از عکس پروفایل و مطلب ( من فیمینیستی هستم ( کاملا مبرهن هست که تفاوت فکری و دینی داریم . متاسفانه شما فکر میکنید که یک انسان آزاد اندیش و آزاده ای هستید ، اما شما کاملا افکار و باورتان و زندگی تان را یک فکر غربگرا هدایت میکند و تحت تسلط دارد . این اشکالی ندارد ، اما پای دین که به میان می آید شد مردسالاری ، خشونت ، عقب افتادگی و....
شاید اهل مطالعه باشید اما مطمئنم اهل تحقیق و مطالعه هدفمند ، کارا ، مفید ، درست و ... نیستید . شاید اهل کتابهای تخیلی امثال رمان : مارگارت اتوود، لوییس اردریچ ، چیماماندا نگزی ادیچه ، لاری هانس اندرسن و...... هستید.
خوشبختانه من رشته مطالعاتیم طوری ست که خیلی با آمار و عرفانها نو ظهور و کاذب و افکار فیمینیستی و غربزده و ..... در ارتباطه .
ایکاش شما واقعیت زندگی اینگونه افراد را به عینه میدید ، ولی بقولی آواز دهل از دور خوش است .
شما برید اصل فرهنگ اسرائیل و آمریکای ملعون رو ببینید ، تاکید میکنم اصل واقعیت زندگیشان ، نه چیزی که از ماهواره و تلویزیون و افراد دورو و پر مکر میبینید و میشنوید .
حتما خواهید دید که زنان آنان اجازه بیرون آمدن از خانه ندار و در صورت حضور در جامعه باید با محارم خود با رو بند و چادر و پوشش کامل باشند ، نباید مرد تن صدای آنها رابشنوند ، نباید کفش صدادار بپوشند ، باید در ماشین عروس ، عروس خانم شان با کلی پوشش بنشیند ، و سمت عروس خانم بوسیله تزئینات پوشانده شود که داخل ماشین دیده نشود و .... که بسیار است . اینها رو به واقع بررسی کردیم و تعجب ......
ایکاش اینقدر افکار مان بسته نبود .
در عوض که اسلام اینقدر به زن ارزش و بها داده و تعبیر گل و ریحانه از او دارد ، به مردان دستور داده که با همسر ان و دخترانشان با لطف ات و مهربانی و آرام برخورد نمایند ، مبادا برنجند ، آنها امانتی در دست شما هستند و زینت و برکت و روشنایی خانه شمایند ، مبادا به اذیت و زورگویی و زیاده گویی و انتظار بیش از اندازه آنان از آنها طلب کنی چرا که زن ظریف و لطیف است . در امور خانه همراه و همیار او باشید و مباد به او دستور بدهی و امر و نهی کن و ...... که فراوان است .
به نظر شما این یعنی مرد سالاری .
اگر حق طلاق به زن داده نشده چرا که زنان با کوچکترین مشکلی بدو بدو فرار نکنند برود دم دادگاه ، چرا که زن احساسی است و در چنین شرایطی لحظه ای فکر میکند . چرا که زن فکر خیانت نکند . متاسفانه که الان فراوان شده . بخاطر مهریه های سنگین که مهریه رو خداوند حق طبیعی زن قرارداده و هوس بازی های پوچ زندگی چند ساله رو چند روزه خراب میکنند ، اما مرد نه شاید ناراحت و خشمگین شود اما چون به زن دلبسته ، همانطور که مردان به مادران و خواهرانشان خیلی انس و محبت دارد نسبت به همسرانشان هم همین گونه اند و نمی تواند راحت از او بکند و وی را رها کند پس عاقلانه تر برخورد می کند و سعی میکند به زندگی ادامه دهد ، اگر به آمار طلاق نگاه کنید مراجعه زن از مرد در امر طلاق بیشتر است.
اگر حق خروج از کشور داده نشده ، چرا باید زنی که دارای زندگی و خانواده است از سر خوشی و .... بگه یکباره زندگی را رها کند و برود و فقط دلیلش هوس چه از نوع خوب چه بدش .
آیا این خودخواهی و طغیان و زن سالاری نیست آنوقت ...
اگه از نظر شما من مردسالارم ، پس خداروشکر ، چرا مرد سالارم ؟ به این دلیل مردی در زندگی من هست که همیشه در کنار اسمم جان میگذارد ، جوابم را با جانم میدهد ، مرا تو خطاب نمکند ، شما جایگزینی کرده ، بدون اینکه از او بخواهم ، در امور خانه : ظرف شستن ، رفت و روی ، تهیه غذا ، نگهداری فرزندانم و ..... بسیار خارج از تصور مددکارم هست.
چون میدانست ظرفیتم بالاست و حجب و حیا دارم و میتواند بمن اعتماد کند ، پس برای ادامه تحصیلم تلاش کرد و از خودش مایه گذاشت . و همیشه بمن میگوید چون دینم بهم گفته با مهربانی و عطوفت و نرم با شما رفتار کنم من هم عمل کردم و میکنم .
چون دینم گفته همسرت صدایت کرد جوابش را با روحی لک فدا پاسخگو باش ، یعنی جانم به قربانت بفرما . پس منم اینطوری رفتار میکنم .
مردهای اطرافیان من و همسرم ، خداروشکر همه اینگونه اند . بطوریکه استاد همسرم ، هر چندباری که به منزل ما تشریف می آورند ، گاهی اوقات مرا اینگونه صدا میزنند تاج سر آقا..... ، میگوید هدفم این است که ارزش زن را پیش شوهرش بالا ببرم .
کاش اسلام را بهتر میشناختیم.
من هم برای شما و همه اعضا گرو کاملا احترام قائلم و منظورم از لاابالی و .... به شخص شما نبود. بلکه اشخاص دیگری بود ، چرا که وقتی من شما رو نمیشناسم پس درست نیست که حرفی زده بشه که صحت نداشته باشه .
این آخرین پیامی بود که در این رابطه قرار دادم و بهتره از بحث سایت ( انتخاب اسم ) خارج نشویم.
سلامت باشید و پایدار. یاعلی