حالا چرا اینقدر از جواب دادنم میترسی ؟ . خب اگه راست میگی و زرنگی خودت جواب نده و خاله زنک نباش گلللللللللم 😁😁😂😂😂
چطور شوهر خانم شما ، مرد خانمش رو واسه زیر شکمش نمیخواد ، اونوقت مال ما ...... ، فکر نمیکنی ، خیلی حرف جای خندیدن و به تمسخر گرفتن داره ، یه خورد فکر کن بعد حرفت رو بزن ، یکم عاقلانه جملاتت رو بیان کن ، راست میگن عقل هر کسی پشت زبانش هست . یه طوری رفتار کن که انگشت اشاره بسمت نیاد و مسخره ات کنند .
گلم یه خورد دست از ندیده بازی بردار و مثل تازه به دوران رسیده ها رفتار نکن ، یا تازه خودت متاهل شدی و هنوز اول راهته ، و یا اینکه اصلا متاهل نیست ، البته سنی هم نداری واسه همین حرفهات بوی خامی و شیر میده . گلم همه به کوری چشم حسود زندگی و رابطه خوب و عاشقانه ای داریم و در آرامش هستیم . خداروشکر نه شوهرانمون مثل شوهر خانم شما چشم چران و هیز است ( آخه چون تو سبک زندگی فیمینیستی برابری و عدالت جنسی و پوششی و .... بر قراره ، رابطه ها و رفتارها و سخنها و ،بگو و بخندها و نگاه ها و لمس ها و .... هم آزاده ، پس شما مراقب باش یواشکی ، دور از چشم شما اتفاقی نیفته، نمیخواد حرص زندگی ما رو بخوری ، ما بهمین زندگی شیرین و شاد و سال مون راضی هستیم ، این شمایید که ناراضی هستید و مشکل دارید ) همسرانمون راضی هستند به داشته و نعمتی که خدا بهشون داده همون طور که ما شاکر همسرانی فداکار و مهربان هستیم . آره از سن ازدواج بمن آموزش دادند که با ازدواج و در کنار همراه و همنفس دبگری به اسم مرررررد نه زن ، در کنار مردی که دغدغه اش خوشبختی و محافظت و آرامش توست بودن و قرار گرفتن باعث میشه نصف دین کامل بشه ، و چقدر خوب گفتن و خوشحالم که نصف دینم رو بدست آوردم . اما تو کله شما فرو کردن که باید در کنار یک مرد زن نما قرار بگیری که وقت خطر نتونه و توانایی و عرضه از تو محافطرت کردن رو نداشته باشه ، خودت از خودت مراقبت کنی ، تو هم دندت ترم برو بیرون کار کن و بیل و کلنگ بزن و خرج زندگی دربیار ، اما من بجای تو میشم تو خونه خانمی می کنم و همسرم باید احتیاجات من رو برطرف کن ، من باید خانومی کنم حیف می خانومی و دلبری ، اما تو کار کن و از چهار تا مرد بی لیاقت نادان حرف بشنو، من بهترین تفریح ، شادی ، بهترین خرید و مهمانی و لذت تو زندگیم رو میبرم اما تو تمام دغدغه ات و زندگیت ، برابری و عدالت تو خالی و پوچی هست که ازش ساختی ، نمیتونم باور کنم که راست میگی تو زندگیت مردهای دور واز اطرافت خوب بودن ، چرا که تمام فیمینیستهایی که باهاشون برخورد داشتیم ، از این مسئله رنج میبردند ، شما هم که تمام پیامهایت همین بو رو میده ،.
من هیچوقت به عدالت و برابری فکر نمیکنم چرا که زندگی رو دادم پر از محبت و احترام ، چه در مجردی و چه مال های ، مادر من هنوز بلد نیست غذا درست کن ، مگه یه پوره سیب زمینی و امثال این چیزها ، چرا که پدر بخاطر علاقه به مادرم اجازه کار کردن نمی داد ، مگر مادرم از روی محبت و اصرار کا ی بکنه ، من هنوز اگر قسم بخورم دورغ نگفتم که غیر از سه الی چهار باری که خدا در این هشت سال زندگی بمن فرزند عطا نمود که صدمرتبه شکر ، دیگر بغل نکردم در بیرون ، گذاف نگفتم ، چون همسرم اجازه نداده و گفته راضی نیستم ، چون این فشار بر روی کمرت می آورد. و .....که درست نیست خیلی از زندگی خودم بگوئیم که طومار میشود . که مطمئنم اکثرا همه با کمی رنگ و لعاب بیشتر یا کمتر این نوع زندگی را تجربه دارند ، وبله وقتی اینچنین زندگی دارم چرا باید فکر توهمی و پوچ فیمینیستها رو در سرم بپرورانم و خودم را نابود کنم .
گفتم شما خوش باش با عقایدت و دنیای به ظاهر زیبایت. کاری به زندگی شیرین ما و بقیه هم نداشته باش.
باور کن آقایون ما بهتر از این جملاتی که گفتی نثارمون میکنن ، پس این حرفها رو بنداز دور ،
کم آوردی بحث رو زناشویی نکن .
من واسه منکوب کردنت حرف و مدرک و دلیل زیاد دارم ، اما اینجا جاش نیست . گنده تر از تو جوجه خانم ، دهانشان بسته شده ، و فقط برای ضایع نشدن شون کرکری خوندن و قدقد کردن رو درپیش گرفتن که بوی باتلاقی که توش گیر کردن دنیا و مریدانشون رو نگیره ، البته نه اینکه بوسیله من ، توسط اساتید اهل فن و علمای بزرگوار ، پس شما هم هییییس.
سیاست کثیفی هم که گفتی ، آره راست میگی کثیفه اما وقتی که راه و سیاست زن بودن و محبت کردن و زندگی کردن رو بلد نباشی و بخوایی با سیاست حقه و کلک و دورویی و دروغ و نیرنگ ، زندگی و مهر و محبت کنی و دل بدست بیاری ، نه عزیزم ، سعی کن خانم و یک زن باشی نه مرد تا بفهمی بین این خال و اون خال خیلی فرقه ......
بهرحال گلم اینجوری میبینم که خیلی ...... اوضاع تون خرابه . حتما به یک روانپزشک و روانشناس خبره مراجعه کنید .
خدا همه مریضها و در کنارشون شما رو هم شفا بده.
ببین همون طور که گفتی مرد باش و دیگه پاسخ نده ، در عوض وقتت رو برای مشکلت بذار و دنبال دکتر خوب بگرد .
توهین در مقابل توهین ، جواب های هوی است . البته با این تفاوت که من کمی مودبانه تر جوابت رو دادم . پس دیگه شاخ نشو . که بدجور میشکنه ......
اما جمله پایانی من برای شما و امثال شما :
و از این لحظه صلاح و بر این می بینم که جواب نابخردان خاموشی و بس....