2777
2789
شما مؤدب هستید !؟ 😵 کاملا مشخصه 😁 حرف از احترام نزن که باید آقای حرمت پیش شما لنگ پهن کنه . حواست ...

شما نگران من و همسرم نباش ما بهترین زندگی رو داریم و همیشه همسرم به من میگن زنی بهتر و لوند تر  و جذاب تر از تو ندیدم وکلا کسی جز تو به چشمم نمیاد

سیاست هم چیز کثیفی هست مگه میخوام همسرم رو گول بزنم که سیاست به خرج بدم من و همسرم باهمدیگه دوست هستیم و رک و راست و سیاستی بینمون نیست اما اگر منظورتون هنر زندگی کردن باشه بنده کاملا هنرش رو دارم 

شماها برید مراقب شوهرای خودتون باشید که دم به دقیقه زن صیغه ای سرتون نیارن 

مثال های من همه واقعیت بود و البته صد در صد که از دید امثال شما وقیحانه هست اما به هرحال مثال های من جواب حرف های خود شما بود

درضمن من عقده برابری ندارم اینو شما متوجه نمیشی چون از کودکی توی مغذت کردن که نصف یه موجود دیگه هستی و حق انتخاب نداری و باید گوشه خونه بشینی و هیچ لذتی از زندگیت نبری تا یه مرد بیاد بگیرتت  من دلم برای زنان جامعم میسوزه که مورد ظلم هستن و اینکه اگر یک مرد حرف هایی که شما میزنی رو به من میگفت من اصلا برام مهم نبود چون این قوانین به نفع اون مرد هست و اون میتونه سلطه گری کنه اما اینکه یک زن این حرف هارو میزنه من رو ناراحت میکنه و به فکر فرو میبره دلیل اینکه جواب شما رو میدم اینه نه به قول شما عقده گشایی

نمیدونم واقعا متوجه نمیشی یا خودتو میزنی به اون راه که البته نظر من گزینه دوم هست 

مرد زندگی من فقط برای زیر شکمش زن نگرفته خانوم ،حالش از زنانی که به خودشون اهمیت نمیدن و اجازه میدن جامعه مردسالار براشون تایین تکلیف کنه بهم میخوره،معیارش این نیست که زنم فقط بهم سرویس بده و منم برم کار کنم و بیارم بخوره و بعدم بچه دار بشیم بشینه بچه بزرگ کنه  همسر من مجذوب خانمی میشه که هدفمنده و برای خودش برنامه داره  زنی که کتاب میخونه و درس میخونه و خودش رو دست کم نمیگیره و به روحش اهمیت میده و برای خودش وقت میذاره نه زنی که همش دنبال خاله و خاله زنک بازیه 

در آخر 

حیطه طبیعی اینه که موجودات رو طبقه بندی نکنیم، بگیم این چون مرده بالا و این چون زنه پایین حیطه طبیعی یعنی برابری پس الان شما از طبیعتت خارج شدی نه بنده 

توهین هات رو هم جواب نمیدم چون از امثال شما جز این انتظار نمیره و اینکه این شخصیت شما رو میرسونه   

من دیگه جواب شما رو نمیدم چون وقتم اتلاف میشه و میتونم وقتم رو جایی که برام مهمه بگذارم 

خوش باشید 

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نگران من و همسرم نباش ما بهترین زندگی رو داریم و همیشه همسرم به من میگن زنی بهتر و لوند تر   ...

حالا چرا اینقدر از جواب دادنم می‌ترسی ؟ . خب اگه راست میگی و زرنگی خودت جواب نده و خاله زنک نباش گلللللللللم 😁😁😂😂😂

چطور شوهر خانم شما ، مرد خانمش رو واسه زیر شکمش نمیخواد ، اونوقت مال ما ...... ، فکر نمیکنی ، خیلی حرف جای خندیدن و به تمسخر گرفتن داره ، یه خورد فکر کن بعد حرفت رو بزن ، یکم عاقلانه جملاتت رو بیان کن  ، راست میگن عقل هر کسی پشت زبانش هست . یه طوری رفتار کن که  انگشت اشاره بسمت نیاد و مسخره ات کنند . 

گلم یه خورد دست از ندیده بازی بردار و مثل تازه به دوران رسیده ها رفتار نکن ، یا تازه خودت متاهل شدی و هنوز اول راهته ، و یا اینکه اصلا متاهل نیست ، البته سنی هم نداری واسه همین حرفهات بوی خامی و شیر میده . گلم همه به کوری چشم حسود زندگی و رابطه خوب و عاشقانه ای داریم و در آرامش هستیم . خداروشکر نه شوهرانمون مثل شوهر خانم شما چشم چران و هیز است ( آخه چون تو سبک زندگی فیمینیستی برابری و عدالت جنسی و پوششی و .... بر قراره ، رابطه ها و رفتارها و سخنها و ،بگو و بخندها و نگاه ها و لمس ها و .... هم آزاده ، پس شما مراقب باش یواشکی ، دور از چشم شما اتفاقی نیفته، نمیخواد حرص زندگی ما رو بخوری ، ما بهمین زندگی شیرین و شاد و سال مون راضی هستیم ، این شمایید که ناراضی هستید و مشکل دارید ) همسرانمون راضی هستند به داشته و نعمتی که خدا بهشون داده همون طور که ما شاکر همسرانی فداکار و مهربان هستیم . آره از سن ازدواج بمن آموزش دادند که با ازدواج و در کنار همراه و همنفس دبگری به اسم مرررررد نه زن ، در کنار مردی که دغدغه اش خوشبختی و محافظت و آرامش توست بودن و قرار گرفتن باعث میشه نصف دین کامل بشه ، و چقدر خوب گفتن و خوشحالم که نصف دینم رو بدست آوردم . اما تو کله شما فرو کردن که باید در کنار یک مرد زن نما قرار بگیری که وقت خطر نتونه و توانایی و عرضه  از تو محافطرت کردن رو نداشته باشه ، خودت از خودت مراقبت کنی ، تو هم دندت ترم برو بیرون کار کن و بیل و کلنگ بزن و خرج زندگی دربیار ، اما من بجای تو میشم تو خونه خانمی می کنم و همسرم باید احتیاجات من رو برطرف کن ، من باید خانومی کنم حیف می خانومی و دلبری ، اما تو کار کن و از چهار تا مرد بی لیاقت نادان حرف بشنو، من بهترین تفریح ، شادی ، بهترین خرید و مهمانی و لذت تو زندگیم رو میبرم اما تو تمام دغدغه ات و زندگیت ، برابری و عدالت تو خالی و پوچی هست که ازش ساختی ، نمیتونم باور کنم که راست میگی تو زندگیت مردهای دور واز اطرافت خوب بودن ، چرا که تمام فیمینیستهایی که باهاشون برخورد داشتیم ، از این مسئله رنج میبردند ، شما هم که تمام پیامهایت همین بو رو میده ،.

من هیچوقت به عدالت و برابری فکر نمیکنم چرا که زندگی رو دادم پر از محبت و احترام ، چه در مجردی و چه مال های ، مادر من هنوز بلد نیست غذا درست کن ، مگه یه پوره سیب زمینی و امثال این چیزها ، چرا که پدر بخاطر علاقه به مادرم اجازه کار کردن نمی داد ، مگر مادرم از روی محبت و اصرار کا ی بکنه ، من هنوز اگر قسم بخورم دورغ نگفتم که غیر از سه الی چهار باری که خدا در این هشت سال زندگی بمن فرزند عطا نمود که صدمرتبه شکر ، دیگر بغل نکردم در بیرون ، گذاف نگفتم ، چون همسرم اجازه نداده و گفته راضی نیستم ، چون این فشار بر روی کمرت می آورد. و .....که درست نیست خیلی از زندگی خودم بگوئیم که طومار میشود . که مطمئنم اکثرا همه با کمی رنگ و لعاب بیشتر یا کمتر این نوع زندگی را تجربه دارند ، وبله وقتی  اینچنین زندگی دارم چرا باید فکر توهمی و پوچ فیمینیستها رو در سرم بپرورانم و خودم را نابود کنم .

گفتم شما خوش باش با عقایدت و دنیای به ظاهر زیبایت. کاری به زندگی شیرین ما و بقیه هم نداشته باش.

باور کن آقایون ما بهتر از این جملاتی که گفتی نثارمون میکنن ، پس این حرفها رو بنداز دور ، 

کم آوردی بحث رو زناشویی نکن . 

من واسه منکوب کردنت حرف و مدرک و دلیل زیاد دارم ، اما اینجا جاش نیست . گنده تر از تو جوجه خانم ، دهانشان بسته شده ، و فقط برای ضایع نشدن شون کرکری خوندن و قدقد کردن رو درپیش گرفتن که بوی باتلاقی که توش گیر کردن دنیا و مریدانشون رو نگیره ،  البته نه اینکه بوسیله من ، توسط اساتید اهل فن و علمای بزرگوار ، پس شما هم هییییس. 

سیاست کثیفی هم که گفتی ، آره راست میگی کثیفه اما وقتی که راه و سیاست زن بودن و محبت کردن و زندگی کردن رو بلد نباشی و بخوایی با سیاست حقه و کلک و دورویی و دروغ و نیرنگ ، زندگی و مهر و محبت کنی و دل بدست بیاری ، نه عزیزم ، سعی کن خانم و یک زن باشی نه مرد تا بفهمی بین این خال و اون خال خیلی فرقه ......

بهرحال گلم اینجوری میبینم که خیلی ...... اوضاع تون خرابه . حتما به یک روانپزشک و روانشناس خبره مراجعه کنید .

خدا همه مریضها و در کنارشون شما رو هم شفا بده. 

ببین همون طور که گفتی مرد باش و دیگه پاسخ نده ، در عوض وقتت رو برای مشکلت بذار و دنبال دکتر خوب بگرد .

توهین در مقابل توهین ، جواب های هوی است . البته با این تفاوت که من کمی مودبانه تر جوابت رو دادم . پس دیگه شاخ نشو . که بدجور میشکنه ......

اما جمله پایانی من برای شما و امثال شما :

و از این لحظه صلاح و بر این می بینم که جواب نابخردان خاموشی و بس....

حالا چرا اینقدر از جواب دادنم می‌ترسی ؟ . خب اگه راست میگی و زرنگی خودت جواب نده و خاله زنک ...

از جواب دادن میترسم؟ فعلا که میبینیم پاسختون رو کامل دادم فقط بیکار نیستم که وقتم رو برای شما هدر بدم 

هرگز جواب دادن به بحث خاله زنک بازی نیست 

شما فرمودی که شوهرت رو با سیاست شیفته کن و از این چرت و پرتا منم گفتم من همسرم برای زیر شکمش زن نگرفته و به معیار های زن ستیزانه نه میگه و دلش نمیخواید من توی چهارچوب این تعریف مردانه باشم (همون روی شتر رابطه داشتن و همیشه حاظر بودن برای سرویس دادن به مرد و ارزش زن به حجاب هست بزرگترین هنر زن بچه بزرگ کردنه  ) نه من حرفام جای خنده نداره آی کیوی شما یکم پایینه و همه چیز رو باید براتون باز کرد متوجه نمیشید اگر سربسته توضیح بدن

جهت اطلاع شما من ۴ ساله که عقد کردم و با همسرم زندگی میکنم و منتظریم تا خونمون اوکی بشه تا خونه بخریم  و قبلش هم ۲ سال با همسرم دوست بودم یعنی از ۱۴ سالگی همسرم رو میشناسم

نه از این نظرات که اصلاااا نگران نباش چون شوهر من ندید بدید نبوده و هی بهش نگفتن نگاه نکن و دست نزن و... و عقده ای نشده و من سگش رو به امثال همسر شما نمیدم نه مثل همسران شما ها که تو خیابون با ۲ کلیلو ریش همش دارن این و اون رو نگاه میکنن (چون توهین میکنی جوابت رو مثل خودت میدم)

از لحاظ کار کردن هم شخصیت من اجازه نمیده که بشینم یکی برام بیاره بخورم چون خودم زن هستم و قوی و میتونم کار بکنم اما در زندگی ما جیب من و جیب تو نیست ما هردو کار میکنیم و پولمون توی یک حساب میره و باهم خرج میکنیم 

بله من گوشه خونه نمیشینم چون عروسک جنسی شوهرم نیستم که هیچ هنری نداشته باشه و فقط دلبری کنه و بعدش... و بعدش هم ده تا بچه دورش رو بگیرن...من هنر های خیلی زیادی دارم که ازشون استفاده میکنم و لذت میبرم

و البته کار های خونه ی مارو هم از بچکی کارگر انجام میداده شما خیلی نگران نباش 

مگه شوهری که به فمینیست اعتقاد داره مثلا به زنش میگه گور بابات همه کارو خودت باید بکنی؟؟؟؟ معلوم هست که شما از فمینیستی هیچی نمیدونی و فقط یه چیزایی شنیدی

کسی که باید دنبال دکتر بگرده امثال شما هستی که تنها هنرت زیر خواب بودن یک مرد و تحریک کردن جنس مخالفت هست 

بیچاره شوهر های شما میرن زنانی شکل شما که هیچی از دنیا نمیدونن و ارزش خودشون رو زیر ۰ میدونن رو میگیرن میذارن گوشه ی خونه و میرن عاشق زنانی میشن که محکم و با اعتماد به نفس و به روز هستن میشن ووقتی برمیگردن خونه یه زنی شکل شما همیشه برای سرویس دادن و این چیز ها هست و چه چیزی بهتر از این برای یک مرد 

و در آخر معلومه که همسران شما ها باید از این وضعیت راضی باشن برای اینکه همه چیز در اختیارشون قرار گرفته تا روی زنشون سلطه داشته باشن و معیارهای پوچشون رو پیاده کنن

گفتم که جواب توهین هاتو کامل نمیدم چون میدونم امثال شما چجور زنایی هستید و چیزی جز این ازتون برنمیاد 

برو برو به شوهرت برس اینجا چیکار میکنی روز جمعه برو تشت شیرو بیار کولاک کن واسه حاج آقا  

خاک بر سر بی فرهنگت

خوب شد معنی فرهنگ رو هم متوجه شدیم

بی فرهنگ شما هستی که بحث بین دونفر رو ریپلای میکنی  

درضمن خیلی خیلی بی ادب و تربیت هم هستید 

فحشی هم که دادید رو از طرف من برای خودتون تکرار کنید😉