من اصلا قصد بحث ندارم و کاری هم به عقیده و اعتقادات و مذهب کسی ندارم . که بخوام نظرم رو به کسی تحمیل نکنم .
بهرحال . اگه آدمی باشیم که اهل تحقیق و مطالعه و تشنه و طالب علم و شکیات ذهن مون باشیم آنهم از افراد خبره و اهل فن و درست ، نه .....
اونوقت به واقعیت اصل اسلام پی میبرم و قضاوت ناعادلانه و نادرست و خرافی نمی کنیم .
خداوند مهربان بهترین لطفش رو به یک خانم با مادر شدنش هدیه میده ، اگه به بارداری و زایمان و حس مادرانه و هم آغوشی با طفلت و اینکه از شیره وجودت بهش نثار کنی و بهترین لذتها و زیباترین لحظه ها و خاطره انگیز ترین دقایق عمرت همین روزهاست. بعد اونوقت خداوند خواسته به خورده کنار این همه توجه و موهبت به زن به مرد هم نیم نگاهی بکنه . و بگه حق انتخاب اسم با تو . فکر نمیکنم تندروی کرد و اسمش رو مرد سالاری گذاشت.
والا الان که بقول شما و بعضی عوام مردسالاری ، بعضی زنها اینطوریه دوره گرفتن و خیلیجامعه ببخشید دور از جون شما حیا رو کنار گذاشتن و جامعه رو بهم ریختن و زندگی هاشون رو سر دو تا فیلم ماهواره و دوتا حرف افراد لاابالی ازهم پاشیدن ، وای بحال وقتی که زن سالاری بشه .....
بازم میگم حتما درست تحقیق کنید .بعد قضاوت کنید.
من هم لازم نمیدونم از این بیشتر با کسی بخصوص افراد بیگانه راجع به این موضوع وارد گفتگو بشم. و این آخرین تبادل نظر من با شماست .
موفق باشید . یاعلی