پس بهتره همه به سلایق هم احترام بزارن

از عکس پروفایل و مطلب ( من فیمینیستی هستم ( کاملا مبرهن هست که تفاوت فکری و دینی داریم . متاسفانه شم ...

من وقتم برام ارزش داره خیلی متنتون رو نخوندم 

شما اجازه نداری درباره من و عقایدم نظر بدی چون مربوط به شما نیست 

شما چجوری میتونی اینقدر مطمئن بگی که من فقط رمان میخونم  

من واقعا حوصله ندارم برای شما از زیبایی های تفکراتم بگم و ظلمی که مردسالاری به زنان میکنه 

ندادن حقوق زنان به خودشون با هییییییچچچچچچچچچ استدلالی قابل قبول نیست  

اما شما میتونی تو زندانی که به نظر خودت بهشته لذت ببری 

در آخر پیشنهاد میکنم کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین و کتاب ملت عشق رو بخونید

ممنون میشم ریپلای نکنید 

روز خوش

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم   
من وقتم برام ارزش داره خیلی متنتون رو نخوندم  شما اجازه نداری درباره من و عقایدم نظر بدی چون م ...

ا

هی میخوام جوابتون رو ندم ، اما چون پای دینم در میونه ، مجبورم علیرغم میلم هم کلامتون بشم.

گلم چرا اینقدر عصبی هستی ، البته حق داری تمام خلق و خو و روحیات فیمینیستها. طبق آمار و تحقیق همین گونه است چرا چون دست خودشون نیست ، بازم چرا ؟ چون میخوان یک فیمینیستی ، یک مثلا آزاد اندیش باشن ، میخوان عدالت و برابری راه بندازن ، نه عدالتی که مردم فکر میکنند ، که حق شون مطالبه بشه و یقه ظالم گرفته بشه ، هدفشون ، دغدغه شون برابری عدالت یه سری معیارهای.پوچ و وا هی و دست نیافتنی ، عدالت جنسی و برابری زن و مرد ، چرا گفتم دست نیافتنی ! چون میخوان پا روی فطرت طبیعی خودشون بزارم ، میخوان مرد نما باشن ، میخوان قلدر باشن  ، میخوان سالار باشن ، میخوان تو کف خیابون باشن ، میخوان بیل بردارن بزن چاه بکنن ، میخوان دوغاب بردارن برن ساختمون بسازن ، میخوان آقایون بجاشون باردار بشن، میخوان اینا طی بگیرن دستشون و بشن سوپری شهرداری . میخوان دیده بشن از نوع خشن ، نمیخوان همینطوری که خداوند متعال در قرآن فرموده‌اند و به مقام والای زن ارزش و بها داده است باشن ، نمیخوان گل باشن ، ریحانه باشن ، نمیخوان خانم باشن ، نمیخوان تو خونه بنشینند و مرد در اختیار شون باشه و احتیاجاتشون رو مردشون بر طرف کنه ، نمیخوان اینا بشینن و از زندگی و آرامشی که دارند لذت ببرن ، نمیخوان از مادر شدن لذت ببرن ، نمیخوان به تعبیر قرآن بهشت زیر پاشون باشه ، و از سوی فرزندان تکریم بشن ، نمیخوان ....

نمیدونم چرا شما اینقدر ، خیلی ببخشیدا ، کوته فکرید و افکارتون در حد یک کودک باقی مانده که فقط آمال و رویای لحظه ای دارد و به اینکه آیا دست یافتن به این آمال شدنی ست یا خیر ، چه عواقبی دارد ، فکر نمیکنند من زن چگونه باید همتراز یک مرد باشم ، وقتی خلقتم لطیف و احساسی و نازک و ظریف و ملایم است ، در حالیکه خلقت مرد شجاعت ، خشن و زبر ، مغرور ازنوع غیرت داشتن که کسی جرأت نکند به حریم وی و خانواده اش وارد گردد. سخت و قوی برای گرداندن زندگی و حمایت از خانواده و.....

از نوع پیام دادنتان کاملا مشخصه که شما اهل مطالعه علمی نیست مگر در حیطه خواسته ( فیمینیسم ) خودتان ، هرکس پیام های شما رو بخونه کاملا به این امر پی میبره ، شما اصلا روی چیزی که میخواهید بگید فکر و اندیشه ندارید و فقط میخواد اون خواسته و آروزها و تنش و اوهام ذهنی خودتون رو بازگو کنید و جوابی به من داده باشید . 

اگر اهل مطالعه و حقیقت بودید و کمی اندیشه گرا مطمئن اینقدر پا روی خلقت و فطرت تون نمیذاشتید. 

البته میگم من کارم همینه ، و به این دلیل  تیره مطالعاتیم متنوع و گسترده است .

به جرأت و اطمینان کامل طبق سخنان افراد خبره و محققین چه داخلی ، چه خارجی که ارائه شده فیمینیستها به دلایلی که گفتم که دور اندیش نیستن و فقط به آرزوها و عقده های  دیده و مطرح نشدن شون فکر میکنند و چون هر چی جلوتر میروند از اهدافشون دور و دورتر میشوند ، و براشون سخت و دست نیافتنی میشه بنابراین کم کم دچار عصبانیت ، کم حوصله گی ، منزوی شدن ، گوشه نشینی و بیماریهای روحی روانی میشوند در نتیجه یا در افسردگی مزمن خود بسر میبرند و یا کار به خودکشی می رسد .

دقیقا یادم نمیاد کشور سوئیس بود یا پاریس ولی بین این دو به کشور بهشت دختران معروفه ، به این دلیل که فیمینیسم اونجا بر قراره و برابری جنسی و زن و مرد هست ، جالبه بالاترین خودکشی دختران هم همین کشور بهشت دختران داره .

شما برسد تحقیق کنید ، بازم تاکید میکنم تحقیق درست ، ببینید تو کشورهایی مثل انگلیس و ولز  ، آمریکا ، کانادا ، نیوزیلند ، زیمباوه ، آفریقای جنوبی ، هند ، استرالیا و سوئد ، دانمارک و فنلاند ، آمار تجاوز بالایی داره ، چرا ؟ به این دلیل که اولفیمینیسم به زنان آزادی مختصری داند سپس آمدند فیمینیسم رو رواج دادند و زنان رو آوردند در متن جامعه و همتراز و همپای مردان نمودند، کم کم شروع کردند آزادی پوشش و .... کامل به زنان دادند . این شد که از اونجایی که هیچوقت نمیشه پنبه کنار آتش سالم بمونه . مردان هم طبق اون فطرت درونی شان و حس شهوت و اینکه مدام در کنار جنس مخالف قرار دارند . کار به تجاوز و قتل و ..... میرسه . پس چرا کاری کنیم که به دید بعضی مردان هوس ران و لاابالی ، دست یافتنی بیاییم ، و هر گاه خودشان ارائه کنند ، میتوانند همانند یک کالا بنگر و استفاده نمایند و در آخر ، مثل یه دستمال دور انداختی کنار بیندازند و به چشم پست و بی ارزش بودن بنگرند بروند.

ا هی میخوام جوابتون رو ندم ، اما چون پای دینم در میونه ، مجبورم علیرغم میلم هم کلامتون بشم. گلم چر ...

ادامه پیام قبلی :

اما در اسلام به زن ارزش داده شده ، و فرموده زیباییهای را برای خود و محارمت حفظ نما تا ارزشت حفظ شود و دست نیافتنی باشی ، تا هر نگاه بی ارزشی شما را دنبال نکند. حیا را پیش گیرید و در خانه های خودتان بنشینید و خانم باشید و محترم و گرانبها و شیرین. تا هر کس اجازه هم کلامی با شما را به خود ندهد . تا صدای مردی روی شما بلند نشود ، تا تحقیر و خوار نشوید . دست آخر ریحانه و مریم و نرگس و یاس باشید.

خانمی خوشم اومد تعبیر خوب و زیبایی بکار بردی ، زندان و بهشت .

ولی من زیباتر تعبیر میکنم زندان بهشتی ، پس بهشت هر کسی متعلق به خودشه و قرار نیست متعلق به دیگری باشه . و زیبایی اسلام و تفکرات و واقعیات عالم هستی نه چیزی که بعضی ها ازش میسازن و باورش میکنن . واقعیت اسلام ناب محمدی ص و زیباییهای زندگی اسلامی واسه من و اهلش و تفکرات وا هی خودتون هم واسه خودتون و هم صنفهاتون.

وقتی میگم شما همینطوری یه چیزی می‌نویسید که جوابی داده باشید ، بیراه نمی گم ، اگر کمی حضور ذهن داشتید متوجه میشدید این من نبودم که وارد بحث شدم  بلکه این شما بودید با ادبیات تند و غیر واقعی و نابجا بنده رو مورد خطابه قرار دادید . 

من فقط در مورد اسم نظر دادم ، ولی نمیدونم شما چرا از همون پیام اولتون تصور میکردید که من قصد دارم با شما وارد بحث بشم و اعتقاداتمان رو نشونه ، برم ، در حالیکه من نه شما رو و نه اعتقادات چال بدون رو می‌شناختم. البته خیلی هم اینگونه رفتار از شما بعید نیست ، چون یکی از عوارض و خلقیات فیمینیسم گری همینه ، تند و توهمی و عصبی .

حیفه شما با این سن کم و خانومی تون خودتون رو دستی دستی حروم کنید . واقعا حیف دختر گلی مثل شما نیست گیر منجلاب و افکار یه سری آدم پلید و پست بیفته و پژمردگی رو به ارمغان بیاره ، و تنها کسی که این وسط سود میبرند همون پشت صحنه های این فیلمنامه هستند. 

موفق باشید.        یاعلی

من وقتم برام ارزش داره خیلی متنتون رو نخوندم  شما اجازه نداری درباره من و عقایدم نظر بدی چون م ...

خانم گل وقت همه براشون ارزشمند هست . اتفاقا من باید شاکی باشم که من رو وارد بحث کردید . ولی اشکالی نداره ،  خداروشکر چون دیدم از گفتگو با شما وقتم باطل نمیشه چرا که وقتم رو برای خنثی کردن یه سری صحبتهای نادرست و غیرواقعی و واهی گذاشتم . پس کنار نکشیدم و از زمانم بهره بردم .

در ضمن سعی نکن همیشه اولین نفری باشی که به خودت اجازه بدی تا اعتقادات و باور و مذهب کسی رو نشونه بری ، چون قطعا یکی هم مثل من جوابت رو خواهد داد و اعتقادات رو نشونه میره .پس سعی کن کاری به کسی نداشته باشی تا کسی کاری بهت نداشته باشه.  و دست پس رو پیش نگیر که بدجور سر میخوری و میافتی.

یاحق

خانم گل وقت همه براشون ارزشمند هست . اتفاقا من باید شاکی باشم که من رو وارد بحث کردید . ولی اشکالی ن ...

بازهم طبق معمول وقتم رو نگذاشتم که تا پایان متنتون رو بخونم 

گفتید چون پای اعتقاداتتون درمیونه مجبورید با من هم کلام بشید 

ولی من اعتقاداتم محکم هست و سست نیست که با حرف های شما بلرزه برای همین من اجباری ندارم که با شما هم کلام بشم 

اما من کاملا ریلکس هستم و بهترین زندگی رو دارم هم از لحاظ مالی و هم از لحاظ آرامش 

بر خلاف فکر شما من اصلا نمیجنگم که به کسی ثابت کنم برابری وجود داره خیییییررررر چرا؟

چون در خانواده من برابری از کودکی به ما آموزش داده شده و ما تمامی حقوقی که یک پسر داره رو از کودکی داشتیم 

پدرم اموالشون رو به صورت مساوی بین ما ۳ تا بچه تقسیم کردن و بین ارث دختر و پسر تفاوتی قائل نشدن 

میدونی چرا؟برای اینکه پدر من مرد بزرگی هستن و از اینکه یک انسان دیگه(زن) رو کنترل کنن احساس بزرگی و مردانگی بهشون دست نمیده 

و همسرم هم همینطور همسر من یک مرد پرستیدنی هست چون هیچ وقت خودش رو بالاتر و برتر از یک خانوم نمیدونه و به خانم ها به چشم یک موجود که فقط توی رخت خواب به درد میخوره نگاه نمیکنه 

بلکه به چشم یک انسان به من نگاه میکنه و درزندگی ما همه چیز رو باهم انجام میدیم 

و باهم دیگه برای برابری قدم بر میداریم 

دقیقا آزادی هایی که همسرم دارن رو من هم دارم چرا؟ چون من هم یک انسان هستم مثل ایشون 

پس من در ریلکس ترین حالت ممکن زندگی میکنم و هیچکس آرامش زندگیم رو بهم نمیریزه چون ما همه با هم هم عقیده هستیم

معلوم هم هست که شما مطالعه زیادی درمورد فمینیست و اعتقاداتشون و گروه های مختلفشون ندارید این کاملا از متن بلند بالا و پوچی که برای من ارزش کامل خوندن هم نداشت اما کاملا میتونم حدس بزنم که چه چیزهایی نوشتین مشخصه 

در آخر من اعتقادات شما رو نشونه نگرفتم بلکه چندین بار توی کامنت هام نوشتم که این نظرات من هست و نظرات همه محترمه شما نگران اعتقادات من نباش من اصلا ناراحت نمیشم از اینکه کسی به قول شما اعتقاداتم رو نشونه بگیره چون به اعتقادم مطمئنم اما شما مجبورید اعتقاداتتون رو به دیگران تحمیل کنید نمونش اجبار کردن حجاب و اینکه اگر مسلمانی بخواد تغییر دین بده اعدامش میکنن این ها اسمش تحمیله 

مثال میزنم یک لباس ارزشمند رو به زور تن کسی نمیکنن چون باارزشه و باید توی ویترین باشه و کسی که میخواد اون لباس رو داشته باشه پول زیادی بابتش بده  دقیقا مثل جریان اعتقادات... شما اعتقاداتتون رو به دیگران تحمیل میکنید چون ارزشمند نمیبیندیش  

اما حالا که اینطوری نوشتید من هم بهتون میگم که 

عزیزم اول یک لیوان آب خنک بخور که آروم بشی

و در درجه دوم اینکه شما میتونی دوست داشته باشی که گواهیت توی دادگاه سند نباشه؛همسرت به چشم یک ابزار ج ن س ی بهت نگاه کنه و شما باید همیشه آماده دادن خدمات ج ن س ی به ایشون باشی حتی روی شتر!!!!  

میتونی دوست داشته باشی که شوهرت برات تعیین کنه اجازه داری از خونه بری بیرون یا اجازه نداری یا اینکه اجازه میده با کسانی که دوست داری رفت و آمد کنی یا نه 

میتونی دوست داشته باشی که همسرت ۴ تا زن داشته باشه و بی نهایت صیغه

میتونی قبول داشته باشی که همسرت بهت حق کار و تحصیل نده  و اگر بچه دار شدی حتی حق سرپرستی بچت رو هم نداشته باشی 

و شما میتونی قبول داشته باشی که ارزش بیضه چپ همسرت بیشتر از دیه خودت باشه یعنی ۲ بیضه مرد به اندازه ۲ زن می ارزه

و خیلی چیزای دیگه که از حوصله بحث خارج هست...

اما من ارزش خودم رو خیلی بالا میبینم و اجازه نمیدم جامعه مسخره مردسالار ما معیار های دروغینش رو به من تحمیل کنه...همینطور که در خانوادم همه چیز برابر هست...

دیگه تمایلی ندارم که جوابتون رو بدم اگر برای خودتون ارزش قائل هستید ریپلای نکنید چون نه شما من رو تغییر میدید نه من شما رو 

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم